MASTERSTUDIES

Vertaile 12 maisterin tutkintoa Oppimisjärjestelmätssa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Maisteri Oppimisjärjestelmätssa Etäopiskelu

12 tulosta kohteessa Oppimisjärjestelmät, Distance learning Filter

Maisteri koulutusprosesseihin opetuksen ja oppimisen

Universidad Nebrija
Online Full-time Part-time 2 lukukaudet Request Info Espanja Madrid + 1 lisää

Nebrija Yliopisto tarjoaa koko kouluyhteisö maisterin tutkinto koulutusprosesseihin opetusta ja oppimista, jonka tavoitteena on auttaa opettajankoulutuksessa, joka tarjoaa konkreettisia ohjeita uusiin haasteisiin nykypäivän yhteiskunnassa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on helpottaa muutosta opettajien tosi asiantuntijoita oppimiseen.

Yliopiston välinen korkeakoulututkinto koulutusjärjestelmässä: e-oppiminen ja tiedonhallinta

Universitat Rovira i Virgili
Online Full-time Part-time 9 kuukautta Lokakuu 2020 Espanja Tarragona + 1 lisää

Tämän maisteriohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi opiskelija analysoi tieto- ja viestintätekniikan mahdollisuuksia oppimisen ja tietämyksen hallinnan uusina aloina keskittyen tällä alalla sähköisen oppimisen edistymiseen. tunnistaa oppimateriaalin suunnittelun perusteet opetus-oppimisprosessin teorioihin ja strategioihin perustuen e-oppimiseen ...

MicroMasters-ohjelma e-oppimisessa: luo virtuaalisen opetuksen toimintaa ja sisältöä (Galileo-yliopisto)

edX
Online Full-time Part-time 12 - 16 viikkoa Tammikuu 2020 Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Tee tehokas eLearning organisaatioiden koulutukseen; korkea-asteen koulutus ja keskiasteen koulutus.

MicroMasters-ohjelma johtavassa koulutusinnovaatiossa ja -parannuksessa (Michiganin yliopisto)

edX
Online Full-time Part-time 20 - 35 viikkoa Request Info Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Tule innovatiiviseksi johtajaksi uudella R: llä

Jatkokoulutuksen tieteet: teoriaa, käytäntöä ja opetuksen arvioinnin - Etäisyys

University of Nicosia
Online Full-time Part-time 3 lukukaudet Request Info Kyproksen tasavalta Nikosia + 1 lisää

Ohjelman tavoitteena on kaksijakoinen. Toisaalta, auttaa opiskelija hankkimaan syvä tuntemus alan erikoistuminen kautta () seuranta opetukseen kypsälle tasolle, (b) tutkia asiaa koskevasta kirjallisuudesta ja (c) vuorovaikutus tiedekunnan ja muut opiskelijat. Toisaalta ohjelmalla pyritään edistämään tutkimusta taitoja () seurantaa erityisiä määrällisiä ja laadullisia tutkimus kursseja, (b) pienimuotoinen tutkimusten erilaisia ​​kursseja ja / tai laaditaan Master Thesis, ja (c) osallistuminen seminaareihin / konferensseihin tutkimuksen sisältöä.

Master innovaatioiden ja korkea-asteen koulutuksen (kansainvälinen)

Universidad Panamericana de Guatemala
Online Full-time Part-time 2 vuotta Helmikuu 2020 Guatemala Guatemalan kaupunki Cahabon Rabinal Chimaltenango Chiquimula San Agustín Acasaguastlán San Antonio Huista Puerto Barrios San Luis Jilotepeque Jutiapa Sayaxché Sibilia Playa Grande Ixcan Retalhuleu Antigua Guatemala Pajapita Santiago Atitlán Mazatenango Totonicapan Zacapa + 20 lisää

Se vastaa tarpeeseen parantaa ja vahvistaa korkeakoulujärjestelmää, joka kohtaa nykypäivän maailman nopeutuneet muutokset. Ohjelman tavoitteena on kehittää avaintaidot kaikille ammattilaisille, jotka käyttävät tai haluavat opettaa korkea-asteen koulutuksessa kasvokkain ja virtuaalisissa ympäristöissä.

Virtuaalikoulutuksen päällikkö

Universidad Panamericana de Guatemala
Online Full-time Part-time 2 vuotta Helmikuu 2020 Guatemala Guatemalan kaupunki Cahabon Rabinal Chimaltenango Chiquimula San Agustín Acasaguastlán San Antonio Huista Puerto Barrios San Luis Jilotepeque Jutiapa Sayaxché Sibilia Playa Grande Ixcan Retalhuleu Antigua Guatemala Pajapita Santiago Atitlán Mazatenango Totonicapan Zacapa + 20 lisää

Tämä ura vastaa virtuaalikoulutuksen nykyisiin mahdollisuuksiin ja pätevien ammattilaisten tarpeeseen, jotta he pystyisivät kehittämään asianmukaisia ja laadukkaita ohjelmia tämän modaliteetin puitteissa.

Master of Education in Learning-suunnittelu ja tekniikka

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Full-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Winona

K-12-kasvattajille ja ylläpitäjille suunnatut, Saint Maryn Minnesotan yliopiston verkko-oppimispäällikkö oppimismuotoilussa ja teknologiassa yhdistää teknologiset näkemykset uraauurtavan tutkimuksen avulla, joten voit rakentaa opetusratkaisuja monille oppijoille. Tutki muuttamalla koulutusaloja, kuten oppilaskeskeistä oppimista käyttämällä teknologiaa älytyökaluna, muokata oppimista ja miettii, miten oppilaat ja opettajat voivat optimoida.

Mestari opetusjärjestelmissä

Florida State University, College of Education
Kampus Online 2 vuotta Request Info Yhdysvallat Tallahassee

FSU: n opetusjärjestelmien ja oppimisteknologioiden (ISLT) ohjelmasta valmistuneet opiskelijat ovat kysyttyjä. Nykymaailmassa yritykset, valtion virastot, yliopistot, koulut ja monet muut organisaatiot ovat kiinnostuneita palkkaamaan henkilöitä, jotka voivat luoda innovatiivisia lähestymistapoja auttamaan ihmisiä parantamaan taitojaan, tietämystään ja työnsä tehokkuutta.

Online-maisterin tutkinto koulutuksessa

California Southern University
Online Full-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Costa Mesa

California Southern University 's School of Education tarjoaa jatko-ohjelman, joka johtaa Master in Education (M. Ed) kanssa keskittymiä neuvonta koulutuksen, opetussuunnitelman ja opetuksen suunnittelu ja organisaation johtajuutta.

Arvioinnin, arvioinnin, tutkimuksen ja oppimisen maisteri

Georgia Southern University
Online Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat Statesboro

M.Ed.:n tehtävä Arvioinnissa, arvioinnissa, tutkimuksessa ja oppimisessa on tarkoitus tarjota opiskelijoille ammatillista tutkimustietoa ja taitoja, joita tarvitaan tietojen tietoon perustuvaan päätöksentekoon, jotta ihmispalvelut voidaan toimittaa onnistuneesti useilla eri asetuksilla.

Koulutuspäällikkö (M.Ed.)

University of Essex Online
Online Part-time 24 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Opettele opettamaan uusilla tavoilla perinteisen Ison-Britannian korkeakoulutuksen lisäksi samalla myös jakamalla parhaita käytäntöjä ja kehittämällä tietämystänne vertaisryhmien ja muiden koulutusalan ammattilaisten rinnalla. Jatkuvan ammatillisen kehityksen ansiosta ohjelma on sisällytetty myös UK Professional Standards Framework -järjestelmään (UKPSF).