MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Oppimisjärjestelmätssa Yhdysvalloissa 2020

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Oppimisjärjestelmätssa Yhdysvalloissa 2020

6 tulosta kohteessa Oppimisjärjestelmät, Yhdysvallat, Distance learning Filter

MicroMasters-ohjelma e-oppimisessa: luo virtuaalisen opetuksen toimintaa ja sisältöä (Galileo-yliopisto)

edX
Online Full-time Part-time 12 - 16 viikkoa Tammikuu 2020 Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Tee tehokas eLearning organisaatioiden koulutukseen; korkea-asteen koulutus ja keskiasteen koulutus.

MicroMasters-ohjelma johtavassa koulutusinnovaatiossa ja -parannuksessa (Michiganin yliopisto)

edX
Online Full-time Part-time 20 - 35 viikkoa Request Info Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Tule innovatiiviseksi johtajaksi uudella R: llä

Master of Education in Learning-suunnittelu ja tekniikka

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Full-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Winona

K-12-kasvattajille ja ylläpitäjille suunnatut, Saint Maryn Minnesotan yliopiston verkko-oppimispäällikkö oppimismuotoilussa ja teknologiassa yhdistää teknologiset näkemykset uraauurtavan tutkimuksen avulla, joten voit rakentaa opetusratkaisuja monille oppijoille. Tutki muuttamalla koulutusaloja, kuten oppilaskeskeistä oppimista käyttämällä teknologiaa älytyökaluna, muokata oppimista ja miettii, miten oppilaat ja opettajat voivat optimoida.

Mestari opetusjärjestelmissä

Florida State University, College of Education
Kampus Online 2 vuotta Request Info Yhdysvallat Tallahassee

FSU: n opetusjärjestelmien ja oppimisteknologioiden (ISLT) ohjelmasta valmistuneet opiskelijat ovat kysyttyjä. Nykymaailmassa yritykset, valtion virastot, yliopistot, koulut ja monet muut organisaatiot ovat kiinnostuneita palkkaamaan henkilöitä, jotka voivat luoda innovatiivisia lähestymistapoja auttamaan ihmisiä parantamaan taitojaan, tietämystään ja työnsä tehokkuutta.

Online-maisterin tutkinto koulutuksessa

California Southern University
Online Full-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Costa Mesa

California Southern University 's School of Education tarjoaa jatko-ohjelman, joka johtaa Master in Education (M. Ed) kanssa keskittymiä neuvonta koulutuksen, opetussuunnitelman ja opetuksen suunnittelu ja organisaation johtajuutta.

Arvioinnin, arvioinnin, tutkimuksen ja oppimisen maisteri

Georgia Southern University
Online Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat Statesboro

M.Ed.:n tehtävä Arvioinnissa, arvioinnissa, tutkimuksessa ja oppimisessa on tarkoitus tarjota opiskelijoille ammatillista tutkimustietoa ja taitoja, joita tarvitaan tietojen tietoon perustuvaan päätöksentekoon, jotta ihmispalvelut voidaan toimittaa onnistuneesti useilla eri asetuksilla.