Maisteriohjelma Psykologiassa Keski-Amerikka ja Karibia

Täältä löydät Maisteriohjelmat Psykologiassa Keski-Amerikka ja Karibia 2019

Psykologia

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Psykologia tutkii ihmismieltä ja sen koukeroita. Psykologia on nuori tiede, joka sai alkunsa vasta 1800-luvun lopulla, jolloin Sigmund Freud ja muut psykologit suorittivat uraauurtavaa tutkimustyötään. Psykologialla on useita alalajeja, jotka keskittyvät ihmisen tunteisiin ja kognitiivisiin tiloihin ja prosesseihin.

Keski-Amerikka on keskeinen maantieteellinen alue Amerikassa. Se on eteläisin, isthmian osa Pohjois-Amerikan mantereella, joka yhdistää Etelä-Amerikan kaakkoon.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Psykologiassa Keski-Amerikka ja Karibia 2019

Näytä lisää

Master-tutkinto kuntoutuksen neuvonnasta

University of Puerto Rico - Río Piedras
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 5 - 7 lukukautta August 2019 Puerto Rico San Juan + 1 lisää

Kuntoutuksen neuvonantajakoulu on ensimmäinen Puerto Ricon ja Karibian alueen jatko-ohjelma, jonka tehtävänä on kouluttaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​kuntoutuksen neuvonnasta tietoisuuden, taitojen, herkkyyden ja eettisen käyttäytymisen avulla, estää niiden kykyjen kehittämisen ja niiden integroitumisen yhteiskuntaan. Kouluilla on myös velvollisuus ohjata ja tarjota neuvontaa vammaisiin henkilöihin ja kuntoutuksen neuvontaan liittyviin yleishyödyllisiin asioihin. [+]

Kuntoutuksen neuvonantajakoulu on ensimmäinen Puerto Ricon ja Karibian alueen jatko-ohjelma, jonka tehtävänä on kouluttaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​kuntoutuksen neuvonnasta tietoisuuden, taitojen, herkkyyden ja eettisen käyttäytymisen avulla, estää niiden kykyjen kehittämisen ja niiden integroitumisen yhteiskuntaan. Kouluilla on myös velvollisuus ohjata ja tarjota neuvontaa vammaisiin henkilöihin ja kuntoutuksen neuvontaan liittyviin yleishyödyllisiin asioihin.

näkymä

Jatkuva kehittämisohjelma, joka on johtavassa asemassa Puerto Ricossa ja Karibialla, kuntoutuksen neuvonantajien ammatillisen koulutuksen alalla, joka palvelee ja välittää vammaisten puolesta korkeimpien arvojen johdosta eettistä ja tieteellistä tietoa.... [-]


Taiteiden maisterin tutkinto koulussa ja lasten psykologiassa (MAEd)

Universidad del Este (UNE)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Puerto Rico Carolina + 1 lisää

Ohjelma korostaa psykologian tiedettä ja käytäntöä pikkulasten, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin. [+]

UNE on Yhdysvaltojen akkreditoitu ja kohtuuhintainen korkeakoulu, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää ammattimaista sujuvuuttaan englanniksi ja espanjaksi.

Koulutuksen ja lasten psykologian maisterin tutkinto-ohjelma korostaa psykologian tieteen ja käytännön ammattilaisen kehittymistä vauvojen, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin.

Ohjelma valmistaa heitä tarjoamaan erilaisia ​​psykologisia palveluja, kuten diagnoosi, arviointi, interventio, ennaltaehkäisy, terveyden edistäminen sekä ohjelmien kehittämis- ja arviointipalvelut.

Painopiste on lasten ja nuorten kehitysprosesseissa koulujen, perheiden ja muiden ekologisten järjestelmien yhteydessä. Ohjelma valmistaa heitä puuttumaan eri tasoihin terveen kehityksen varmistamiseksi ja edistämiseksi.... [-]