Maisteriohjelma Psykologiassa Keski-Amerikka ja Karibia

Täältä löydät Maisteriohjelmat Psykologiassa Keski-Amerikka ja Karibia 2018/2019

Psykologia

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Psykologiaa voidaan käyttää hyödyksi monissa tilanteissa muuallakin kuin akateemisessa tutkimuksessa. Sitä voidaan soveltaa muun muassa terapiaan, koulutukseen, yrityselämään ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Osa psykologeista tekee yhteistyötä oikeustieteen ammattilaisten kanssa ja pyrkii ymmärtämään ja ennustamaan rikollisten toimintaa; osa puolestaan auttaa liikeyrityksiä toimimaan tehokkaammin tutkimalla sitä, miten työntekijät vuorovaikututtavat toistensa ja työympäristönsä kanssa.

Keski-Amerikka on keskeinen maantieteellinen alue Amerikassa. Se on eteläisin, isthmian osa Pohjois-Amerikan mantereella, joka yhdistää Etelä-Amerikan kaakkoon.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Psykologiassa Keski-Amerikka ja Karibia 2018/2019

Näytä lisää

Taiteiden maisterin tutkinto koulussa ja lasten psykologiassa (MAEd)

Universidad del Este (UNE)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Puerto Rico Carolina + 1 lisää

Ohjelma korostaa psykologian tiedettä ja käytäntöä pikkulasten, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin. [+]

UNE on Yhdysvaltojen akkreditoitu ja kohtuuhintainen korkeakoulu, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää ammattimaista sujuvuuttaan englanniksi ja espanjaksi.

Koulutuksen ja lasten psykologian maisterin tutkinto-ohjelma korostaa psykologian tieteen ja käytännön ammattilaisen kehittymistä vauvojen, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin.

Ohjelma valmistaa heitä tarjoamaan erilaisia ​​psykologisia palveluja, kuten diagnoosi, arviointi, interventio, ennaltaehkäisy, terveyden edistäminen sekä ohjelmien kehittämis- ja arviointipalvelut.

Painopiste on lasten ja nuorten kehitysprosesseissa koulujen, perheiden ja muiden ekologisten järjestelmien yhteydessä. Ohjelma valmistaa heitä puuttumaan eri tasoihin terveen kehityksen varmistamiseksi ja edistämiseksi.... [-]