Maisteriohjelma Psykologiassa Puerto Ricossa

Selaa Maisteriohjelmia Psykologiassa Puerto Ricossa 2019

Psykologia

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Psykologia on monipuolinen kenttä, joka käsittelee pääasiassa ihmisen mielen toimintaa ja ihmisen käytöstä. Tutkimuspsykologiassa tehdään kokeita, joiden avulla pyritään oppimaan uutta ihmisten persoonallisuuksista ja sosiaalisesta käyttäytymisestä. Soveltavassa psykologiassa tutkimustuloksien avulla pyritään ratkaisemaan sosiaalisia ongelmia.

On olemassa useita laitoksia korkeakoulujen puolilla Puerto Rico, jossa yliopiston Puerto Rico on vanhin ja suurin. Koska alueella Yhdysvalloissa, kansalaiset voivat saada uusia mahdollisuuksia koulutukseen.

Parhaat Maisteriohjelmat Psykologiassa Puerto Ricossa 2019

Näytä lisää

Master-tutkinto kuntoutuksen neuvonnasta

University of Puerto Rico - Río Piedras
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 5 - 7 lukukautta August 2019 Puerto Rico San Juan + 1 lisää

Kuntoutuksen neuvonantajakoulu on ensimmäinen Puerto Ricon ja Karibian alueen jatko-ohjelma, jonka tehtävänä on kouluttaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​kuntoutuksen neuvonnasta tietoisuuden, taitojen, herkkyyden ja eettisen käyttäytymisen avulla, estää niiden kykyjen kehittämisen ja niiden integroitumisen yhteiskuntaan. Kouluilla on myös velvollisuus ohjata ja tarjota neuvontaa vammaisiin henkilöihin ja kuntoutuksen neuvontaan liittyviin yleishyödyllisiin asioihin. [+]

Kuntoutuksen neuvonantajakoulu on ensimmäinen Puerto Ricon ja Karibian alueen jatko-ohjelma, jonka tehtävänä on kouluttaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​kuntoutuksen neuvonnasta tietoisuuden, taitojen, herkkyyden ja eettisen käyttäytymisen avulla, estää niiden kykyjen kehittämisen ja niiden integroitumisen yhteiskuntaan. Kouluilla on myös velvollisuus ohjata ja tarjota neuvontaa vammaisiin henkilöihin ja kuntoutuksen neuvontaan liittyviin yleishyödyllisiin asioihin.

näkymä

Jatkuva kehittämisohjelma, joka on johtavassa asemassa Puerto Ricossa ja Karibialla, kuntoutuksen neuvonantajien ammatillisen koulutuksen alalla, joka palvelee ja välittää vammaisten puolesta korkeimpien arvojen johdosta eettistä ja tieteellistä tietoa.... [-]


Taiteiden maisterin tutkinto koulussa ja lasten psykologiassa (MAEd)

Universidad del Este (UNE)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Puerto Rico Carolina + 1 lisää

Ohjelma korostaa psykologian tiedettä ja käytäntöä pikkulasten, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin. [+]

UNE on Yhdysvaltojen akkreditoitu ja kohtuuhintainen korkeakoulu, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää ammattimaista sujuvuuttaan englanniksi ja espanjaksi.

Koulutuksen ja lasten psykologian maisterin tutkinto-ohjelma korostaa psykologian tieteen ja käytännön ammattilaisen kehittymistä vauvojen, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin.

Ohjelma valmistaa heitä tarjoamaan erilaisia ​​psykologisia palveluja, kuten diagnoosi, arviointi, interventio, ennaltaehkäisy, terveyden edistäminen sekä ohjelmien kehittämis- ja arviointipalvelut.

Painopiste on lasten ja nuorten kehitysprosesseissa koulujen, perheiden ja muiden ekologisten järjestelmien yhteydessä. Ohjelma valmistaa heitä puuttumaan eri tasoihin terveen kehityksen varmistamiseksi ja edistämiseksi.... [-]