Maisteriohjelma Psykologiassa Puerto Ricossa

Selaa Maisteriohjelmia Psykologiassa Puerto Ricossa 2018/2019

Psykologia

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Psykologia tutkii ihmismieltä ja sen koukeroita. Psykologeja työskentelee sairaaloissa, klinikoilla ja mielenterveyspalveluissa, ja näitä löytyy myös akateemisten oppilaitosten opetus- ja tutkimushenkilökunnan joukosta. Psykologi voi työllistyä kymmenille eri aloille, sillä ihmisen käytöksen asiantuntijoita tarvitaan kaikkialla.

On olemassa useita laitoksia korkeakoulujen puolilla Puerto Rico, jossa yliopiston Puerto Rico on vanhin ja suurin. Koska alueella Yhdysvalloissa, kansalaiset voivat saada uusia mahdollisuuksia koulutukseen.

Parhaat Maisteriohjelmat Psykologiassa Puerto Ricossa 2018/2019

Näytä lisää

Taiteiden maisterin tutkinto koulussa ja lasten psykologiassa (MAEd)

Universidad del Este (UNE)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Puerto Rico Carolina + 1 lisää

Ohjelma korostaa psykologian tiedettä ja käytäntöä pikkulasten, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin. [+]

UNE on Yhdysvaltojen akkreditoitu ja kohtuuhintainen korkeakoulu, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää ammattimaista sujuvuuttaan englanniksi ja espanjaksi.

Koulutuksen ja lasten psykologian maisterin tutkinto-ohjelma korostaa psykologian tieteen ja käytännön ammattilaisen kehittymistä vauvojen, lasten, nuorten ja perheiden kanssa. kaikenikäisille oppijoille; ja kouluprosessiin.

Ohjelma valmistaa heitä tarjoamaan erilaisia ​​psykologisia palveluja, kuten diagnoosi, arviointi, interventio, ennaltaehkäisy, terveyden edistäminen sekä ohjelmien kehittämis- ja arviointipalvelut.

Painopiste on lasten ja nuorten kehitysprosesseissa koulujen, perheiden ja muiden ekologisten järjestelmien yhteydessä. Ohjelma valmistaa heitä puuttumaan eri tasoihin terveen kehityksen varmistamiseksi ja edistämiseksi.... [-]