Maisteriohjelma Rahoitusssa Turkissa

Selaa Maisteriohjelmia Rahoitusssa Turkissa 2019

Rahoitus

Olipa se on kansainvälisen kaupan, pankki, Sijoitustutkimus, Sisäinen laskenta tai Corporate Finance, Master of Finance valmistuneet ovat päteviä antoisaa uran kaikilla rahoitusala. Master of Finance opiskelijat Turkissa käyttöön perustavaa teoreettinen viitekehys perustuu Corporate Finance, Financial Markets ja Macroeconomics. Lisätutkimuksia paljastaa tärkeää tietoa alueiden Investoinnit, Bank Financial Management, johdannaiset Risk Management, Fixed Income-sekä yritysjärjestelyistä.

Suunniteltu hakijoille liittyvä Bachelor 's tutkinto tai vastaava perustutkintoa pätevyys, Master in Finance-tutkinto laittaa tutkinnon on nopeutettu esimiestehtävissä korkeammat palkat. Yhden tai kahden vuoden Master of Finance ohjelmia tarjotaan yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen ympäri Turkki - Istanbul Izmir Pohjois-Kypros.Jotkut Masters in Finance-ohjelmat Turkissa vaativat loppuun tutkielma tai kumulatiivinen arviointi lopussa tutkimuksen ajan.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit hakea ilmoittautua Master of Finance-ohjelma Turkissa hankkia arvokasta tietoa state-of-the-art lähestymistapoja nykyaikainen globaali talous, selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää. Pyydä lisätietoja kouluista Turkissa yhdellä klikkauksella!

Näytä lisää

Maisteri pankki- ja rahoitusalalla jatko

İstanbul Bilgi Üniversitesi
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 kuukautta February 2019 Turkki Turkey Online + 1 lisää

Pankki ja rahoitus etäopiskelua Master of Science-ohjelman päätavoitteena on tarjota opiskelijoille pankki- ja rahoituksen jatko mahdollisuuksia, jotka tekevät eron. Ohjelma akateemisen ja teoreettisen tiedon siirretään opetussuunnitelman mukaisesti. Tämän ohjelman avulla sekä tarjota tosielämän esimerkkejä perus toimintaa pankki- ja rahoitusalalla meneillään se on jaettu. [+]

Pankki ja rahoitus

Pankki ja rahoitus etäopiskelua Master of Science-ohjelman päätavoitteena on tarjota opiskelijoille pankki- ja rahoituksen jatko mahdollisuuksia, jotka tekevät eron.

Ohjelma akateemisen ja teoreettisen tiedon siirretään opetussuunnitelman mukaisesti. Tämän ohjelman avulla sekä tarjota tosielämän esimerkkejä perus toimintaa pankki- ja rahoitusalalla meneillään se on jaettu.

Pankki ja rahoitus etäopetus maisteriohjelma opiskelijat voivat edetä urallaan, nousta organisaatiossa, se voi olla työtä toisesta organisaatiossa ja se on varustettu olemaan pätevä talouspäällikkö.

Ohjelma pankkisektorin myös rahoituslaitokset ja muut toimielimet työskentelevät alan rahoituksen tai jotka haluavat työskennellä voivat hakea. Kurssit, tietenkin ohjaaja tehdään tavalla, joka mahdollistaa online-vuorovaikutusta. Siten eduista kautta yrittää tehdä jatko odotetaan tarjoavan joustavan rakenteen.... [-]


Päällikön pankki- ja sovellettu rahoitus

Izmir University of Economics
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Turkki Izmir

Master of Banking And Applied Finance [+]

BANKING KURSSIT

Bank Accounting

Kurssin tavoitteet: Kurssin tavoitteena on asettaa keskeinen perusta tulevaisuuden kirjanpidon kursseja peittämällä kirjanpito prosessi ja raportointia perus tilinpäätöksen taseen, tuloslaskelman, laskelman rahavirtalaskelman ja lausuman voittovarojen. Aiheet ovat rahoituksen rakenteet pankkien ja muiden rahoituslaitosten sekä kirjanpitoprosessin niistä, kirjanpito prosessi luoton lainaavat ja vaihto palveluja riippuen yhtenäinen kirjanpito, vertailu yhtenäisten laskenta- ja muut järjestelmiin, selitys käyttämät asiakirjat tilitoimistoihin pankeissa.

Pankki Asset -Liability Management

Kurssin tavoitteet: Kurssin tavoitteena on asettaa keskeinen perusta strategista johtamista pankin taseen ja rahoituksen rakenne ja sen kustannukset, suhde voiton ja varojen ja vastuiden hallintaan, taseen ulkopuoliset erät pankkien, riskit pankeille, korko- ja valuutta hallinta työkaluja-, suojaus- tekniikat johdannaisia ​​korkoriskin hallintaan, kesto analyysi ja siirtohinnoittelua, kustannuslaskentaan ja hinnoitteluun sekä niiden sovelluksia... [-]