close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Maisteriohjelmia Yhdyskuntatekniikkassa Slovakiassa 2021

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.Rakennustekniikka (civil engineering, suomeksi käytäteä… Lue lisää

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Rakennustekniikka (civil engineering, suomeksi käytäteään myös nimityksiä maarakentaminen, infra-ala, kunnallistekniikka tai tie- ja vesirakentaminen) on ammattirakentajien tutkinto, jossa koko julkiseen käyttöön tulevien rakenteiden valmistusprosessi hahmottelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon tulee tutuksi. Kunnallistekniikkaa rakentavat ja huoltavat sekä valtion rahoittamat laitokset että yksityiset yritykset.  

Slovakian tasavalta on sisämaavaltio valtio Keski-Euroopassa. Sen asukasluku on yli viisi miljoonaa ihmistä. Tärkeimmät syyt vierailla Slovakia ovat sen luonnon kauneutta, elävä historia ja suuria mahdollisuuksia rentoutumiseen. Slovakit ovat ystävällisiä ja rauhallisia ihmisiä asuvat vapaa demokraattinen valtio. Comenius Univerzity on vanhin säilynyt Slovakian yliopisto, Bratislava.

Parhaat Maisteriohjelmat Yhdyskuntatekniikkassa Slovakiassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
University of Zilina – Faculty of Civil Engineering
Žilina, Slovakia

Tutkijana pystyt analysoimaan, suunnittelemaan, rakentamaan ja ylläpitämään maa- ja vesirakennuksia sekä tekemään tutkimusta, jolla on korkea luovuus ja autonomia.

Tutkijana pystyt analysoimaan, suunnittelemaan, rakentamaan ja ylläpitämään maa- ja vesirakennuksia sekä tekemään tutkimusta, jolla on korkea luovuus ja autonomia. -
Maisteri
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti, Slovakian
Syys 2021
Kampus
 
University of Zilina – Faculty of Civil Engineering
Žilina, Slovakia

Talonrakennuksen opinto-ohjelmassa saat riittävän luonnontieteiden ja tekniikan koulutuksen sekä perustiedot yhteiskunnallisista ja taloudellisista aloista.

Talonrakennuksen opinto-ohjelmassa saat riittävän luonnontieteiden ja tekniikan koulutuksen sekä perustiedot yhteiskunnallisista ja taloudellisista aloista. -
Maisteri
Täyspäiväinen
2 vuotta
Slovakian
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä