65 Osa-aikainen Maisteri Ohjelmat sisään Ranska for 2024

Osa-aikainen Maisteri Ohjelmat sisään Ranska for 2024Filter
    • Paris, Ranska
    • Madrid, Espanja

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    AMOS: n Global Sports Business Masterin toimittavat kansainvälisen urheilualan asiantuntijat, ja se vie opiskelijat käytännölliselle, ainutlaatuiselle matkalle kolmessa eri liiketoimintaympäristössä ympäri maailmaa - Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Mestari on muotoiltu ja suunniteltu vuosien mittaan vastaamaan ikuisesti muuttuvan urheiluteollisuuden tarpeita.

    • Online

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    EDHEC Online Master of Science (MSc) International Business Management tarjoaa ainutlaatuisen mukaansatempaavan oppimiskokemuksen kansainvälisessä ympäristössä. Ohjelma kouluttaa tulevia konsultteja ja johtajia toteuttamaan positiivisia muutoksia organisaatioissa. Tapauskohtaisen oppimismenetelmän ansiosta ohjelma tuo osallistujillemme liiketoiminnan johtamisessa ja strategiassa tarvittavat olennaiset taidot vankalla akateemisella asiantuntemuksella, jota opettavat kansainväliset asiantuntijat ja professorit parhaista kansainvälisistä kauppakorkeakouluista.

    • Châteauroux, Ranska
    • Baar, Sveitsi

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Englanti

    Tekoäly (AI) ja robotiikka ovat nousseet vaikuttaviksi löytöiksi datatieteen ja koneoppimisen maailmassa. Tekoälyn sovellukset robotiikassa kulkevat raskaiden teollisuudenalojen sisäpuolelta ulkopuolelle, eli automatisoivat tehtävät, jotka muuten vaativat valtavia inhimillisiä ponnisteluja ja tietysti aikaa. Viime vuosina AI: n lisääntyvä läsnäolo robotiikkaratkaisuissa on avannut tilaa joustaville ja oppimismahdollisuuksille aiemmin jäykissä robotiikkaratkaisuissa. Robotiikka, joka on yhdistelmä sähkötekniikkaa, konetekniikkaa ja tietotekniikkaa, yhdistettynä tekoälyyn muuttaa robotiikan tapaa, on toiminut tähän asti. Tämän kurssin avulla opiskelijat voivat omaksua tekoälyn käsitteet ja ymmärtää niiden laajentamisen robotiikkaan. Opiskelijat työskentelevät projekteissa, joihin kuuluu kasvojentunnistusjärjestelmien kehittäminen ja manipulointi.

    • Troyes, Ranska

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    SCBS "Programme Grande École" on johtamisen maisteri, johon pääsee pääsykokeella 2 tai 3 vuoden korkea-asteen koulutuksen jälkeen. Erilaisten rajojensa ja erikoisalojensa (yrittäjyys, muotoilu, talous, markkinointi jne.), nykyisten ja kokemuksellisten pedagogisten menetelmiensä ansiosta tämä ohjelma opettaa sinua pitämään mielesi avoimena, ajattelemaan laatikon ulkopuolella, omaksumaan maailman ja tulemaan huomisen yhteiskunnan toimija.

    • Paris, Ranska

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    The Executive Master Chief Value Officer is a graduate degree from Audencia, a school that is triple accredited (EQUIS, AACSB and AMBA) and the first program in the world dedicated to transforming the measurement, control and audit professions to get them through the “multi-capital” world.

    • Paris, Ranska

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Kun yritykset ympäri maailmaa kohtaavat digitaalisen muutoksen haasteita, Advanced Master in Digital Strategy Management tarjoaa opiskelijoille avaimet muutoksen ymmärtämiseen, hallintaan ja johtamiseen.

    • Palaiseau, Ranska

    Osa-aikainen

    14 kuukaudet

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Digitaalisuus ei suinkaan ole muotia, vaan se mullistaa koko ekosysteemimme. Häiritsevien digitaalisten palveluiden synnyttämien uusien käyttötapojen ilmaantumisen lisäksi kaikkien yritysten on harkittava uudelleen hallintoaan, organisaatiotaan, tietotekniikkaansa ja yhteyksiään, koska ihmiset ja esineet ovat yhteydessä kaikkialla ja koko ajan. Käyttäjä on digitaalisen arkkitehtuurin ytimessä. Se odottaa turvallista tietojen jakamista.

    • Milan, Italia
    • Rome, Italia
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    13 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    Executive Master in Luxury Management (EMiLUX) on kokemuksen jälkeinen modulaarinen ohjelma, jota opetetaan yli 13 kuukauden ajan Pariisissa, Milanossa, Dubaissa, Lontoossa, Los Angelesissa ja Piilaaksossa, Lausannessa ja Roomassa. EMiLUX on ainutlaatuinen tilaisuus vahvistaa uraasi luksusliiketoiminnassa tarkastelemalla sitä myös eri kulttuurisista näkökulmista ja eri markkinoilla. Sinun ei tarvitse jättää työtäsi, sinulla on mahdollisuus avata ovia, joita et edes tiennyt olevan olemassa, ja pystyt saavuttamaan uusia tavoitteita.

    • Biot, Ranska
    • Paris, Ranska
    • + 1 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Aloita tietotieteellinen matkasi datatieteen ja tekoälyn soveltavan MSc:n avulla. Hanki haluttuja analytiikan, koneoppimisen ja monimutkaisen mallinnuksen taitoja 120 opintopisteessä. Liity joukkoomme Pariisissa, Nizzan Sophia Antipolisissa tai verkossa ja osallistu 98-prosenttisesti varmistavaan harjoittelupaikkaan 6 kuukauden sisällä. Opetussuunnitelmamme on tunnustettu maailmanlaajuisesti RNCP 7-, 3IA Cote d'Azur- ja Qualiopi-akkreditoinneilla.

    • Paris, Ranska

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Master of Arts in International Affairs (MIN) hyödyntää täysimääräisesti Pariisin monikulttuurisia ulottuvuuksia ja keskeistä roolia kansainvälisessä taloudessa, politiikassa ja sosiaalisissa kysymyksissä. Ohjelman henkisen ja teoreettisen hallinnan tasapaino käytännön projektipohjaisella oppimisella valmistaa sinut menestyksekkääseen kansainväliseen uraan.

    • Montpellier, Ranska

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    • Online France

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Tuo yhteen valtameren tieteellinen ja sosioekonominen ulottuvuus luodaksemme kestäviä ratkaisuja yhteiskunnallemme. Maailmassa, joka alkaa vihdoin ymmärtää valtameren merkitystä elämässämme, on välttämätöntä, että tieteelliset ja sosioekonomiset sidosryhmät työskentelevät yhdessä. MARRES on suunniteltu työmarkkinoiden viimeaikaisen kehityksen perusteella vastauksena sinisen kasvun syntymiseen ympäri maailmaa. Monitieteinen lähestymistapamme yhdistettynä laajaan ammatilliseen kokemukseen laajentaa mahdollisuuksien horisonttia ja ohjaa opiskelijoita kohti sinistä uraa.

    • Paris, Ranska

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Master of Arts -tutkinto englannin opettamisesta muiden kielten puhujille (MA TESOL) on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita opettamaan englantia vieraana kielenä lapsille ja aikuisille erilaisissa koulutusympäristöissä.

    • Nantes, Ranska

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Specialized Master's Degree® Bioresource Composites: Innovaatio ja ekologinen suunnittelu kouluttaa tulevia korkean tason johtajia innovatiivisten komposiittimateriaalien alalla, joissa otetaan huomioon kestävän kehityksen haasteet.

    • Toulouse, Ranska

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Online Advanced Master Airline Management on ranskalaisen CGE:n (Conference des Grandes Ecoles) akkreditoima akateeminen ohjelma, joka kokoaa ENAC (Ecole Nationale de l'Aviation Civile) ja sen asiantuntijaverkoston taidot ja kokemukset tukeakseen paremmin johtajia lentoyhtiöiden toiminnassa.