MASTERSTUDIES

Täältä löydät 4 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Vannes Ranskassa

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Ansaita Master vaatii kahden vuoden koulutuksen jälkeen ansaita kandidaatin. Tämä kehittynyt aste voi auttaa opiskelijoita saavuttamaan koulutus- ja ammatillisia tavoitteita, koska jäykkyys maisteriohjelmaan apua junan opiskelijoiden tietoja ja taitoja he tarvitsevat purkaa uran heidän unelmansa.

 

Ranska, virallisesti Ranskan tasavalta, on yhtenäinen semi-presidentin tasavallan sijaitsee lähinnä Länsi-Euroopassa, jossa on useita merentakaisten alueiden ja alueiden.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Vannes Ranskassa 2021

Tulokset Filter

lukion ohjelma

Brest Business School
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 vuotta
Ranskalainen
Kampus

Meidän Grande Ecole-ohjelma tarkoitetun +5 master arvosana valtion opettaa sinua kohtaamaan kaikki nämä haasteet, paljastaa lahjakkuutta ja löydät työtä, joka sopii sinulle. ...

Lue lisää

Päällikön tieteiden kansainvälisen liiketoiminnan

Brest Business School
MSc
<
Täyspäiväinen
<
3 lukukaudet
Englanti
Kampus

Master of Science in International Business on 15 kuukautta, täysi Englanti kieliohjelma, suunniteltu suurten potentiaaliset opiskelijat, joilla on vähän tai ei lainkaan työko ...

Lue lisää

Executive mastere: hallintaan ja suorituskyvyn hallinta

Brest Business School
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
9&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
Ranskalainen
Kampus

Master in Management-ohjaus ja tulosohjaus Brestin Business School tarjotaan opiskelijoille ja ammattilaisille perinteisissä opetussuunnitelmaan tai vuorotellen.

Lue lisää

Executive mastere: manager toimitusketju

Brest Business School
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Ranskalainen
Kampus

Specialized Master manageri Supply Chain Brestin Business School valmentaa tehtävissä toimintakykyinen vastuut toimitusketjussa.

Lue lisää