MASTERSTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Säveltäminenssa runko Iso-Britanniassa 2021

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Kokoonpano akateemisena aihe keskittyy luomiseen ja järjestely alkuperäisen partituurit. Valitsemalla tutkia koostumus voi auttaa johtavat tutkijat työllisyyttä teatteritaiteen kuten vaiheessa tuottajia, akateemisessa kuin musiikki opettajat tai professoreita, tai musiikin kustantajat tai kriitikot.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Hull, tai virallisesti Kingston upon Hull, oli ainoa alue UK kerma (ei punainen) puhelinkioskista. Se ei ole ainoa asia, Hull tunnetaan - on myös 5 korkeakouluissa.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Säveltäminenssa runko Iso-Britanniassa 2021

1 tulosta kohteessa Säveltäminen, runko Filter

MMus Music (musiikkitiede, sävellys, esitys, tekniikka)

University of Hull
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

MMus-ohjelma on toimialan johtava, mahdollistaen vertaansa vailla olevan erikoistumisen ja kiinnostuksenkohteiden sekoittumisen monilla aloilla, mukaan lukien esiintyminen, sä ...

Lue lisää