Maisteriohjelma Salaustekniikkassa Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Salaustekniikkassa Eurooppa 2019

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Salaustekniikkassa Eurooppa 2019

Näytä lisää

Mestari algebrassa, geometria ja salaus

University of Bucharest
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Romania Bucharest

Mestari algebrassa, geometria ja salaus [+]

Opintojakson tyyppi: Kokopäiväinen

Opintojen kesto: 4 lukukautta

[-]

Matematiikan ja mallintamisen maisteri. Erikoistuminen: Algebra ja salaus ja koodaus

Linnaeus University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Ruotsi Teleborg

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta ja haluavat soveltaa taitojaan ongelmanratkaisuun ja uusien matemaattisten mallien luomiseen. Se antaa myös mahdollisuuden aloittaa akateeminen ura. Algebrassa, jossa on salaustekniikka ja koodaus, opiskelet matematiikan ja mallintamisen yleisiä kursseja algebran kurssien, luku-teorian, salauksen ja koodaustekniikan lisäksi. [+]

Nykyisessä yhteiskunnassa käyttämämme tekniikka on yhä kasvavassa määrin matemaattisten mallien ja laskelmien pohjalta.

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta ja haluavat soveltaa taitojaan ongelmanratkaisuun ja uusien matemaattisten mallien luomiseen. Se antaa myös mahdollisuuden aloittaa akateeminen ura.

On olemassa kolme erikoistumista (kaikki päätyvät pääaineen opinnäytetyöhön).

Algebra, jossa on kryptografia ja koodaus: Opit matematiikan ja mallintamisen yleisiä kursseja algebran kurssien, numeroiden teorian, salauksen ja koodaustekniikan lisäksi.

Meillä on myös sopimus Insubrian yliopistosta Comossa Italiassa, jossa tarjotaan vastaava ohjelma. Tämä tarkoittaa, että sinulla on laaja valikoima kursseja, joista voit valita. Sinulla on myös mahdollisuus ilman opintojaksoja opiskella yhdellä tai kahdella lukukaudella Comossa, jotta hänelle annettaisiin niin kutsuttu kaksoistutkinto, toisin sanoen kahden eri yliopiston tutkinto, mikä voi olla etu, jos harkitset kansainvälistä ura.... [-]


Master in cryptography

Novosibirsk State University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Venäjä Novosibirsk

NSU-insinöörin Master in cryptography on innovatiivinen ohjelma, jonka tarkoituksena on ottaa nuoret tutkijat nykyajan salauksen piiriin ja tuoda heidät korkealle ammatilliselle tasolle tällä alalla. [+]

Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäiseen "Master in Cryptography" -ohjelmaan Venäjällä!

Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutkia Novosibirsk State University salaustekniikan ja kryptanalyysin uusinta tilaa, joka sijaitsee maailmankuulun tieteellisen keskuksen sisällä Siperian - Akademgorodokin sydämessä.

Älä missaa mahdollisuuttasaada korkeatasoista koulutusta,kuunnella maailmankuuluja ammattilaisia ​​salauksen, tietojenkäsittelyn ja diskreetti matematiikan alalla,uppoutua Akademgorodokin upeaan ilmapiiriin, jossa todellinen tiede ja upea luonto ovat niin lähellä toisiaan!

NSU-insinöörin Master in cryptography on innovatiivinen ohjelma, jonka tarkoituksena on ottaa nuoret tutkijat nykyajan salauksen piiriin ja tuoda heidät korkealle ammatilliselle tasolle tällä alalla.... [-]