Filter
Maisterin tutkinnot
Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Salaustekniikkassa Eurooppa 2019

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Salaustekniikkassa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Salaustekniikka, Eurooppa

University of Bucharest

Mestari algebrassa, geometria ja salaus ... [+]

Opintojakson tyyppi: Kokopäiväinen

Opintojen kesto: 4 lukukautta

[-]
Romania Bucharest
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Linnaeus University

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta ja haluavat soveltaa taitojaan ongelmanratkaisuun ja uusien matemaattisten mallien luomiseen. Se ant ... [+]

Nykyisessä yhteiskunnassa käyttämämme tekniikka on yhä kasvavassa määrin matemaattisten mallien ja laskelmien pohjalta.

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta ja haluavat soveltaa taitojaan ongelmanratkaisuun ja uusien matemaattisten mallien luomiseen. Se antaa myös mahdollisuuden aloittaa akateeminen ura.

On olemassa kolme erikoistumista (kaikki päätyvät pääaineen opinnäytetyöhön).

Algebra, jossa on kryptografia ja koodaus: Opit matematiikan ja mallintamisen yleisiä kursseja algebran kurssien, numeroiden teorian, salauksen ja koodaustekniikan lisäksi.

Meillä on myös sopimus Insubrian yliopistosta Comossa Italiassa, jossa tarjotaan vastaava ohjelma. Tämä tarkoittaa, että sinulla on laaja valikoima kursseja, joista voit valita. Sinulla on myös mahdollisuus ilman opintojaksoja opiskella yhdellä tai kahdella lukukaudella Comossa, jotta hänelle annettaisiin niin kutsuttu kaksoistutkinto, toisin sanoen kahden eri yliopiston tutkinto, mikä voi olla etu, jos harkitset kansainvälistä ura.... [-]

Ruotsi Teleborg
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi