Maisteriohjelma Sosiologiassa Italiassa

Selaa Maisteriohjelmia Sosiologiassa Italiassa 2019

Sosiologia

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Solosiologian tavoitteena on analysoida ja ymmärtää niitä lukuisia osia, joista yhteiskunta tai kansakunta koostuu. Opiskelijat saavat opintojen aikana tutustua siihen, mitä erilaisia yhteiskuntarakenteita on olemassa sekä siihen, miten näitä rakenteita pidetään yllä. Muihin humanistisiin tieteisiin liittyviä aiheita voidaan myös opiskella.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Sosiologiassa Italiassa 2019

Näytä lisää

Master in julkisen politiikan ja sosiaalisen muutoksen (MAPS)

Collegio Carlo Alberto
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Italia Turin

MAPS on edistänyt yliopiston Torino ja pidetään Collegio Carlo Alberto . Se on Advanced Master -ohjelma, joka on avoin kaikille 4-vuotisen kokopäiväisen kandidaatin tutkinnon suorittaneille tai yhteiskuntatieteiden (myös taloustieteiden ja kauppatieteiden), tilastojen, lakien, humanististen tieteiden ja vastaavien kandidaatin ja maisterin tutkinto. [+]

MAPS on edistänyt yliopiston Torino ja pidetään Collegio Carlo Alberto . Se on jatkokoulutusohjelma, joka on avoin opiskelijoille, joilla on toisen syklin tutkintotodistus tai yksi pitkä sykli tutkinto yhteiskuntatieteissä (mukaan lukien taloustiede ja yritysjohtaminen), tilastoja, lakia, humanistisia aineita ja vastaavia. MAPS kouluttaa erittäin motivoituneita opiskelijoita eurooppalaisten yhteiskuntien yhteiskunnallisten muutosprosessien ja julkisen politiikan alalla vastaamaan näihin haasteisiin kansallisella, eurooppalaisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

MAPS-tutkinnon suorittaneet saavat Turin yliopistosta jatkotutkinnon. Kaikki kurssit opetetaan englanniksi.

MAPS: n tavoitteena on antaa syvällinen käsitys:... [-]