MASTERSTUDIES

Tutustu Etäopiskelu Maisteriohjelmat TESOLssa Oseaniassa 2020

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Opiskelijat, jotka haluavat saada tietoa opetusmenetelmiä vieraan kielen voi haluta tutkia tesol. Luokat voivat sisältää periaatteet kielitieteen tekniikkaa kieltenopetuksen kielitaidon arviointi, ääntäminen opetusta ja kulttuuriasiat.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Haluatko opiskella Oseania? Kaksi eniten kysyntää tutkimuksen kohteisiin Oseania: Australia ja Uusi-Seelanti, molemmat yhdessä tarjoavat harvinaista ja hyvin erottuva tutkimus seikkailu.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot TESOLssa Oseaniassa 2020

3 tulosta kohteessa TESOL, Oseania, Distance learning Filter

Master of Education Advanced (TESOL)

University of Wollongong
Johtamiskurssit 01 July 2020 Full-time Part-time Englanti Opetus kampuksella Online

Master of Education Advanced (TESOL) on korkeampi tutkinto ammattilaisopettajille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uransa englannin kielen opetukseen muiden kiel ...

Lue lisää

Master of Education

Queensland University of Technology
Johtamiskurssit 15 July 2020 Full-time Englanti Opetus kampuksella

Master sopii opettajille, jotka haluavat erikoistua, hakea uranvaihtoa tai edetä urallaan.

Lue lisää

Master soveltavan kielitieteen ja TESOL

University of Technology Sydney
Johtamiskurssit 01 January 2020 Full-time Part-time Englanti Opetus kampuksella

UTS on johtava jatko kielen ja lukutaidon kurssien kanssa tutkijat, jotka ovat kirjailijoita ja kansainvälisesti tunnustettuja alan asiantuntijoita. Kurssi täyttää ammatillise ...

Lue lisää