Maisteriohjelma Taidessa Kolumbiassa

Selaa Maisteriohjelmia Taidessa Kolumbiassa 2018/2019

Taide

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Taideopinnot kattavat useita erilaisia taidemuotoja, mukaan lukien elokuva, kuvataide, musiikki ja teatteri. Joissain taidealan koulutusohjelmissa keskitytään vain yhteen taidemuotoon, kun taas joissain opiskelijat saavat yleisluontoisempaa taidekoulutusta.

Kolumbia on todella monipuolinen ja ainutlaatuinen maa, joka sijaitsee luoteiskulmassa Etelä-Amerikassa. Ystävällisiä ihmisiä, eksoottisia maisemia ja kosmopoliittinen kaupungit, Kolumbia on ehdottomasti paikka oppia espanjaa.

Parhaat Maisteriohjelmat Taidessa Kolumbiassa 2018/2019

Näytä lisää

Master kulttuuri hallinta

EAN University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen January 2019 Kolumbia Bogotá

Maisteri Cultural Management on kampuksella akateeminen ohjelma tarjosi Kolumbian kanssa mahdollisuudesta käyttää kaksinkertainen maisteri Art Market ja taide-Related [+]

Mestari Cultural Management

&nbsp

Maisteri Cultural Management on kampuksella akateeminen ohjelma tarjosi Kolumbian kanssa mahdollisuudesta käyttää kaksinkertainen maisteri Art Market ja taide liittyvät yritykset Management myöntämien Universidad Antonio de Nebrija (Espanja).

&nbsp

Tämä maisterin tutkinto antaa konsultit, johtajat, yrittäjät, hallitusten johtajat ja tutkijat kehittynyttä osaamista ja osaamista, jotta voidaan ymmärtää, suunnitella ja hallita kulttuurisia prosesseja, ohjelmia ja hankkeita valtiollisten ja yksityisten organisaatioiden.

&nbsp

Sen tarkoituksena on vastata globalisaation vaatimuksiin muuttamalla liittyvien prosessien luomiseen, tuotantoon, levitykseen, kulutus ja määräraha kulttuurituotteiden ja-palvelujen.Sen tavoitteena on myös edistää pätevyys ammattilaisten mukana hallinnon ja johtamisen kulttuuri yritykset, ja jopa täytäntöönpanoa kulttuuriin liittyviä hankkeita, jotta voidaan kehittää johtamistaitoja. Maisteri Cultural Management lisää organisaation johdon valmiuksia ja edistää yritysten välisiä kumppanuuksia, tutkimus-kehitys tuottaa ja siirtää tietoa tuotantoketjujen ja taloudellista ulottuvuutta kulttuurialalla. ... [-]