Maisteriohjelma Taidessa Ranskassa

Selaa Maisteriohjelmia Taidessa Ranskassa 2018

Taide

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Akateemiset taideopinnot pitävät sisällään monia erilaisia taidemuotoja. Opiskelijat voivat joko keskittyä tiettyyn, itselle tärkeimpään taiteen osa-alueeseen tai opiskella taiteen historiaa ja kulttuuria yleisemmin.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Parhaat Maisteriohjelmat Taidessa Ranskassa 2018

Näytä lisää

Erikoistunut Master Management Kulttuuri Ja Taiteellinen Toiminta

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

Tämä kurssi muodostaa uuden sukupolven johtajat kärjessä on erityinen johdon taiteellisen ja kulttuurihankkeiden, joilla on eurooppalainen ja kansainvälisesti. [+]

Tämä ohjelma tapahtuu kampuksella Pariisin ja yliopiston Ca 'Foscari Venetsian.

Tieteellinen johtaja: Marie-Pierre Fenoll-TROUSSEAU ja Francesco CASARIN

TAVOITTEET

Tämä kurssi muodostaa uuden sukupolven johtajat kärjessä on erityinen johdon taiteellisen ja kulttuurihankkeiden, joilla on eurooppalainen ja kansainvälisesti.

Mille kauppaa

Manager kulttuurihankkeiden, kulttuuriyritykset, vastaa tehtäviä, johtaja Kulttuuriperinnön vastaava sponsorointi aloitteita ...

oppituntia

MS Management kulttuurihyödykkeiden ja toiminta yhdistää osaamista ja vahvistettiin ESCP Euroopassa ja yliopiston Ca 'Foscari Venetsian antaa osallistujille vankka perusta johdon sovelletaan aloihin kulttuurin.... [-]


Taiteen Ja Kulttuurin Johtamisen Päällikkö

INSEEC Paris
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ranska Paris

Tämä päällikkö kouluttaa johtajia, jotka voivat työskennellä julkisissa tai yksityisissä kulttuuri-instituutioissa, kulttuuriyhteistyöelimissä tai suuryritysten viestintäosastolla [+]

Taiteellinen ja kulttuuritoiminnan johtaminen

Tämä päällikkö kouluttaa johtajia, jotka voivat työskennellä julkisissa tai yksityisissä kulttuuri-instituutioissa, kulttuuriyhteistyöelimissä tai suuryritysten viestintäosastolla.

Opiskelija oppii taiteen ja kulttuurin markkinoiden taloudelliset, taloudelliset ja strategiset kysymykset. He tietävät kulttuuriympäristön, tarjouksen ja tuotteiden ominaisuudet; Instituutioiden, kulttuurijärjestöjen ja tärkeimpien kulttuuriteollisuuden hallintoyksikön erityispiirteet (julkaisut, levyt, elokuvat); Ja uuden teknologian vaikutukset niiden kehitykseen.

He hyötyvät myös Pariisin, Lontoon ja Monacon kulttuurimaailmasta.... [-]