Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Tekninen piirustusssa

Master-tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa osaamistaan ​​ja taitojaan erikoistuneilla opintoaloilla. Nämä jatko-opinto-ohjelmat voidaan yleensä suorittaa yhdestä kahteen vuoteen.

Mikä on mestari teknisessä piirustuksessa? Näiden ohjelmien tavoitteena on rakentaa arkkitehtuurin, insinöörien ja suunnittelumenetelmien käsitteellistä ymmärrystä ja harjoittelua ammattitaitoisissa käyttökohteissa hyödyntävien piirustusten taidoissa. Kurssin aiheet voivat tutkia taiteen, kaupunkisuunnittelun, teknologian ja humanististen tieteiden piirustusta. Opiskelijoita kannustetaan luomaan taitotietokanta, joka perustuu kaupunkiympäristön kestävän kehityksen nykyisiin haasteisiin. Pääsy ohjelmaan edellyttää todennäköisesti kandidaatin tutkintoa arkkitehtuurilla tai muulla läheisesti liittyvällä alalla.

Ammattikorkeakoulututkinto voi hyödyttää opiskelijoita monilla ammattimaisilla ja henkilökohtaisilla tavoilla. Tehokkaiden tutkimusmenetelmien oppiminen, yhteiskunnallisten ja teknisten asioiden vaikutusten ymmärtäminen sekä kyvyt realististen hankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen ovat arvokkaita taitoja, joita voidaan käyttää yksilölliseen rikastumiseen ja pääsyä korkeamman palkkatason kilpailuasemiin.

Ohjelmat ovat saatavilla kansainvälisesti, joten kustannukset ja kurssit kestävät jokaisen laitoksen osalta. Ilmoittautuneiden opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä tiettyihin kouluihin tiedustellakseen kustannuksista ja vaatimuksista.

Suorituksen suorittaminen teknisessä piirustuksessa voi esittää tutkinnon suorittaneille monia mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Useimmat potentiaaliset työpaikat ovat arkkitehtuuriteollisuuden suunnittelijoita. Muita kenttiä, joilla on kysyntä asemien laatimiselle, ovat maanrakennus, elektroniikka ja valmistus. Teknisten piirustusammattilaisten erityistehtäviä voivat olla arkkitehdit, tuotesuunnittelijat, ohjelmoijat, atk-insinöörit, CAD-suunnittelijat, sovellusten suunnittelijat, sähköasentajat, rakennusalan asiantuntijat, sisustussuunnittelijat ja sähköiset asiantuntijat.

Joustavat osa-aikaiset ja verkkokurssivaihtoehdot ovat käytettävissä opiskelijoille, joilla on kiireinen aikataulu ja rajoitettu pääsy tai mahdollisuus osallistua laitokseen. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Tekninen piirustus

Universidad UNIACC

Tutkinnon maisteriohjelman BIM on ammattilaisten kokonaisnäkemys ja kritiikki hajanainen rakennusalalla, ja myönteisesti kyky teknologian muutostekijä ja integrointia kai ... [+]

Tutkinnon maisteriohjelman BIM on ammattilaisten kokonaisnäkemys ja kritiikki hajanainen rakennusalalla, ja myönteisesti kyky teknologian muutostekijä ja integrointia kaikkiin prosesseihin, jotka lähenevät se rakennettu. Tämä näkemys yhdistettynä syvä ymmärrys ominaisuudet ja rajoitukset käytettävissä ohjelmistotyökaluja ja sopeutumistaidoista yhdistettynä ihmisen ja teknistä yhteistyötä ryhmien, toimitetaan jatko kykyä niin organisaation sisällä että leikkiä, ja ulkona these- tullut muutostekijä ja CQLhin soveltamalla BIM prosessia. Nämä taidot avulla tutkinnon tulla keskeiset julkiset ja yksityiset organisaatiot kappaletta. Varmasti he sopeuttavat nykyisiä prosesseja vaativat virtuaalitodellisuus BIM edistää rakentamisen. Tämä puolestaan ​​myös nähdään todellinen muutostekijä yhä monimutkaisempia ja vaativampia maailmantaloudessa tehokkaita ja kestäviä prosesseja.... [-]

Chile Santiago
Toukokuu 2019
Full-time
18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi