MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Terveysalassa Espanjassa 2020/2021

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

 

Menestyksekkään uran terveydenhuollon alalla saattaa hyvinkin aloittaa keskittynyt tutkimus aiheista terveyden. Opetusohjelmia tutkii tätä aihetta usein avulla opiskelijat voivat valita tietyn alueen etua, kuten hammaslääketieteen, fysioterapia tai imettäville.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Parhaat Maisteriohjelmat Terveysalassa Espanjassa 2020/2021

5 tulosta kohteessa Terveysala, Espanja Filter

Máster Universitario en Actividad Física y Salud

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Espanjalainen
Kampus

Tämä maisterin tutkinto on sitoutunut laatimaan erityisiä koulutusohjelmia ja parantamaan suurien väestöryhmien elämänlaatua.

Lue lisää

Master terveessä ikääntymisessä ja elämänlaadussa - etäopiskelu (yliopistojen välinen)

Universidad de Leon
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Espanjalainen
Online

Suunnittele epidemiologiset tutkimukset sekä kehitä ja validoi tiedonkeruuvälineitä, kouluttaa tiedonkeruusta vastaava henkilöstö ja valvoo kenttätyötä tietäen kuinka hallita ...

Lue lisää

MSc Psykologia: Terveys

Maastricht University, Faculty of Psychology and Neuroscience
MSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Terveys- ja sosiaalipsykologian erikoistutkimuksessa tutkitaan käyttäytymistä ja käyttäytymismuutosta kliinisen ja sosiaalipsykologian menetelmillä.

Lue lisää

Maisterin tutkinto terveydenhuollon ja lääketieteen käännökset

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Espanjalainen
Online

Markkinat terveys- ja lääketieteen käännökset kasvaa jatkuvasti ja nyt ne ovat merkittävä osa tieteellistä ja teknistä kääntämistä. Publishers, lääkeyhtiöt, kansainvälisten or ...

Lue lisää

Master in Innovaatiot Biolääketieteen ja Terveystieteet (Etäisyys Modality)

Universidad de Leon
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Espanjalainen
Online

Koulutamme biolääketieteen ja terveystieteiden asiantuntijoita, mikä mahdollistaa sekä perus- että kliinisiin näkökohtiin ja tutkimusmenetelmiin liittyvien käsitteiden ja tied ...

Lue lisää