MASTERSTUDIES.FI

Vertaile Etäopiskelu Maisteriohjelmat Terveyshallintossa Pohjois-Amerikka 2019

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Rakenne nykyaikainen lääketiede on sellainen, että kaikki hoitolaitosten, riippumattomien käytännöistä suuriin sairaaloihin, kaipaavat hallinnollisen liiketoiminnan tuki. Health Administration ohjelmat aikovat valmistaa opiskelijoita onnistuminen näissä uraa.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Spanning 23 maassa, Pohjois-Amerikka on maanosa täynnä koulutusmahdollisuuksia. Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia useita kieliä ja kehittää ymmärrystä hyvin erilaisia ​​kulttuureja.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Terveyshallintossa Pohjois-Amerikka 2019

7 tulosta kohteessa Terveyshallinto, Pohjois-Amerikka, Distance learning Filter

MicroMasters-ohjelma terveydenhuollon hallinnossa (Doane University)

edX
Online Full-time Part-time 8 - 40 viikkoa Kesäkuu 2019 Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Terveydenhuollon hallinto MicroMasters-ohjelma esittelee oppijoille terveydenhuollon organisaatioille ominaiset johtamis- ja johtamisjärjestelmät, teoriat ja tapaustutkimukset. Se myös valmistaa opiskelijoita taitojen hallintaan monimutkaisia kysymyksiä, jotka liittyvät terveydenhuoltojärjestelmiin ja johtaa kansanterveyden alalla.

MicroMasters-ohjelma sertifioidun elämäntavan lääketieteen johtajana (Doane University)

edX
Online Full-time Part-time 10 - 50 viikkoa Request Info Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Sertifioidun elämäntavan lääketieteen johtaja MicroMasters-ohjelma esittelee sinut johtamisjärjestelmiin ja valmistautuu hallitsemaan monimutkaisia kansanterveyden, terveydenhuoltojärjestelmien ja niihin liittyvien toimialojen kysymyksiä. Opit ihmisen sairauksien ehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi tarvittavia taitoja käyttämällä elämäntapalääketieteen ja väestöpohjaisia terveydenhuoltoon perustuvia malleja, jotka liittyvät yksilöön, yhteisöön ja suurempaan yhteiskuntaan.

päällikön terveydenhuollon hallinto (MHA)

University of Phoenix Online
Online Full-time Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix + 1 lisää

Tutkinnon MHA ohjelman ovat parantaneet johto / hallinto tausta ja erikoisuus alue toteuttamalla opetussuunnitelma, joka tarjoaa opiskelijoille uusimmat teoriat ja nykyaikainen käytäntö sovelluksia.

Dual Master of Business Administration ja Master of Healthcare Hallinto

The University of Scranton Online
Online Full-time 30 kuukautta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Scranton

MBA-MHA-tutkinto yhdistää kaksi opetussuunnitelmaa yhdeksi käteväksi ohjelmaksi. Ansaitse tutkinto nopeammin ja vähemmän luottoja kuin jokaisen ohjelman ottaminen erikseen. MBA-MHA tarjoaa laaja-alaista liiketoimintaosaamista ja syvällistä ymmärrystä terveydenhuoltojärjestelmistä valmistellakseen sinua tehokkaasti hoitamaan terveydenhuollon organisaatioita.

Terveydenhuollon hallinnan maisteriohjelma (MPA)

Mercy College
Kampus Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Dobbs Ferry USA Online + 2 lisää

Edistää koulutusta ja uranäkymiä terveydenhuollossa Terveydenhuollon johtajat ovat avainasemassa tämän päivän nopeasti muuttuvassa terveydenhuollon ympäristössä.

Terveydenhuollon hallinto

Queens University of Charlotte Online
Online Part-time 24 kuukautta Elokuu 2019 Yhdysvallat Charlotte

Queens University of Charlotte's Online Master of Health Administration tarjoaa soveltavan opetussuunnitelman, joka perustuu yleisiin liiketoimintakäytäntöihin ja periaatteelliseen johtamiseen terveydenhuollon ympäristöön.

Terveydenhuollon hallinto

William Woods University
Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Fulton

Valmistaudu johtavaan asemaan kasvavassa terveydenhuollon alalla reaalimaailman kokemuksen ja käytännön kurssien avulla.