Filter
Maisterin tutkinnot
Opiskelutyyppi: Distance learning Tahti: Kaikki

Löydä maisterin tutkintoa Toisen asteen koulutusssa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Toissijaiset koulutusohjelmat tarjoavat kykyä opettaa lukiossa olevia nuoria. Tämän uran harjoittajat voivat keskittyä tiettyyn aiheeseen, kuten matematiikkaan, fysiikkaan tai hallinnolliseen työhön. Viestintä- ja opetusosaamista voidaan oppia tällä alalla.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Maisteri Toisen asteen koulutusssa Etäopiskelu

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Toisen asteen koulutus, Distance learning

UMaineOnline (University of Maine)

Master of Education-ohjelman Elementary Education tai toisen asteen kanssa pitoisuus Opetussuunnitelma, arviointi ja opetus on suunniteltu alkeis-, keski taso ja lukion o ... [+]

Yleistä Katsaus KM Elementary ja Secondary Education - Opetussuunnitelma, arviointi ja Instruction keskittyminen

Master of Education-ohjelman Elementary Education tai toisen asteen kanssa pitoisuus Opetussuunnitelma, arviointi ja opetus on suunniteltu alkeis-, keski taso ja lukion opettajat, jatkaen uran lähiopetuksena, pyrkivät ottamaan vastuun ja johtotehtävissä parantaa opiskelijoiden suorituksia suhteessa valtion ja liittovaltion standardit keskittymällä alueilla opetussuunnitelman arviointi, ja opetusta. KM ohjelma on tarjolla sekä kampuksella ja online-ohjelma. Vähintään 33 opintopistettä vaaditaan.

College of Education and Human Development on suurin ja jatko ammatillisen koulutuksen ohjelmien ja koulutuspolitiikan tutkimus Maine. Poliisiakatemian jatko-ohjelmia valmistella opettajien ja muiden asiantuntijoiden soveltaa tutkimukseen perustuvaa tietoa, testasi kokemus ja uusin teknologia auttaa ratkaisemaan muuttuviin tarpeisiin koulujen, lasten ja perheiden. Koska koti osavaltion, alueellisten ja kansallisten tutkimus- ja ammatillisen kehityksen ohjelmia, College on käytössään tietoa ja innovatiivisia.... [-]

Yhdysvallat Orono
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi