MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Toisen asteen koulutusssa Yhdysvalloissa 2020

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita opetuksesta, voivat pitää keskiasteen koulutusohjelmia. Nämä opetussuunnitelmat keskittyvät yleensä opettamaan lukion tasolla. Tämän alan ammattiin voi kuulua opetus- tai hallintotehtäviä. Viestintä on avaintekijä jokaiselle toisen asteen koulutustyölle.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Toisen asteen koulutusssa Yhdysvalloissa 2020

1 tulosta kohteessa Toisen asteen koulutus, Yhdysvallat, Distance learning Filter

Päällikön alkuopetuksessa ja toisen asteen (opetussuunnitelma, arviointi ja opetus)

UMaineOnline (University of Maine)
Johtamiskurssit 01 September 2020 Full-time Part-time Englanti Opetus kampuksella Online

Master of Education-ohjelman Elementary Education tai toisen asteen kanssa pitoisuus Opetussuunnitelma, arviointi ja opetus on suunniteltu alkeis-, keski taso ja lukion opetta ...

Lue lisää