close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Maisteriohjelmia Tuotesuunnittelussa Kroatiassa 2020

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.Tuotesuunnittelun koulutusohjelmien kursseilla painopiste on usein aiheissa, jotka liittyvät alan teollisempaan puoleen. Ohjelmiin saattaa kuulua muun muassa teknologian, viestinnän, markkinoinnin, tuotekehityksen, kult… Lue lisää

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Tuotesuunnittelun koulutusohjelmien kursseilla painopiste on usein aiheissa, jotka liittyvät alan teollisempaan puoleen. Ohjelmiin saattaa kuulua muun muassa teknologian, viestinnän, markkinoinnin, tuotekehityksen, kulttuuristen näkökulmien, liiketalouden ja erilaisten muotoilun käsitteiden kursseja. Yleensä opintonsa päättäneillä opiskelijoilla on kaikki tarvittavat välineet sekä tuotteiden suunnitteluun että niiden markkinointiin ja myymiseen.

Kroatia virallisesti Kroatian tasavalta, on yhtenäinen demokraattinen parlamentaarinen tasavalta risteyksessä Keski-Euroopan, Balkanin ja Välimeren. Sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Zagreb.

Parhaat Maisteriohjelmat Tuotesuunnittelussa Kroatiassa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Scuola Italiana Design (SID)
Padova, Italia +1 Lisää

Yhden vuoden Master Creative Design mahdollistaa opiskelijoiden kokeilla ammatin harjoittaminen luovan tuotesuunnittelijoiden.

Yhden vuoden Master Creative Design mahdollistaa opiskelijoiden kokeilla ammatin harjoittaminen luovan tuotesuunnittelijoiden. -
Maisteri
Täyspäiväinen
Loka 2020
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä