MASTERSTUDIES

Täältä löydät 5 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Findlay Yhdysvalloissa

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Master on jatko-tason akateeminen ohjelma, joka vie noin kaksi vuotta pidemmälle kandidaatin vastaanottamaan. Mestarin tarjotaan monissa eri erikoisuuksia, ja riippuen koulu, ne voivat myös tarjota verkossa tai henkilökohtaisesti. Ansaita Master saattaa lisätä työmahdollisuuksia valmistuneet.

 

 

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Findlay on kaupunki löytyy Ohiossa ja on itse asiassa toiseksi suurin Luoteis Ohio. Nick nimettiin "Flag City" Findlay on vakaa terveys-ja koulutusjärjestelmiä, jotka palvelevat yhteisöä tehokkaasti. Se on koti tunnettu yliopisto, joka tarjoaa perus-ja maisteriohjelmaa Education.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Findlay Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Taiteiden maisteri tesolissa / kaksikielisessä opetuksessa

The University of Findlay
MA
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Findlay'n yliopiston taiteen maisteri TESOLissa (englannin kielen oppiminen muiden kielten kaiuttimista) auttaa sinua tulemaan asiantuntijanopettajaksi / harjoittajaksi.

Lue lisää

Koulutuksen maisteri

The University of Findlay
MA
<
Täyspäiväinen
<
12&nbsp;-&nbsp;18 kuukautta
Englanti
Kampus
Online

Olitpa kouluttaja, joka on valmis etenemään koulupiirissäsi, tai yritysammattilainen, joka on kiinnostunut kiipeämään yritysportaita, The University of Findlay tarjoaa maister ...

Lue lisää

Master of Science in Applied Security ja Analytics

The University of Findlay
MSc
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

University of Findlay Master of Science in Applied Security ja Analytics keskittyy kehittyneiden työselostus johtamisen ja teknologian, erityisesti big data ja tietoverkkojen, ...

Lue lisää

Maisteri ympäristöasioissa, työturvallisuuden ja työterveyden hallintaa

The University of Findlay
MSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Master of Science in Environmental, työturvallisuuden ja työterveyden hallintaa (ESH) tutkinto on suunniteltu antamaan tutkinnon tarvittavat taidot tehdä johdolle

Lue lisää

Tietotekniikan maisterin tutkinto

The University of Findlay
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

The University of Findlay online-luonnontieteiden maisteri terveydenhuollon tietotekniikan ohjelmassa perustuu elektronisten terveyskertomusten takana olevaan tieteeseen.

Lue lisää