$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Maisteriohjelmat Milledgeville Yhdysvalloissa 2022

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa. Sen jälkeen ansaita kandidaatin tutkinto, monet opiskelijat päättävät kasvattaa kokem… Lue lisää

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Sen jälkeen ansaita kandidaatin tutkinto, monet opiskelijat päättävät kasvattaa kokemusta ja koulutusta harjoittamalla Master. Master voi kestää noin kaksi vuotta ansaita, ja on olemassa ohjelmia tarjotaan useilla eri aloilla niin, että opiskelijat voivat löytää painottaen joka toimii heille ja heidän tavoitteensa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Milledgeville on läänin istuimet Baldwin County, Georgia, USA. Lockerly Arboretum, Bartram Metsä ja vanha valtuusto Manson ovat tunnettuja paikkoja kaupungin. Koska rikas historia on monia historiallisia korkeakoulujen tilat ovat läsnä kaupungin.

Selaa maisterin tutkintoja Yhdysvalloissa Milledgeville 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Milledgeville, Yhdysvallat

Tavoitteena WebMBA on tarjota yksinomaan verkossa, laadukas hallinta perustuu liiketoiminnan koulutus työskentelemään ammattilaisille.

Tavoitteena WebMBA on tarjota yksinomaan verkossa, laadukas hallinta perustuu liiketoiminnan koulutus työskentelemään ammattilaisille. -
Maisteri
Osa-aikainen
Syys 2022
Online