MASTERSTUDIES

Täältä löydät 3 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Milledgeville Yhdysvalloissa

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Sen jälkeen ansaita kandidaatin tutkinto, monet opiskelijat päättävät kasvattaa kokemusta ja koulutusta harjoittamalla Master. Master voi kestää noin kaksi vuotta ansaita, ja on olemassa ohjelmia tarjotaan useilla eri aloilla niin, että opiskelijat voivat löytää painottaen joka toimii heille ja heidän tavoitteensa.

 

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Milledgeville on läänin istuimet Baldwin County, Georgia, USA. Lockerly Arboretum, Bartram Metsä ja vanha valtuusto Manson ovat tunnettuja paikkoja kaupungin. Koska rikas historia on monia historiallisia korkeakoulujen tilat ovat läsnä kaupungin.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Milledgeville Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Master Of Management Information Systems (MMIS)

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Kampus

Master of Management Information Systems (MMIS) tutkinto on tarkoitus valmistella suorittaneiden asema ja vastuut suunnittelussa, toteuttamisessa ja hallita yrityksen tiedot r ...

Lue lisää

Master Kirjanpitoasetuksen

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Kampus

Ohjelmassa korostetaan jatko-tason kirjanpito aiheita ja liiketoiminnan taidoista alueilla tunnistaa ammattikunnan kriittisiä menestyksen sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille ...

Lue lisää

Web Master Of Business Administration

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Maisteri
<
Osa-aikainen
Online

Tavoitteena WebMBA on tarjota yksinomaan verkossa, laadukas hallinta perustuu liiketoiminnan koulutus työskentelemään ammattilaisille.

Lue lisää