MASTERSTUDIES

Täältä löydät 3 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Notre Dame Yhdysvalloissa

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Master, joka kestää yhden kahden vuoden koulunkäynti saada, voi auttaa oppilaita ammattitaidon parantamiseen ja saada tietoa valitsemaansa alaa. Tämä parannus ja taitoja voi johtaa erittäin ammattitaitoista uransa mahdollisuuksia etenemiseen.

 

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Notre Dame sijaitsee Indiana, USA. Notre Dame on koti korkealle rankattu yliopistojen jota pidetään alan johtavien tutkimuslaitosten Yhdysvalloissa. Yhdessä akateemisen huippuosaamisen korkeakoulujen kaupungin ovat saavuttaneet monia voittoja urheilu samoin.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Notre Dame Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Master of Global Affairs

University of Notre Dame
Maisteri
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
15 Joulu 2020
Englanti
Kampus

Master of Global Affairs yhdistää tiukan kurssityön, tiiviin yhteistyön politiikantekijöiden, monitieteisen tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa ja laajennetun ...

Lue lisää

Ms kirjanpito

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
MSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Master of Science in kirjanpito-ohjelma on jatkuvasti sijoittunut kärkikymmenikköön kansakunta. Tällä hetkellä se on sijoittunut kansallisesti kuudes "Best kirjanpito-ohjelma" ...

Lue lisää

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Maisteri
<
Osa-aikainen
<
14&nbsp;-&nbsp;48 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Lue lisää