1362 Osa-aikainen Maisteri Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024

Osa-aikainen Maisteri Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    16 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ansaitse soveltavan datatieteen maisterin tutkinto verkossa UNC-Chapel Hillistä. Rakenna teknistä asiantuntemusta ja reaalimaailman kokemusta edistääksesi datatieteellinen uraasi ja vaikuttaa elämääsi Pohjois-Carolinassa ja sen ulkopuolella.

    • Berkeley, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ansaitse tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto verkossa UC Berkeley School of Information -sovelluksesta 20 kuukaudessa; ei GRE-pisteitä vaadita. Edistä tietojenkäsittelyuraa ja hyödy UC Berkeleyn vahvista siteistä Bay Areaan ja Piilaaksoon.

    • Online USA
    • Evanston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    MFT@Northwestern antaa tuleville ammatinharjoittajille systeemisen ja integroivan näkökulman keskittyä asiakkaidensa huolenaiheisiin suhteellisissa ja laajemmissa systeemisissä yhteyksissä. Opiskelijat saavat työkaluja asiakkaan osallistumisen arvostamiseen, katsomalla hoitosuunnitelmia sosiaalisen oikeudenmukaisuuden linssillä.

    • Washington, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    20 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suunnittele strategisia kampanjoita, muotoile vakuuttavia viestejä ja kohdistaa tehokkaasti ainutlaatuiset yleisöt American Universityn strategisen viestinnän MA-tutkinnon avulla. Hyödynnä digitaalisia ja sosiaalisia työkaluja ja alustoja varmistaaksesi, että viestisi vaikuttavat. Syvennä asiantuntemustasi keskittymällä vaikuttamiseen ja sosiaalisiin vaikutuksiin tai digitaalisiin viestintästrategioihin ja analytiikkaan. Kun sinulla on vankka perusta tarinankerronnassa, suoritat tämän ohjelman, joka on valmisteltu liiketoiminnan, markkinoinnin ja politiikan mahdollisuuksiin

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Globaali kestävyys sisältää joukon kriittisiä ongelmia, mukaan lukien ilmastonmuutos, ympäristöoikeudenmukaisuus, luonnonvarojen suojelu ja kestävä kehitys. Vastatakseen näihin haasteisiin yritykset ja organisaatiot etsivät lahjakkaita, kestävän kehityksen johtamiseen koulutettuja ammattilaisia.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tule kliiniseksi sosiaalityöntekijäksi, jolla on integroitu painopiste - ansaitse MSW-tutkinto verkossa Montanan yliopistossa. Opi luomaan muutoksia ihmissuhde-, yhteisö- ja politiikkatasolla monipuolisten ja riskiryhmien keskuudessa. Suorita CSWE-akkreditoitu ohjelma kahdessa vuodessa.

    • Chester, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Widener Universityn sosiaalisen työn maisteri (MSW) on akkreditoinut sosiaalityön koulutusta käsittelevän neuvoston (CSWE). Se valmistaa sinut parantamaan sekä sinun että muiden elämää kliinisen sosiaalisen työn ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kautta. Saat hyötyä henkilökohtaisesta tuesta vaalivassa ja inspiroivassa oppimisympäristössä ja valmistuttuaan osallistumaan lisensoituun sosiaalityöntekijän (LSW) kokeeseen. Traumakeskeisen opetussuunnitelmasi kautta ymmärrät trauman, mielenterveyden, päihteiden väärinkäytön ja muiden sosiaalis-emotionaalisten aiheiden johtavan tekijän vaikutuksen elämänlaatuun.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Digitaalinen viestintä on määritellyt arjen uudelleen. Tämän seurauksena organisaatiot etsivät henkilöitä, jotka voivat soveltaa perinteisiä viestintästrategioita nouseviin digitaalisiin kanaviin ja teknologiaan. Valmistaudu näihin palkitseviin tehtäviin Johns Hopkins Universityn digitaalisen median strategian ja suunnittelun maisteriohjelmassa. Asiantuntijakuntamme avulla voit kehittää yleisön vaatimaa digitaalista sisältöä. Aloita nyt suorittaaksesi kurssit verkossa tai kampuksella ja lopeta niinkin vähän kuin vuodessa.

    • Boston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    20 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Simmonsin arvostettuun MS in Behavior Analysis -tutkintoon ei vaadita GRE:tä hakeakseen ABAI-varmennettua kurssijärjestystä. Valmistu 20 kuukaudessa ja osaa suorittaa BCBA®-kokeen ja ottaa johtotehtäviä kasvavalla soveltavan käyttäytymisanalyysin alalla.

    • Washington, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    16 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Edelleen tietovetoisessa maailmassa maisteriohjelmalla, joka yhdistää huipputeknologian ja kriittisen liiketoiminnan taidot. Ansaitse liiketalouden analyyttinen MS online-tilassa 16 kuukaudessa Georgetownin yliopiston McDonough Business Schoolissa, joka sijoittui Pohjois-Amerikan 15 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon. Valmistuttuaan olet valmis uralle yritystietojen analysoinnissa ja pystyt vastaamaan monimutkaisiin reaalimaailman ongelmiin uusimpien tiedonhallintatyökalujen ja parhaiden käytäntöjen mallien avulla.

    • New York, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    28 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Online Master of Health Administration -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle sekoitus johtamistaitoja ja johtamistaitoja, joita tarvitset nykypäivän monimutkaisten Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmien menestyksekkääseen hoitamiseen.

    • South Orange, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Verkko-ohjelmien, kuten MS-ammattimaisen kirjanpidon kautta, tarjoamme sinulle älyllisesti haastavaa ympäristöä, reaalimaailman kokemuksia ja läheisen yhteisöyhteistyön tukemista.

    • Paxton, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tule rikosoikeuden alan johtajaksi jatkamalla koulutustasi. Anna Maria Collegen online-MS in Criminal Justice valmistaa sinut uralla etenemiseen yhdistämällä asiaankuuluvia kursseja ja käytännön taitojen kehittämistä. Voit myös räätälöidä opintojasi lisäämällä erikoistumisohjelmaasi. Vaihtoehtoja ovat johtaminen ja hallinto, kotimaan turvallisuus ja hätätilanteiden hallinta. Siirrä jopa kuusi opintopistettä ja lopeta ohjelmasi vuodessa tai vähemmän.

    • San Antonio, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    30 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Our Lady of the Lake Universityn kaksinkertainen MSW/MBA-ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto sosiaalityössä CSWE:n akkreditoidusta ohjelmasta ja jotka ovat kiinnostuneita johtamis-, hallinto- ja johtotehtävistä uransa seuraavassa vaiheessa. Se toimitetaan verkossa ja CSWE:n ja ACBSP:n akkreditoima. Tämä ohjelma tarjoaa erikoistaidot, joita tarvitset latinalaisamerikkalaisten lasten ja perheiden kanssa työskentelyyn, ja valmistaa sinut lisensoituun sosiaalityöntekijän kokeeseen.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti