MASTERSTUDIES

Täältä löydät 3 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Lakeland Yhdysvalloissa

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Master, joka kestää yhden kahden vuoden koulunkäynti saada, voi auttaa oppilaita ammattitaidon parantamiseen ja saada tietoa valitsemaansa alaa. Tämä parannus ja taitoja voi johtaa erittäin ammattitaitoista uransa mahdollisuuksia etenemiseen.

 

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Lakeland Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Master of kirjanpidon

Florida Southern College
Maisteri
<
Osa-aikainen
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Meidän 16-kuukauden MacCE ohjelma valmentaa opiskelijoita Certified Public Accounting tutkimus ja jännittävä uran kirjanpidossa.

Lue lisää

Master of Arts Opetus

Florida Southern College
MA
<
Täyspäiväinen
Kampus

Meidän dynaaminen Master of Arts Opetus on suunniteltu niille, joilla kandidaatin tutkinnon tieteenaloilla, jotka haluavat saavuttaa opettaja sertifiointi tai parhaillaan opet ...

Lue lisää

Master of Education

Florida Southern College
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Kampus

Master of Education in Collaborative Opettaminen ja oppiminen tarjoaa seuraavalle tasolle ammattitaidon ja valtakirjojen hallussa taitava opettajat pyrkivät etenemään urallaan ...

Lue lisää