MASTERSTUDIES

Täältä löydät 2 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Eau Claire Yhdysvalloissa

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Master, joka kestää yhden kahden vuoden koulunkäynti saada, voi auttaa oppilaita ammattitaidon parantamiseen ja saada tietoa valitsemaansa alaa. Tämä parannus ja taitoja voi johtaa erittäin ammattitaitoista uransa mahdollisuuksia etenemiseen.

 

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Eau Claire (lausutaan: O 'Clare, Ranskan ja kirkasta vettä) on kaupunki noin 62000 Luoteis Wisconsin. Kuten useimmat Yhdysvaltain kaupungeissa sen koosta, kaikki Eau Claire on muuten joukkoliikenteeseen on suhteellisen aneeminen bussin järjestelmään. Bussit ovat pyörätelineet.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Eau Claire Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Yrittäjä-ohjelma

University of Wisconsin Eau Claire College of Business
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3 lukukaudet
Kampus

Yrittäjä-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen opiskelijoille, jotka haluavat joko oman yrityksen tai työllisyyden turvaamiseen kasvuhakuinen yritys

Lue lisää

Päällikkö terveydenhuollossa

University of Wisconsin Eau Claire College of Business
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Käytännön ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita uran erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin terveydenhuollossa

Lue lisää