MASTERSTUDIES

Täältä löydät 2 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Kenosha Yhdysvalloissa

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Master, joka kestää yhden kahden vuoden koulunkäynti saada, voi auttaa oppilaita ammattitaidon parantamiseen ja saada tietoa valitsemaansa alaa. Tämä parannus ja taitoja voi johtaa erittäin ammattitaitoista uransa mahdollisuuksia etenemiseen.

 

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Kenosha on Wisconsin 's neljänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee valtion ' s kaakkoon alueella.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Kenosha Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Master of Education

Carthage College
Maisteri
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Carthage tarjoaa 38-luottolaitoksen Master of Education -ohjelman, jossa on kolme keskittymistä, sekä lisensointiraitoja lukemisessa, hallinnossa, erityiskoulutuksessa ja engl ...

Lue lisää

Master of Science in Business Suunnittelu ja Innovaatio

Carthage College
MSc
<
Täyspäiväinen
<
10 kuukautta
Englanti
Kampus

Carthage tarjoaa maisterin tutkintoa liiketoiminnan suunnitteluun ja innovointiin kasvavalla alalla. Suorituskykyisempi kuin MBA-ohjelma, se voidaan suorittaa 10 kuukaudessa.

Lue lisää