close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmaa york Yhdysvalloissa

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.Taideteollisuuden ovat välttämättömiä tehdä miellyttäviä malleja kaikilla elämän alueilla. Ilman niitä maailma olisi uskomattoman tylsää. Master Taideteollisuu… Lue lisää

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Taideteollisuuden ovat välttämättömiä tehdä miellyttäviä malleja kaikilla elämän alueilla. Ilman niitä maailma olisi uskomattoman tylsää. Master Taideteollisuus antaa sinulle syvempää ymmärrystä käytön taiteen näillä käytännön aloilla.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

York on pieni historiallinen kaupunki Etelä-ja Keski Pennsylvaniassa. Koska kaupunki on alueellinen keskipiste, se on koti monet yliopistot ja korkeakoulut. Yliopistojen kaupungin tunnetaan liiketoiminnan, terveydenhoidon ja kulinaarisia ohjelmia.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista york Yhdysvalloissa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
York College of Pennsylvania (YCP)
york , Yhdysvallat

Master of Education-ohjelma on ammattimainen valmiste-ohjelman tarkoituksena on rakentaa johtamiskapasiteettia alueelliset julkiset ja yksityiset koulut.

Master of Education-ohjelma on ammattimainen valmiste-ohjelman tarkoituksena on rakentaa johtamiskapasiteettia alueelliset julkiset ja yksityiset koulut. -
Maisteri
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä