Maisteriohjelmat Uudessa-Seelannissa

Selaa 61 Suosituinta Maisteria Uudessa-Seelannissa 2018

Maisteri

Opiskelijoita eri puolilta maailmaa ovat löytäneet Master Uudessa-Seelannissa seuraavan askeleen koulutuksessa ja työelämässä. Uusi-Seelanti on tunnettu korkeatasoisesta opetuksesta järjestetään kansainvälisiä standardeja. Uusi-Seelanti on yleisesti pidetään yhtenä kauneimmista maista maailmassa, joka tarjoaa niin monia aktiviteetteja Master Uudessa-Seelannissa opiskelijat ulkopuolella luokkahuoneessa. Ihmiset Uuden-Seelannin ovat lämmin ja vieraanvarainen, koulutus on kustannustehokasta, on lämmin ilmasto, ja opetus perustuu brittiläinen järjestelmä.

On olemassa erilaisia ​​Master Uudessa-Seelannissa n opiskelijoiden valita. Jotkut enemmän suosittuja ohjelmia ovat tieteenalojen liiketoiminta-, johtamis-, matkailu, talous, suunnittelu, rahoitus ja koulutus, joukossa useita muita. Master Uudessa-Seelannissa ohjelmat tarjoavat myös kokoaikaisten ja osa-aikaiset opinnot vaihtoehtoja.

Selaa Master Uuden Seelannin ohjelmat alla saatat löytää aste odottaa sinua!

Näytä lisää

Master Of Professional Business Analysis

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta July 2018 Uusi-Seelanti Wellington

jotka haluavat tulla analyytikoiksi. Tämä Master of Professional Business Analysis (MBusAn) -ohjelma on kehitetty osana Wellington ICT tutkijakoulun luotu Victorian yliopiston ja sen kumppanit. Ohjelma liittyy läheisesti teollisuuden vaatimuksiin ja kursseja tarjotaan alan yhteistyössä. [+]

Master of Business Business Analysis on valmistuneille ulkopuolella tietotekniikan, jotka haluavat tulla analyytikoiksi.

Tämä Master of Professional Business Analysis (MBusAn) -ohjelma on kehitetty osana Wellington ICT tutkijakoulun luotu Victorian yliopiston ja sen kumppanit. Ohjelma liittyy läheisesti teollisuuden vaatimuksiin ja kursseja tarjotaan alan yhteistyössä.

Tutkintorakenne

Master of Business -analyysi (MBusAn) koostuu 10 kurssista ja lopputyöhön, joka toimitetaan kolmessa osuudessa vuoden kokopäiväisen opiskelun alkaessa kunkin vuoden heinäkuussa (kolmekymmentäkaksi).

Kurssit ohjelman ensimmäisessä osassa järjestetään seminaareja, joissa oppilaat oppivat uusimmat teoreettiset edistysaskeleet ja soveltavat niitä tapaukseen, joka vastaa reaalimaailman liiketoiminnan haasteita ja monimutkaisuutta.... [-]


Master Matkailun Hallinta

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 lukukautta March 2019 Uusi-Seelanti Wellington

Matkailu on tärkeä rooli talouksissa monet maat, kuten Uusi-Seelanti. Opiskella oman maisteriksi yksi maailman johtavista matkailukohteista. [+]

Teollisuuden kannalta oppiminen

Matkailu on tärkeä rooli talouksissa monet maat, kuten Uusi-Seelanti. Opiskella oman maisteriksi yksi maailman johtavista matkailukohteista.

Voit lisätä ymmärrystä monimutkaisia ​​kysymyksiä ympäröivä turismi samalla kehität matkailun johtamistaitoja ja osaamista. Paranna tutkimusta ja analyyttisiä taitoja ja hioa viestinnän ja esiintymistaitoja. Sinun jatko valmis haastava tehtävä nykyisillä kilpailluilla ja alati muuttuvassa matkailu ympäristössä, missä päin maailmaa tahansa.

Sinulta opiskelee Victorian School of Management - johtava hallinta koulu Uudessa-Seelannissa, jossa kansainvälinen maine laadukkaiden apuraha ja vahvat yhteydet teollisuuden johtajia sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, paikallisesti ja ulkomailla.... [-]


Master Of Public Hallinta

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta July 2018 Uusi-Seelanti Wellington

Parantaa uranäkymiä ja oppia tekemään organisaatioita työskentelemään paremmin jatko-opintoja Public Management Victorian School of Government. Lue, miten johtaa ihmisiä ja tehdä muutoksen aikaansaamiseksi. [+]

Tehokasta johtajuutta, parempaa hallintaa, myönteisen muutoksen

Parantaa uranäkymiä ja oppii tekemään organisaatiot toimivat paremmin jatko-opintoja Public Management Victoria School of hallituksen. Lue, miten johtaa ihmisiä ja tehdä muutoksen aikaansaamiseksi.

Tullut tehokas julkinen johtaja ja rakentaa kykyä vaikuttaa strategisiin ja toimintaohjeita julkisen sektorin organisaatioita. Lisätietoja hallinnon ja julkisen sektorin uudistusta ja miten hallita budjetteja, talouden ja organisaation pääomaa.

Saada tietoa ja taitoja suunnitella ja toteuttaa innovatiivisia ja tehokkaita ohjelmia ja palveluita, kuten suunnittelu, palvelujen tuottamisen ja seurantaan ja arviointiin.... [-]


Master Of Public Policy

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta July 2018 Uusi-Seelanti Wellington

Anna itsellesi mahdollisuus saada korkean tason tuore katsaus julkisen sektorin kehitystä ja oivalluksia. Voit kehittää kykyjä, laajentaa näkökulmaa, syventää ymmärrystä, haastaa ajattelu-ja lisätä työllistettävyyttä. [+]

Nopeutettua urasi politiikan

Poliittiset päättäjät luovat strategisia ja toiminnallisia politiikkoja, jotka tekevät elämästä parempaa-paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Anna itsellesi mahdollisuus saada korkean tason tuore katsaus julkisen sektorin kehitystä ja oivalluksia. Voit kehittää kykyjä, laajentaa näkökulmaa, syventää ymmärrystä, haastaa ajattelu-ja lisätä työllistettävyyttä.

Voit opiskella School of GovernmentOppiminen auttaa päättäjiä saamaan parhaat tulokset ympäristön, talouden ja sosiaalisen alueilla. Tutustu koneistoa hallituksen ja saa valmiudet suunnitella, arvioida ja ottaa käyttöön strategisen ja operatiivisen politiikkaa, joka parantaa elämäämme.... [-]


Master Of Professional Kirjanpidon

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta November 2018 Uusi-Seelanti Wellington

Tee siirtyä kirjanpito- tai saada sertifioinnin sinun täytyy ottaa seuraava askel oman kirjanpidon uran. [+]

Ramp up your uransa tunnustettu kirjanpitotodistuksella

Tee siirtyä kirjanpito- tai saada sertifioinnin sinun täytyy ottaa seuraava askel oman kirjanpidon uran.

Kehittää kykyä hallita monimutkaisia ​​kirjanpito ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä, ja luottamus tarjota erikoisosaamista.

Voit rakentaa ymmärrystä ammattikäytäntöjen, eettiset vaatimukset ja menettelytavat sekä käsityksen liiketoiminnan maisemaa Uudessa-Seelannissa ja kansainvälisesti.

Nopeutettu tai sovi työhön

Perustettiin täyttämään pulaa maailmanlaajuisesti kirjanpito valmistuneet, MPA auttaa nopeasti seurata sertifiointi-se on maailmanlaajuisesti tunnustettu pätevyys voit suorittaa in 16-17kuukausi kokopäiväinen opiskelu.... [-]


Master Kansainvälisen Kaupan

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta March 2019 Uusi-Seelanti Wellington + 1 lisää

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus monitieteisen tutkimuksen ja löytää monimutkaisessa maailmassa kansainvälisen kaupan. Tutustu kaupan merkityksestä yhteiskunnassa useista näkökulmista-kansainvälisen oikeussääntöjä, taloudelliset perustelut sekä poliittiset ja sosiaaliset seuraukset. [+]

Saada reunan menestyä globaalissa taloudessa

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus monitieteisen tutkimuksen ja löytää monimutkaisessa maailmassa kansainvälisen kaupan. Tutustu kaupan merkityksestä yhteiskunnassa useista näkökulmista-kansainvälisen oikeussääntöjä, taloudelliset perustelut sekä poliittiset ja sosiaaliset seuraukset.

Tutkia, miten maailma on yhdistetty kaupan ja miten se vaikuttaa yrityksiin, koska tuottajia ja viejiä-harkita näitä asioita linssien läpi eri tieteenalojen. Tutustu kaupan vaikutusta alkuperäisväestö mukaan lukien historiallinen ja nykytaiteen näkökulmia Maori osallistuminen kansainväliseen kauppaan.

Asiantunteva henkilöstö, kansainvälinen maine ... [-]

Master Sähköisen Hallinnon

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta July 2018 Uusi-Seelanti Wellington

sähköisen hallinnon on kasvava alue. Koska meidän maailma muuttuu yhä kytketty ICT, hallitukset tarvitsevat ammattitaitoisia, jotka ymmärtävät, miten hallita niiden vaikutus alati kehittyvää teknologiaa. [+]

Parempi hallitus teknologian avulla

sähköistä hallintoa on kasvava alue. Koska meidän maailma muuttuu yhä kytketty ICT, hallitukset tarvitsevat ammattitaitoisia, jotka ymmärtävät, miten hallita niiden vaikutus alati kehittyvää teknologiaa.

Victoria School of hallituksen, huomaat innovatiivisia uusia käyttötapoja ICT-rakentaa uusia tapoja, joilla yhteisöt voivat olla yhteydessä hallituksen ja käyttää julkisia palveluja.

Kehittää tietoa ja kyky toteuttaa ja hallita suuria valtion mähankkeisiin ja opetella käsittelemään muutoksia herkillä virastokäyttöön tasapainottaminen turvallisuuden tarve ja halutut tulokset sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien.

Ainutlaatuinen pätevyys syntymässä kentän ... [-]

Master Of Commerce Opinnäytetyön

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta July 2018 Uusi-Seelanti Wellington

Ota Saavutukset tutkinto tai jatkotutkinto seuraavalle tasolle Master of Commerce (MCom). Sinä otat syvällistä tarkastella ongelman kautta täyttämällä tutkimus tutkielma, saada tunnettava oman aihealueen ja perusteellista koulutusta itsenäistä tutkimusta. [+]

Ota Saavutukset tutkinto tai jatkotutkinto seuraavalle tasolle kanssa Master of Commerce (MCom). Sinä otat syvällistä tarkastella ongelman kautta täyttämällä tutkimus tutkielma, saada tunnettava oman aihealueen ja perusteellista koulutusta itsenäistä tutkimusta.

Kun olet valmis, sinulla on työkaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitset uran liike-tai yleisen järjestyksen. Voit myös voitava hakea väitöskirjassaan Uudessa-Seelannissa tai ulkomailla.

Tämä 120-pisteen ohjelma vie 12 kuukautta aikaa saattaa täysipäiväisesti tai puolitoista kaksi vuotta osa-aikaisesti. Sinun on otettava vähintään 90 pistettä tutkimuksen. Tämä tarkoittaa sitä, voit suorittaa tutkimus tutkielma koostuu kirjallisuuskatsauksen, tietojen keruun ja analysoinnin, ja havaintoja. Opinnäytetyö on yleensä 30,000-40,000 sanoja.... [-]


Master Of Commerce Työselostus

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta March 2019 Uusi-Seelanti Wellington

Tee siirtyminen korkeamman tason tutkimusta tietynasteinen joka yhdistää erilaisia ​​ja rakenne Luokkahuoneessa kursseja mahdollisuuksia tutkimukseen. [+]

Tee siirtyminen korkeamman tason tutkimusta tietynasteinen joka yhdistää erilaisia ​​ja rakenne Luokkahuoneessa kursseja mahdollisuuksia tutkimukseen.

Voit laajentaa asiantuntemusta jollakin yhdeksästä aiheista samalla hyödyntää joustavasti opiskella kursseja monilla kaupan aloilla.

Voit myös opiskella Master of Commerce opinnäytetyön jos sinulla on Bachelor of Commerce Saavutukset tai jatkotutkinto Commerce.

Rakentaa oman kandidaatin tutkinto parantaa uravaihtoehtoja liiketoiminnan, johtamisen ja hallinnon kehittyneitä tutkimuksen Victoria Business School.

Saatavilla aiheita kirjanpito taloustiede rahoittaa Human Resource Management ja työmarkkinasuhteet tietojärjestelmät kansainvälisen liiketoiminnan johto markkinointi Kansainvälistä tunnustusta ... [-]

Master Of Applied Finance

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Uusi-Seelanti Wellington

Tarjoamia kauppakorkeakoulun ja rahoituksen ja loi kuullen hyväksyntämenettelyt ammatillisten järjestöjen, ohjelma on suunnattu levitetään tietoa niin saat ratkaisevan alan taitoja sinun täytyy lyödä maahan käynnissä. [+]

Teollisuuden kannalta oppiminen

Advance taloudellisia taitoja ja kasvattaa uransa Victorian jatko-ohjelma Applied Finance.

Tarjoamia kauppakorkeakoulun ja rahoituksen ja loi kuullen hyväksyntämenettelyt ammatillisten järjestöjen, ohjelma on suunnattu levitetään tietoa niin saat ratkaisevan alan taitoja sinun täytyy lyödä maahan käynnissä.

Rahoitus kaikista kulmista

Tutustu toimintaan pääomamarkkinoilla Uudessa-Seelannissa ja ympäri maailmaa. Saada syvempää ymmärrystä arvostus, rahoitus, investointien hallinta sekä pankki. Parantaa tietokoneen taitoja ja täydellinen taidetta taloudellisen mallintamisen.

Perehtyy, käytäntöjä ja toimintaa rahoitusmarkkinoilla, ja johtamisesta, hallituksen ja rahoituslaitokset. Tulet saamaan käytännön ja toiminnan taitoja sinun täytyy onnistua kansainvälisessä maailmassa haihtuvien rahoitusmarkkinoilla.... [-]


Päällikön Globaali Liikkeenjohdon Ja Master Globaalin Markkinoinnin

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta November 2018 Uusi-Seelanti Wellington

Ota seuraava askel ja saada päteviä vastaamaan kysyntään ja markkinoinnin opiskelijoille, jotka ovat taidot ankkuroitua liiketoiminnan strategioita globaalissa kontekstissa. [+]

Ota seuraava askel ja saada päteviä vastaamaan kysyntään ja markkinoinnin opiskelijoille, jotka ovat taidot ankkuroitua liiketoiminnan strategioita globaalissa kontekstissa.

Maisteri Global Management Master markkinoinnissa

Saadakseni sinun Masters 12 kuukautta. Kaksi uutta jatko-ohjelmia Victoria Business School valmistuneiden missään määrin.

Lisätietoja ja rekisteröidä kiinnostusta opiskella Kolmannes 3 2017, ota yhteyttä.

[-]

Master Tietohallinnon

Victoria University of Wellington, Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta March 2019 Uusi-Seelanti Wellington

Arvokkaan erikoisammattitutkinnon joka perustuu IT tietoa ja kokemusta. Victorian MIM on Uuden-Seelannin johtava maisterin tutkinto tarkoitettu IT-ammattilaisille, kuten sinä, jotka haluavat siirtyä johtotehtävissä. Kurssit perustuvat huippututkimukseen ja syvällistä tapauksessa analyysi antaa tuoretta oivalluksia nykyaikaisen hallinta. [+]

Edistää uraasi Wellington tai Aucklandissa

Kanssa runsaus datan ja nopea uusien teknologioiden nykypäivän digitaalisessa maailmassa, tehokas hallinta tietojärjestelmien on elintärkeää jokaisen menestyvän organisaation.

Arvokkaan erikoisammattitutkinnon joka perustuu IT tietoa ja kokemusta. Victorian MIM on Uuden-Seelannin johtava maisterin tutkinto tarkoitettu IT-ammattilaisille, kuten sinä, jotka haluavat siirtyä johtotehtävissä. Kurssit perustuvat huippututkimukseen ja syvällistä tapauksessa analyysi antaa tuoretta oivalluksia nykyaikaisen hallinta.

Hyödynnä MIM joustava oppimisen vaihtoehtoja keskittyä henkilökohtaiseen uran toiveita.

Hanki taidot

Saavat analyyttinen, viestintä ja päätöksenteon taitoja välttämätöntä kehittää menestyksekkään uran hallinta. Voit kehittää johdon kykyjä ja oppia käyttämään tutkimukseen perustuva puitteet ja välineet, joiden avulla voit ymmärtää, määrittää ja ratkaista reaalimaailman tietoa ongelmista. Gain taitoja, jotka ovat nyt suuri kysyntä maailmanlaajuisen-hallituksen, yritysten ja ei-voittoa tavoittelemattomia organisaatioita.... [-]


Päällikön Informaatiotieteet

Massey University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta March 2019 Uusi-Seelanti Auckland

Master of Information Sciences opit soveltaa tietoa tieto- ja viestintätekniikan ja / tai hallinnan sekä laaja maailma-view ja erikoisuus tasolla. [+]

Master of Information Sciences opit soveltaa tietoa tieto- ja viestintätekniikan ja / tai hallinnan sekä laaja maailma-view ja erikoisuus tasolla.

Perustutkintoa ohjelmat keskittyvät oman teknisen tietämyksen kuten ohjelmointitaitoja. Kun jatko tutkimus, opit lisää soveltamisesta monimutkaisempia prosesseja voidaan soveltaa tätä tietoa, kuten kehittää monimutkaisia ​​ja riippuvaisia ​​käyttö- ja tunnistusjärjestelmiä.

Opiskelu kohti Masters on tyydyttävä ja haastava prosessi, joka antaa sinulle haluttu jatkotutkinto. Jos haluat saada tarkempi käsitys alueen tutkimuksen, joko korko tai ehkä liikkua ylös hierarkiassa urasi, kannattaa harkita tämän pätevyyden.... [-]


Master Of Design

Massey University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta March 2019 Uusi-Seelanti Wellington

Master of Design (mdes) on tutkijakoulutusasteen tutkintoon suunnittelussa. Ellei sinulla on jo oppiarvo, sinun täytyy ensin tutkia luovia tutkimus- käytäntöjä ja kehittää taitoja ja lähestymistapoja voit halutessasi käyttää aikana thesis (esim digitaalinen valmistus). [+]

Master of Design (mdes) on tutkijakoulutusasteen tutkintoon suunnittelussa.

Ellei sinulla on jo oppiarvo, sinun täytyy ensin tutkia luovia tutkimus- käytäntöjä ja kehittää taitoja ja lähestymistapoja voit halutessasi käyttää aikana thesis (esim digitaalinen valmistus). Oman thesis, voit suorittaa ohjattua ohjelmaa kohdennettua muotoilun tutkimuksen ottaen haastava reaalimaailman suunnittelun ongelma läpi hyvin kehittynyt ratkaisu, esimerkiksi tuotteen prototyyppi.

Eroaa undergrad

Mdes antaa paljon vapautta, varsinkin kun saat oman opinnäytetyön. Sinulla on säännöllisiä tapaamisia ohjaajien, ja crit istuntojen toisten mdes opiskelijoita, mutta olet ohjaamaan jäsentää omaa aikaa.... [-]


Master Of Management

Massey University
Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 - 10 lukukautta March 2019 Uusi-Seelanti Auckland Wellington Palmerston North + 4 lisää

assey yliopiston Master of Management antaa sinulle kansainvälistä näkökulmaa johtamiseen ja liiketoiminnan pohjalta viestintätaitojasi oppia yhdessä johdon kanssa ylemmällä tasolla. [+]

Massey yliopiston Master of Management antaa sinulle kansainvälistä näkökulmaa johtamiseen ja liiketoiminnan pohjalta viestintätaitojasi oppia yhdessä johdon kanssa ylemmällä tasolla.

Kansainvälisesti tunnustettu

Massey Master of Management on kansainvälisesti tunnustettu pätevyys. Opit liiketoiminnan asiantuntijat - Massey University on suurin ja yksi arvostetuimpia hallinta koulut Uudessa-Seelannissa.

Tämä Masters vaatii voit olla perustutkintoa astetta, mutta tämä ei tarvitse olla yrityksen aihe.

Opi johtava liiketoiminnan asiantuntijat

Massey Business School on yksi maan johtavista ja suurimmista kauppakorkeakoulujen - se on rankattu alkuun kaksi prosenttia kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti ja on AACSB akkreditoitu. Massey yliopiston liikkeenjohdon ohjelma on sijoittunut top 200 yliopistojen maailmassa QS (Quacquarelli Symonds).... [-]