Osa-aikainen Maisterin tutkinto Yhteiskuntatieteetssa Hongkongissa

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Yhteiskuntatieteetssa Hongkongissa 2019

Yhteiskuntatieteet

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Yhteiskuntatieteet auttavat oppilaita ymmärtämään paremmin vuorovaikutusta ja järjestelmiä ihmisyhteiskunnassa. Aihepiireihin voi kuulua se, miten yhteisöt ja väestöt muodostavat hallituksia, tekevät lakeja, kehittävät talousjärjestelmiä tai miten yksilöt tekevät päätöksiä.

Hong Kong, löytyy etelärannikolla Kiinassa, maassa on yksi kahden erityishallintoalueen alueiden Kiinan. Hong Kong 's korkeakoulutukseen on sijoitettu Englannin rakennetta sekä kansainvälisiä järjestelmiä. Sitä hallinnoi maan 's Education Bureau.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Yhteiskuntatieteetssa Hongkongissa 2019

Näytä lisää

Yhteiskuntatieteiden maisteri vertaileva sosiaalipolitiikka (International) (IMCSP)

Lingnan University
Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Hongkong Tuen Mun

Lingnan on käynnistänyt yhteiskuntatieteiden maisterin vertailevan sosiaalipoliittisen ohjelman (IMCSP) vastaamaan tällaisten kurssien kasvavaan kysyntään ja käsittelemään julkisen sektorin vertailevaa tietoa koskevien henkilöiden puutteen. [+]

Parhaat Osa-aikainen Maisterit Yhteiskuntatieteetssa Hongkongissa. Lingnanin uusi yhteiskuntatieteiden maisteri vertailevan sosiaalipolitiikan kurssilla (International) (IMCSP) keskittyy kehittämiskysymysten tutkimukseen, hyvinvointipoliittisiin aloitteisiin ja hyvään hallintotapaan.

Globaalistumiseen vaikuttavat voimat, muun muassa kasvava taloudellinen kilpailu ja yhteiskunnalliset muutokset, osoittavat, että eri maiden ja alueiden kokemusten tutkimisen arvo on alkusysely ongelmien ja asioiden käsittelyyn, joista monet meistä kohtaavat yhdessä.

"Elämäämme on globalisoitu ennennäkemättömällä tahdilla sosiaalisen median kautta, ihmisten rajat ylittävillä virroilla ja kansantalouksien lisääntyvällä keskinäisellä riippuvuudella", sanoo yhteiskuntatieteiden maisteri Stefan Kühner (IMCSP) -ohjelmajohtaja, "Hallitukset ympäri maailmaa kohtaavat yhä enemmän vastaavia poliittisia haasteita, mutta niiden erityiset ratkaisut vaihtelevat huomattavasti. Sosiaalipolitiikan ja politiikan vertaileminen eri paikoissa voi auttaa meitä ymmärtämään, onko jokin maa tyypillinen vai epätavallinen ja onko se johtava tai viivästynyt tiettyjen hallituksen politiikan näkökulmista ja maailmanlaajuisesti määriteltyjen tavoitteiden saavuttamisessa taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen kannalta. "... [-]