Maisteriohjelma Yhteiskuntatieteetssa Kyproksella

Selaa Maisteriohjelmia Yhteiskuntatieteetssa Kyproksella 2018

Yhteiskuntatieteet

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Yhteiskuntatieteiden kursseja valmistelee opiskelijoita osallistumaan inhimilliseen yhteiskuntaan. Kautta kursseja, kuten taloustiede, politiikka, antropologia, sosiologia, historia ja psykologia, oppilaat saavat paremman käsityksen siitä, miten ympäröivä maailma toimii.

Kypros on tuettu ja opiskelijat sopiva korkeakoulutukseen. Siinä on kolme julkista ja neljä yksityistä yliopistoissa. Hallitus yliopistot ovat University of Cyprus, Open University of Cyprus ja Kyproksen teknillinen yliopisto. Maassa on kansainvälinen yhteisö joten kielimuuri ei ehkä haaste opiskelijoille.

Parhaat Maisteriohjelmat Yhteiskuntatieteetssa Kyproksella 2018

Näytä lisää

M.Sc. in Cognitive Systems

Open University Of Cyprus
Online Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kyproksen tasavalta Cyprus Online

[+]

Lukukausi 3 [-]

Master in Adult Education for Social Change

Open University Of Cyprus
Online Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kyproksen tasavalta Cyprus Online

[+]

.

Kesto: 24 kuukautta kokopäiväisesti, ei osa-aikatyötä

Yhteistyökumppanit

Yhteishyväkoulutuskumppanit

University of Glasgow

Urakehitysmahdollisuudet

[-]

Maisteri Kulttuuripolitiikan Ja Kehityksen

Open University Of Cyprus
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Kyproksen tasavalta Cyprus Online + 1 lisää

Tarkoituksena maisteriohjelman "kulttuuripolitiikan ja kehitys" on kehittäminen ja edistäminen kulttuurin, kulttuuriperinnön ja nykyajan taiteellisen luomisen ja kulttuurin arkeen. Ohjelma keskittyy edistämään julkisen kulttuurin arvo, varsinkin kun otetaan nykyajan haasteisiin. [+]

Tarkoituksena maisteriohjelman "Kulttuuripolitiikan ja kehityksen" hyödyntämistä ja kulttuurin edistäminen, kulttuuriperinnön ja nykyajan taiteellisen luomisen ja kulttuurin arkeen. Ohjelma keskittyy edistämään julkisen kulttuurin arvo, varsinkin kun otetaan nykyajan haasteisiin.

Tavoitteena jatko-ohjelma

Ohjelman tavoitteena on varustaa tutkinnon kanssa kognitiivisia (teoreettiset ja käytännön) ja metakognitiivisten (menetelmiin, epistemologisia) taitoja, joiden avulla he voivat ymmärtää täysin lisäarvoa kulttuuria. Tavoitteena on myös tarjota asiantuntemusta järkevä ja tieteellisiä todisteita johtamisen kulttuuristen voimavarojen ja kulttuurista pääomaa ihmisille, jotka ovat tai tulevat käyttää alalla kulttuurihallinnon.... [-]


Master Uralla Ohjaus Ja Neuvonta

European University Cyprus
Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nicosia + 1 lisää

Ohjelma pyrkii tarjoamaan korkeatasoista tieteellistä tietoa valmistaa päteviä tutkijoita, jotka auttavat yksilöitä urasuunnittelussa, ammatti- ja opinto-ohjausta ja urakehitykseen ja kasvua. [+]

Ohjelma pyrkii tarjoamaan korkeatasoista tieteellistä tietoa valmistaa päteviä tutkijoita, jotka auttavat yksilöitä urasuunnittelussa, ammatti- ja opinto-ohjausta ja urakehitykseen ja kasvua.

Työllistymismahdollisuuksien

Ura ohjaus ja neuvonta julkisen ja yksityisen koulutussektorin, nuoriso- ja työministeri ohjelmat, Human Resource sektori, freelance konsultti.

[-]