close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Ylellisyysjohtaminenssa Geneve Sveitsissä 2021

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.Maisteriohjelmat in Luxury Management voi kuulostaa epärealistiselta, mutta se on olemassa. Masters in Luxury Management käsi sinulle teosten ylellisyystavarasektorilla. Opetella, miten menestyä viinejä,… Lue lisää

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Maisteriohjelmat in Luxury Management voi kuulostaa epärealistiselta, mutta se on olemassa. Masters in Luxury Management käsi sinulle teosten ylellisyystavarasektorilla. Opetella, miten menestyä viinejä, ruokasali, hotellit, kosmetiikka, tuoksu, ja muut ylellisyyttä yrityksille.

Sveitsi, virallisesti Sveitsin valaliitto, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta, joka koostuu 26 kantonien kanssa Bern kun istuin liittovaltion viranomaisille. Sveitsi 's riippumattomuus ja puolueettomuus on pitkään kunnia Euroopan suurvallat. Sveitsi on rauhallinen, vauras ja vakaa moderni markkinatalous alhainen työttömyys.

Geneve on tunnettu diplomatiaa. Se on luultavasti miksi heidän yliopisto on erikoistunut humanisti tieteiden, johon on lisätty lääkettä. Yksityinen yliopisto, laitokset ja yksityiset koulut ovat erikoistuneet lakien, valtio-oppi, kansainväliset asiat, historia jne.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Ylellisyysjohtaminenssa Geneve Sveitsissä 2021

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Sveitsissä
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Haute Ecole de Gestion de Genève (Geneva school of Business administration)
Geneve, Sveitsi

Tutkimus ylellisyyttä johto t Geneven School of Business Administration (HEG) Genevessä, Sveitsissä. Hanki Sveitsin maisteri Luxury Management.

Tutkimus ylellisyyttä johto t Geneven School of Business Administration (HEG) Genevessä, Sveitsissä. Hanki Sveitsin maisteri Luxury Management. -
Maisteri
Osa-aikainen
24 kuukautta
Kampus