Maisterin maisteriohjelma
Politecnico di Milano
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Milan, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu, Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 3 898 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
* Opiskelumaksut muille kuin ETA-alueen opiskelijoille vastaavat automaattisesti 3898,20 €: n kokonaisosuutta. ETA-opiskelijoiden lukukausimaksut vaihtelevat noin 895,20 eurosta 3898,20 euroon vuodessa.
Johdanto
kelpoisuus
Ammattikorkeakoulututkinto tieteellisessä tai teknisessä kurssissa (Industrial Engineering). Komitea arvioi opiskelijat eri taustalla tapauskohtaisesti.
Aiheet
Pakolliset kurssit
Elintarvikkeiden valmistuksen periaate; Elintarviketeollisuuden laboratorion trendit; Elintarvikkeiden pakkausmateriaalit; Elintarviketeollisuuden prosessi ja kasvit; Laadun suunnittelu; Logistinen hallinta; Kustannukset ja toiminnan hallinta tuotantoteollisuudessa; Elintarvikkeiden turvallisuus ja mikrobiologia; Maataloustuotteiden toimitusketjun tulevaisuuden näkymät
Muut kurssit
Prosessilaitos; Formulaatiotekniikka; Teollisuuden tehokkuus; Kestävä energia elintarviketeollisuudessa; Kiinteän jätteen käsittely ja käsittely; Veden ja jäteveden käsittelytekniikka; Uusiutuvien luonnonvarojen tuotteet; Edistyneiden erottelujen periaatteet; Turvallisuuden tekniikat (teollisuus ja ympäristö)
Opinnäytetyö
Missio ja tavoitteet
Food Engineeringin tavoitteena on kehittää uutta elintarviketeollisuutta ja kouluttaa maisterintutkinnon suorittaneita opiskelijoita, jotka pystyvät ratkaisemaan ongelmia ja innovoimaan elintarvike- ja juomateollisuuden arvoketjua. Ruoka-insinöörit hankkivat vahvoja taitoja:
- Elintarvikkeiden ja juomien kemialliset ja fysikaaliset ja ravitsemukselliset ominaisuudet sekä niihin liittyvät tuote- ja prosessitekniikat
- Nykyaikaisen elintarvike- ja juomateollisuuden koko toimitusketjun analysointi ja hallinta.
- Tuotantomenetelmien konteksti ja sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristövaikutukset, sääntelypolitiikat, kestävyys
Ohjelma on monitieteinen ja keskittyy teollisten elintarvikkeiden muuntamisteknologioihin sekä tuotannon sosiaalisten, taloudellisten ja ympäristövaikutusten analysointiin ja mallintamiseen maatilalta haarukkaan.
Elintarviketeollisuus keskittyy elintarvikkeiden ja juomien jalostukseen, tuotantoon ja säilytysteknologiaan; tuetaan elintarvikkeiden ja tuotantolaitteiden suunnittelua; se huolehtii laadunhallinnasta, sertifioinnista ja elintarvikkeiden turvallisuudesta; Se suunnittelee kestäviä prosesseja ottaen huomioon tuotteen käyttöiän ja tuotannon ja logistiikan energiankulutuksen vähentämisen.
Tavoitteena on valmistaa kulttuurisesti ja ammattitaitoisesti päteviä teknikkoja, jotka kykenevät suorittamaan ja hallitsemaan tutkimukseen ja suunnitteluun liittyviä toimia koko elintarvike- ja juomasektorin arvoketjussa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Uramahdollisuudet
Elintarviketekniikan tutkija täyttää nykyaikaisen elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeet, jotka liittyvät:
- Prosessien ja tuotteiden hallinta ja kehittäminen (ruoka ja juoma)
- Tuki laitosten ja tuotantolaitteiden suunnitteluun, palvelu- ja logistiikkatiloihin
- Elintarvike- ja juomateollisuuden teknisten palveluiden ja laitosten hallinta koko arvoketjussa
- Kasvien ja prosessien ylläpito ja optimointi
Ammatilliset mahdollisuudet:
- Elintarvike- ja juomateollisuus (tuotanto, jalostus, pakkaaminen, jakelu ja markkinointi)
- Elintarvike- ja juomateollisuudessa toimivat konepajayritykset
- Julkishallinnon tekniset rakenteet
- Konsultointiyritykset, myös turvallisuus- ja kestävyyskysymyksissä koko elintarviketeollisuuden arvoketjussa
hakemus
Laurea Magistrale -ohjelman hakemus (joka vastaa MSc-tutkintoa) vaatii vain muutaman askeleen:
- Rekisteröi henkilökohtaiset tiedot
- Hakea verkossa
- Lähetä hakemuksen kuitti ja alkuperäiset paperikopiot kansainväliseen pääsytoimistoomme
Voit hakea kahta Master of Science -ohjelmaa samanaikaisesti (1. ja 2. valinta); jos sinut hyväksytään molempiin, sinua pyydetään hyväksymään haluamasi opinto-ohjelma. Arkkitehtuurin ja muotoilun hakijoilla on toinen vaihtoehto, jos sitä ei hyväksytä ensimmäiseen valintaan. Valitse siis ensisijainen ohjelma ensisijaisena vaihtoehtona.Arviointimenettelyn aloittamiseksi sinun on lähetettävä kaikki vaaditut asiakirjat ja varmistettava, että alkuperäiset akateemiset transkriptiot vastaanotetaan kansainvälisessä vastaanottovirastossa määräajassa. Epätäydelliset hakemukset (eli puuttuvat / virheelliset asiakirjat, riippumatta siitä, onko verkossa / lähetetty postitse) hylätään automaattisesti. Kansainvälinen pääsihteeristö harkitsee hakemustasi vain, jos asiakirjasi on vastaanotettu määräaikaan mennessä ja online-hakemus on valmis.
palkkiot
Hyväksyttyäsi pyydetään sinua hyväksymään hyväksyntänne maksamaan 172,20 € hallinnollinen maksu joko luottokortilla tai pankkisiirrolla. Hallinnollinen maksu vähennetään toisesta erästä ja sitä ei palauteta peruutuksen yhteydessä.
Jokaisen lukuvuoden lukukausimaksut jaetaan kahteen erään. Ensimmäinen erä on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä, toinen määräaikojen kuluessa. Määrä on maksettava kokonaisuudessaan ja sitä ei voi jakaa myöhempiin eriin.
ETA-opiskelijoiden lukukausimaksut
- ETA-opiskelijoiden lukukausimaksut vaihtelevat noin 895,20 eurosta 3898,20 euroon vuodessa.
- Ensimmäinen erä vastaa 895,20 euroa.
- Toinen erä on muuttuva. Se lasketaan perheen tulojen perusteella: opiskelijat sijoitetaan eri tuloluokkiin ISEE-ilmoituksen mukaisesti.
- Toinen erä perustuu myös opintosuunnitelmaan sisältyvien luottojen (CFU / ECTS) määrään.
- Ensimmäisellä lukukaudella hyväksytyillä opiskelijoilla on yleensä vakio vuosisuunnitelma, joka on 46–73 opintopistettä, mikä vastaa 100% maksettavista lukukausimaksuista.
- Toisella lukukaudella hyväksytyillä opiskelijoilla on tavallisesti vuosittainen noin 30 opintopisteen opintosuunnitelma, joka vastaa 50%: sta opintovaatimuksista.
Opetusmaksut ETA-alueen ulkopuolisille opiskelijoille
- Opiskelumaksut muille kuin ETA-alueen opiskelijoille vastaavat automaattisesti 3898,20 €: n kokonaisosuutta.
- Ensimmäinen erä vastaa 895,20 euroa.
- Toinen erä vastaa 3003 euroa. Summaa voidaan mukauttaa opintosuunnitelmaan sisältyvien luottojen määrän (CFU / ECTS) mukaan.
- Ensimmäisellä lukukaudella hyväksytyillä opiskelijoilla on yleensä vakio vuosisuunnitelma, joka on 46–74 opintopistettä, mikä vastaa 100% maksettavista opintomaksuista (3003 €).
- Toisella lukukaudella hyväksytyillä opiskelijoilla on tavallisesti vuosittain noin 30-32 CFU: n opintosuunnitelma, joka vastaa 50% maksettavasta opetuksesta (1501,50 €).
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Aiheet
Pakolliset kurssit
Elintarvikkeiden valmistuksen periaate; Trends in Food Industry Laboratory; Elintarvikkeiden pakkausmateriaalit; Elintarviketeollisuuden prosessit ja laitokset; Laatutekniikka; Logistiikan hallinta; Kustannusten ja toimintojen hallinta valmistusteollisuudessa; Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia; Maatalouselintarvikkeiden toimitusketjun tulevaisuuden näkymät
Muut kurssit
prosessi kasvi; muotoilutekniikka; Teollisuuden ekotehokkuus; Kestävä energia elintarviketeollisuudessa; Kiinteän jätteen huolto ja käsittely; Veden ja jäteveden käsittelytekniikka; Tuotteet uusiutuvista luonnonvaroista; Kehittyneiden erottelujen periaatteet; Turvallisuustekniikat (teollisuus ja ympäristö)
Lopputyö
Rankingit
QS Rankings 2023 (kesäkuu 2022)
- 1. Italiassa
- Maailman 139
Uramahdollisuudet
Elintarvikeinsinöörin tutkinnon suorittanut vastaa nykyaikaisen elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeisiin liittyen:
- Prosessi- ja tuotehallinta ja -kehitys (ruoka ja juoma).
- Tuki laitosten ja tuotantolaitteiden, palvelu- ja logistiikkatilojen suunnittelussa.
- Elintarvike- ja juomateollisuuden teknisten palveluiden ja laitosten hallinta koko arvoketjussa.
- Laitosten ja prosessien huolto ja optimointi.
Ammattimahdollisuudet:
- Elintarvike- ja juomateollisuus (tuotanto, jalostus, pakkaus, jakelu ja markkinointi).
- Ruoka- ja juoma-alalla toimivat suunnitteluyritykset.
- Julkishallinnon tekniset rakenteet.
- Konsulttiyritykset, myös turvallisuus- ja vastuullisuusasioissa elintarviketeollisuuden koko arvoketjussa.