Lue virallinen kuvaus

60079_logo.jpg

ASC-maisteriohjelmaa hallinnoivat yhdessä seuraavat yliopistot (ASC-konsortio):

 • Yliopiston Alma Mater, Bologna, Italia;
 • Helsingin yliopisto;
 • Krakovan Jagellonian yliopisto, Puola;
 • Leipzigin yliopisto, Saksa;
 • Yliopisto Lille1, Ranska (koordinoiva oppilaitos)

TAVOITE

ASC-verkoston tavoitteena on valmistaa opiskelijoita asiantuntijoiksi ja kehittää kansainvälisiä taitoja ammatillisiin urapolkuihin aineen ja / tai tohtorintutkinnon spektroskooppisessa karakterisoinnissa.

ASC-ohjelma on saavuttanut korkeatasoisen yhdenmukaistamisen siten, että kussakin kumppaniorganisaatiossa on käytössä yksi ainoa master-ohjelmajärjestelmä, joka antaa paremman integraation eurooppalaiseen järjestelmään.

Kaikki onnistuneet opiskelijat saavat useita tutkintoja laitoksilta, joissa he ovat osallistuneet kursseihin.

Tämä ASC-master-ohjelma:

 • takuulaatu (kaikilla kumppaneilla on virallisesti hyväksytyt kemian maisterit);
 • antaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää tekniikoita, joita ei ole saatavilla paikallisesti (laitteiden keskinäinen yhteistoiminta);
 • tarjoavat vankan taustan Advanced Spectroscopy -järjestelmässä sekä kokeellisissa tekniikoissa että tieteellisessä tietämyksessä;
 • edistää opiskelijoiden liikkuvuutta tutkimuslaboratorioiden verkossa, joka on levinnyt maiden välillä suurelta alueelta Euroopasta sellaisessa ympäristössä, jossa heitä hoidetaan hyvin ja hankitaan siirrettäviä taitoja monikulttuurisessa ympäristössä;
 • valmistautumaan opiskelijoihin asiantuntijoiksi laajapohjaisissa kokeellisissa tekniikoissa spektroskopiassa;
 • auttaa ja valmistaa oppilaita kehittämään taitoja seuraamaan jatko-opintoja ja / tai ammatillista toimintaa.

Tämän ohjelman omaperäisyys on antaa opiskelijoille mahdollisuus valita tutkimussuunnitelma yhdeksi erittäin erikoistuneeksi alalla ammatillisten tavoitteidensa mukaisesti. Konsortion käytettävissä oleva laitteiden korkea taso on ainutlaatuinen.

Liikkuvuusohjelma varmistaa, että korkean erikoistumisen ja tekniikan uusimman tekniikan saatavuuden lisäksi opiskelijat tekevät ASC-konsortion eri korkeakouluopintojen yhteiset perusopetussuunnitelmat. ASC-tutkinnon suorittaneet ovat vähintään kaksikielisiä ja ovat opiskelleet ja työskennelleet 2 vuotta monikulttuurisessa ympäristössä. He ovat hyvin valmistautuneita eurooppalaisiin tai kansainvälisiin urasuunnitteluun.

ASC-mestari myönnetään opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet itseään asianmukaisella arvioinnilla:

 • niillä on toimivaltuuksia, jotka tekevät ne sopiviksi ammatti- kemistit kemianteollisuudessa ja siihen liittyvillä aloilla tai yrittäjinä;
 • pystyä soveltamaan nykyaikaisia ​​ja edistyneitä spektroskopiotekniikoita uusimpien eurooppalaisten vaatimusten puitteissa;
 • pystyä käyttämään spektroskopian moderneja teoreettisia ja kokeellisia sovelluksia;
 • ovat saavuttaneet tietotaidon ja pätevyyden standardin, joka antaa heille pääsyn kolmansien kielten opintojaksoihin tai koulutusohjelmiin (Ph.D.).

KOULUTUSTEN TYYPPI

Moninkertainen maisterin tutkinto diplomi-insinöörin korkeakoulujen myöntämässä tutkielmassa "Advanced Spectroscopy in Chemistry" , 90 op: n kurssin ja 30 op: n opinnäytetyön suorittamisen jälkeen. Jokainen isäntäoppilaitos antaa maisterikoulutuksen edellyttäen, että opiskelija on vahvistanut vähintään yhden lukukauden (30 op) kustakin isäntäoppilaitoksesta.

Yhteinen tutkintotodistus täydentää, mikä selittää ohjelman erityispiirteet sekä opiskelijan yksilöllisen liikkuvuuden ja erikoistumisen.

European Chemistry Thematic Network Association (ECTNA) on myöntänyt Chemistry Euromaster® Labelille 01.12.2008 konsortion jäsenet EM-master-kurssille «Advanced Spectroscopy in Chemistry» -ohjelmassa 5 vuoden ajan.

ERASMUS MUNDUS -OPISKELIJAT

Euroopan unioni on tukenut ASC-mestaria kymmenen vuoden aikana. Ensimmäisen kauden 2003-2008 aikana tämä rahoitus mahdollisti ASC-konsortion kehittämään ASC-opetussuunnitelman. Vuonna 2007 ASC-ohjelmaan on myönnetty Erasmus Mundus -merkintä, ja sen vuoksi hän on saanut rahoitusta viiden kurssin painoksille (2008-2013). Se on uusittu vuonna 2015 viisivuotiskaudelle (2015-2020), 3-kertaisille painoksille (2016, 2017 ja 2018).

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty July 14, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
- 9 000 euroa vuodessa EU: n ulkopuolisille opiskelijoille ja 4 500 euroa vuodessa opiskelijoille EU-maista. Vain muutamia osittaisia ​​poikkeuksia. Tämä maksu sisältää paljon kustannuksia, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja maksuista.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä