maisteriohjelmassa toiminnan tutkimus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Maisteriohjelman Operations Research

&nbsp

Nykymaailmassa on runsaasti tietoa, ja tietoja voidaan tutkia ja koota, saada syvempää ymmärrystä taustalla mekanismeja voidakseen tehdä parempia päätöksiä. Operations Research (OR) on nuori ja moderni kurinalaisuutta, jolla pyritään saavuttamaan juuri sitä, avulla state-of-the-art tieteellisten tekniikoiden ja ohjelmistoja. Maisteriohjelmassa Operations Research tutkii käyttöä sovelletun matematiikan analysoida prosesseja, ongelmia ja toimintaa määrittää niiden tarkoituksen ja tehokkuutta saadakseen enimmäismäärä tehokkuuden.

&nbsp

Tietojen ikä on herättänyt monenlaisia ​​sovelluksia toimintojen tutkimuksen keskeisillä aloilla nykyaikaisen yhteiskunnan kuten taloustiede, televiestintä, bioinformatiikka, suunnittelu, terveydenhuolto, ICT-, logistiikka-ja prosessiteollisuus.

&nbsp

&nbsp

Uramahdollisuudet

&nbsp

Maisteriohjelmassa Operations Research tarjoaa erinomaiset edellytykset jatkaa uraansa ammatillinen liike, konsultointi, teollisuuden tai tieteellistä tutkimusta. Operations Research-ohjelma perustuu Project-Centred Learning (PCL) koulutus system.Through ohjelmaa, voit hankkia perusteelliset tiedot state-of-the-art menetelmiä, tekniikoita ja algoritmeja, joita käytetään käsitellä kaikkia tärkeimpiä kysymyksiä matemaattinen mallinnus ja päätöksenteon. Se tarjoaa myös tehokkaita käytännön kokemusta soveltaa tätä tietoa, jonka avulla tietokoneen luokat, ryhmän tutkimushanke, ja diplomityö tutkimushankkeessa. PCL koulutusjärjestelmä sisältää useita tärkeitä taitoja, kuten ryhmätöitä, haastattelu tekniikoita, projektisuunnittelun ja esitys. Kukin näistä taidoista on tärkeä tuleville työnantajille.Ainutlaatuinen ja moderni sekoitus kursseja tässä ohjelmassa varustaa valmistuneista kaikki tarvittavat joustavuutta kehittää menestyksekkään uransa alalla henkilökohtaista etua. Kattava koulutus, käytännön taitoja ja kansainvälinen suuntautuminen ohjelman avaa maailman teille.

&nbsp

Tutkinnon maisteriohjelman Operations Research on aiemmin löytänyt jatko-ja johtotehtävissä yliopistot, tutkimuslaitokset, valtion laitokset, ja T & K-osastojen teollisuudessa. Toiset ovat ottaneet konsultointi ja johtotehtävissä yrityksissä, joissa matemaattinen mallintaminen, logistiikka, ja suunnittelu ja aikataulutus tuotantoprosesseja. On kasvava kysyntä tutkinnon maisteriohjelman Operations Research alueilla biolääketieteen tekniikan ja bioinformatiikan.Hakiessaan kantoja, tutkinnon maisteriohjelman Operations Research ovat usein edullisia, koska niiden ongelmanratkaisun asenne, niiden moderni tieteellinen pätevyys, niiden joustavuus sekä kyky mallintaa ja analysoida monimutkaisia ​​ongelmia eri sovellusalueilla.

&nbsp

&nbsp

Ohjelmatiedot

&nbsp

Maisteriohjelmassa Operations Research on kaksivuotinen ohjelma sekä johtaa otsikko Master of Science (M.Sc.). Operations Research on kurinalaisuus koskee optimointi ja päätöksenteko, käyttää työkaluja ja malleja sovellettu matematiikka.

&nbsp

Ensimmäisen vuoden aikana ohjelman opiskelijat osallistuvat kahden tutkimushankkeen jotka sisältävät tietoa saadut seurasi kursseja.

&nbsp

Vuoden alkupuoliskon toisen vuoden ohjelman avulla voit jatkaa henkilökohtaisia ​​etuja.Voit ottaa osaa kansainväliseen vaihtoon, valittavia lukukausi, tee yritys tai tutkimusta työharjoitteluun. Jälkipuoliskolla toisen vuoden, voit työskennellä oman diplomityön on tutkimusaihe oman henkilökohtaisen edun valvonnassa yhden akateemisen henkilöstön. Voit tehdä tämän diplomityön tutkimus sisäisesti tai ulkoisesti yritys tai yhteistyössä yhden kumppanin yliopistojen DKE.

&nbsp

&nbsp

Ohjelman kuvaus

&nbsp

Maisteriohjelmassa Operations Research kattaa monenlaisia ​​aiheita soveltavan ja teoreettisen alueita painottaen seuraavia aiheita:

&nbsp

- Optimointi jatkuvia funktioita ja ongelmia kombinatorisista luonteeltaan

- Yritysten IT käsitteitä, tuotannon suunnittelu, aikataulutus ja toimitusketjun hallinta

- Mallintaminen ja päätöksenteko alla sattumanvaraisuuden, esimerkiksi jonoteoria ja simulointi

- Signaalin ja kuvankäsittely painottaen lepatusanalyysiä ja sovelluksia biolääketieteen alalla

- Bioinformatiikka: geenien ja proteiinien vuorovaikutus verkkojen perintö puiden DNA ja tiedonlouhinnasta varten sekvenssejä DNA

- Arviointi ja tunnistaminen matemaattisia malleja, ja asentamisesta mallien tietoja

- Dynaaminen peliteoria, yhteistyöhaluttomat pelejä ja strategista päätöksentekoa sovelluksia evoluvarautumisen peliteoria ja biologia

- Perusteet palautteen valvonnan suunnittelun ja optimaalisen valvonnan vakauttamisen ja seuranta haluttua käyttäytymistä

- Symbolinen laskenta ja tarkka numeerinen laskenta, jossa huomiota nopeuteen, tehokkuuteen ja muistin käyttö.

&nbsp

Lisäksi diplomityön tutkimushankkeet voidaan toteuttaa, jotka liittyvät hankkeet tarjoavat alueelliset laitokset ja yritykset. Jäsenet tieteellisen henkilöstön ovat aktiivisesti mukana osaston meneillään tutkimusohjelma. Tämän seurauksena koulutuksen sisältö kursseja maisteriohjelman tai liittyy suoraan tutkimus suoritetaan.

&nbsp

&nbsp

Aikataulu ohjelman

&nbsp

Vuosi 1

&nbsp

Lukukausi 1

&nbsp

 • Signaalin-ja kuvankäsittely
 • Optimointi
 • Business Intelligence
 • Stokastiset Päätöksenteko
 • Tutkimusprojekti

&nbsp

&nbsp

Lukukausi 2

&nbsp

 • Dynaaminen Peliteoria
 • Tunnistaminen
 • Aiheita laskenta ja ohjaus
 • Advanced käsitteitä Bioinformatiikan
 • Tutkimusprojekti

&nbsp

&nbsp

Vuosi 2

&nbsp

Lukukausi 1

&nbsp

 • Valinnainen ohjelma: (kansainvälinen) vaihto / työharjoitteluun / tutkimuksen osastolla / ylimääräisiä valinnaisia ​​kursseja

&nbsp

&nbsp

Lukukausi 2

&nbsp

 • Pro gradu-työ

&nbsp

&nbsp

Pääsyvaatimukset ja hakumenettely

Jos haluat hakea maisteriohjelmaa Artificial Intelligence tai Operations Research, voi hakea suoraan My UM portaalin yliopiston sivuilta (ei Studielink rekisteröintiä tarpeen!).

&nbsp

Ole hyvä laatia kaikki vaadittavat asiakirjat (esim. tutkintotodistus, luokka luettelosta, kopio passista, jne.) ennen täyttämällä sähköinen hakulomake.

&nbsp

&nbsp

Hakuajat

On kaksi hetkiä ympäri vuoden opiskelijat voivat aloittaa ohjelman: alussa syyslukukauden syyskuussa ja alussa kevätlukukaudella helmikuussa. Huomaa, että käsittely ja hyväksyminen hakemuksen hallituksen Admissions vie aikaa.Hakemuksesi on täysin valmis ja hyväksytty hallituksen Admission ennen 1 päivänä syyskuuta syyslukukauden ja ennen 1. helmikuuta ja kevätlukukauden. Siksi kehotamme sinua lähettämään hakemuksen mahdollisimman pian, ja vaadimme, että hän täyttää sähköisen rekisteröitymislomakkeen viimeistään seuraavissa määräajoissa:

&nbsp

 • 1. elokuuta syyslukukauden;
 • 6. tammikuuta varten kevätlukukauden.

&nbsp

Jos et nähnyt "online-rekisteröinti" deadline yhteyttä ottamista toimistoon. Huomaa, että jos et ole vielä saanut tutkintotodistuksen joka vahvistaa tukikelpoisuutta, voit silti hakea lähettämällä sertifioitu opintosuoritusote. Sinun maahanpääsyn on sitten sillä ehdolla, että te hankkia ja toimittaa kopio edellä mainitun tutkintotodistuksen.

&nbsp

EU: n ulkopuolisten asukkaiden pitäisi olla tietoinen siitä, että viisumin hakemisesta ja arviointi tutkintotodistuksesta saattaa kestää kauemmin kuin kaksi kuukautta. Siksi sovelletaan mahdollisimman varhain.

&nbsp

&nbsp

Ilmoittautuminen

&nbsp

Kun olet hakenut yksi maisteriohjelmissa verkossa ja olet on hyväksynyt hallituksen ottaminen osasto Knowledge Engineering saat laskun.Loppuun hakuprosessin ja virallistaa rekisteröinti opiskelijana sinun täytyy lähettää takaisin teidän allekirjoitettu laskun maksamisesta lukukausimaksuja Registration Office.

&nbsp

Huomaathan, että ollakseen oikeutettu osallistumaan koulutusohjelmaan, jokaisen oppilaan on velvollinen rekisteröinti loppuun kokonaan. Siksi varmista täytät maksutiedot kuin viimeinen vaihe rekisteröitymistä ennen edellä mainittuja määräaikoja.

&nbsp

&nbsp

Visit us!

Master Open Days:

&nbsp

 • Lauantai 13 lokakuu 2012
 • Lauantai 02 maaliskuu 2013

&nbsp

&nbsp

Mielipiteitä

&nbsp

"Saatuaan Top Talent stipendin TUDelft ja korkean potentiaalin stipendin UM, minun piti päättää, mitkä maisteriohjelman ja yliopistojen valita.

&nbsp

Niin paljon kuin olen nauttinut Computer Science minun tausta, en voi unohtaa, miten innoissaan sain näki aikana otsikot Artificial Intelligence maisteriohjelman tarjoamia DKE. Lisäksi mainetta tiedekunnan sen Project-Centred Learning minut vakuuttuneeksi siitä, että tämä tutkimus antaisi minulle sekä teoreettista ja käytännöllistä osaamista tarvitaan minun tulevalle uralle.

&nbsp

Olen hyötynyt dynaaminen luokkien state-of-the-art kurssimateriaalin, viihtyisä tunnelma DKE, ja löytää mahdollisuus suorittaa minun työharjoittelun ja opinnäytetyön Philips Research missä olen myös aloittanut urani jälkeen tarjouksen sain niistä.Olen niin sisällön siitä valinnan tein. "

&nbsp

Aisan Maghsoudi, alumnien

&nbsp

&nbsp

"Kun pääsin loppuun minun poikamies, halusin laajentaa tietääkseni aiheista nähty kursseille. Niinpä päätin jatkaa maisterin tutkimus. Maastricht oli loistava valinta, koska se oli niin innovatiivinen ja dynaaminen tapa opettaa säilyttäen hyvä laatu. Project-Centred Learning (PCL) lähestymistapa sai minut vastuussa oman oppimisen asettamalla välitavoitteita jättäen tilaa minun luovuutta. Tämä antoi minulle kiinnostusta tutkimukseen ja on yksi syy siihen, miksi olen nyt tekemässä PhD. Osasto Knowledge Engineering on hyvä kansainvälinen maine samalla ihmisen kokoinen. Tämä mahdollistaa helpon yhteyksiä opetushenkilöstön ja muiden opiskelijoiden sekä ottaa suuri uranäkymät ja mahdollisuudet.

&nbsp

Tänään en pahoittelee valintaani, saatujen tietojen on vuosien mittaan antanut minulle mahdollisuuden rakentaa vahvan pohjan urani. PCL on antanut minulle taito löytää työkaluja minun täytyy suorittaa tehtävä, mutta myös perustaa lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden menestyksellisen saavuttamisen tehtävän. Ei vain se avain onnistuneen tutkimushankkeen kuin PhD, mutta myös jokapäiväisessä elämässä."

&nbsp

Philippe Uyttendaele, jatko-opiskelija

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Knowledge Engineering bachelor’s and master’s programmes are designed around the Project-Centred Learning (PCL) teaching method. The PCL educational model is small-scale and student-oriented. You ... Lue lisää

The Knowledge Engineering bachelor’s and master’s programmes are designed around the Project-Centred Learning (PCL) teaching method. The PCL educational model is small-scale and student-oriented. You work in small groups on complex and challenging projects that require you to develop a variety of skills such as writing and presentation skills and working in a team. The skills you learn are an important preparation for your future career. Näytä vähemmän