Master audiovisuaalisen hallinta

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Mega Plus - European Master audiovisuaalisen managemen t

Tukeminen uuden sukupolven menestyä ja onnistua

Kesäkuu 2013 maaliskuu 2014


mega plus on yhdeksän kuukauden projekti-pohjainen, maisteriohjelman suunnattu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat nopeuttamaan uransa viihdeteollisuuden erikoiskoulutus audiovisuaalisen yritysjohdon ja sisällön tuotantoa.

mega plus tarkoituksena on valmistella uuden sukupolven teollisuuden yrittäjien ja avainhenkilöt tulla alan taidot ja osaavat vaatia toimimaan digitaalisen, yleisö teollisuuteen, lisäarvoa hankkeisiin ja yrityksiin ne toimivat.

Kanssa 90% työharjoittelua korko Mega on tullut tunnettu viittaus sekä nuorille ammattilaisille, jotka haluavat tulla ja kasvaa viihdealalla, ja eurooppalaisten audiovisuaalisten yrityksille, jotka etsivät uutta liiketoimintaa kykyjä.


kurssin sisältö

Project Development (luovan kehityksen, TransMedia kerronta, yhteistyö prosessi ja kohdeyleisönidentifiointi); Project Strategies and Business Planning; Projektin rahoitus; Projektianalyysi, Pakkaukset ja sijoittaminen; Fyysinen Production (Film & TV); Distribution (cross-platform); markkinointi (perinteinen ja digitaalinen); International Markets, Sales & Yritysostot; Legal & Business asiat; Yhtiön johto ja Business Administration; Kehittäminen Crossmedia rahoitus, tuotanto ja jakelu strategiat; New Television Teollisuus; Esittely ja viestintä; ja Johtamisen taidot.

Vaikutus

Osallistujat ovat suorittaneet yrityksen tai projektin liiketoimintasuunnitelma, joka sisältää kestävän liiketoimintamallin, maksimoitu tulot ja markkinointimahdollisuuksia, ja optimoitu henkisen omaisuuden (IP) arvosta eri formaatteja ja alustoja, ja luoneet vahvan perustan niiden monialainen kansainvälinen ammatillinen verkosto.


kurssin rakenne

Asuin Training> Online Ohjeita ja Työharjoittelu> Mega Vähän

Kurssi koostuu täysistunnoista, ryhmä opetusohjelmia ja yksittäiset asiantuntijatapaamisten. Ohjelma koostuu 14 viikon intensiivisen asuin- koulutusta; 6 kuukauden harjoittelun aikana viihteen yrityksen ja online-kuulemisen aikana ja lopullinen arviointi Week (mega muutama).Kohderyhmä

Suunnattu nuorten tuottajien, viime elokuvakoulu / yliopistosta valmistuneiden ja johtajien kanssa erinomaiset näytöt. Avaa osallistujille ympäri maailmaa.


Ratkaisun vaatimukset

  • Korkeakoulututkinto tai erinomainen ammatillinen kokemus
  • Tietenkin projekti (yritys tai elokuva / TV projekti)
  • Korkea taitoa Englanti


* 8.000 euroa EU: n kansalaisten. Avaa osallistujille kaikkialla maailmassa. Apurahat käytettävissä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Media Business School on yksi Euroopan johtavista koulutusorganisaatioiden erikoistunut audiovisuaalisen liiketoimintaa. Perustettiin vuonna 1991 tuella Media-ohjelman Euroopan unionin ja Espanjan ku ... Lue lisää

Media Business School on yksi Euroopan johtavista koulutusorganisaatioiden erikoistunut audiovisuaalisen liiketoimintaa. Perustettiin vuonna 1991 tuella Media-ohjelman Euroopan unionin ja Espanjan kulttuuriministeriö (ICAA), MBS on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on viimeisten 20 vuoden aikana on rakennettu brändi huippuosaamisen, että niiden aloitteet kehittyvät jatkuvasti ja pystyvät vastaamaan mahdollisuuksiin ja haasteisiin digitaaliaikaan. 

 Kaikki aloitteet suunnitellaan ja opetetaan yhdessä ammattilaisten audiovisuaalisen alan kansainvälisissä yhteyksissä, joista monet ovat työskennelleet MBS sen perustamisesta lähtien. MBS aloitteet on suunniteltu tarjoamaan korkeimman tason koulutuksen, parantaa uraansa ja hankkeen osallistujien, ja auttaa luomaan kestäviä yrityksiä, jotka pystyvät tunnistamaan mahdollisuuksia ja kilpailla kansainvälisillä markkinoilla. MEGA: Mega plus on mestari yhdeksän kuukauden suunnattu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat nopeuttaa uraansa audiovisuaalisen alan ... Näytä vähemmän