Master cyber turvallisuutta

Harbour Space

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Master cyber turvallisuutta

Harbour Space

hallitaIcone Tämä ohjelma opettaa SUOMI. Master Cyber ​​Security ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat pidentää teknisiä ja ohjelmointitaitoja käsittely yrityksen turvallisuushaasteisiin. Kattava kurssit tarjoavat vankan perustan keskeisillä teknologian kuten tietokoneen ja verkon turvallisuus, salaus, yrityksen tietoturva-arkkitehtuuri analyysi, jne. Valmistuneet oppii pysyä ajan tasalla nopeasti muuttuvassa teknologia, sopeutua ja valvonta uusiin uhkiin ja aloittaa menestyksekkään uran yritysten tietoturvaratkaisujen.

OHJELMAN RAKENNE

Vuosi 1

Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat nopeasti kertaus perusteet tietojenkäsittelytieteen ja sitten keskittyä perustekijät tietoverkkojen turvallisuutta mukaan lukien atk arkkitehtuuri, käyttöjärjestelmät turvallisuus, turvallinen ohjelmointi, verkot, ja salakirjoitusta.

Moduulit

Tietokoneen arkkitehtuuri skriptikielet
Secure Programming Java-ohjelmointi
Tietorakenteet ja algoritmit Identity and Access Management
Käytännön Unix Tekninen kirjoittaminen ja esittäminen
Windows Administration Johdatus vuorovaikutussuunnittelussa
Käyttöjärjestelmät Johtajuus ja ryhmädynamiikka
Tietokoneverkot Secure Data hallinta
Salaus Seminaarit ja työpajat
Ohjelmistotuotanto ja -suunnittelu

Vuosi 2

Toisen vuoden altistaa opiskelijat eri ulottuvuuksien tietoverkkojen turvallisuuden alalla. Aiheet vaihtelevat Mobile ja Cloud Security Digital Forensics ja Quantum Viestintä ja Cryptography. Lisäksi opiskelijat osallistuvat viestinnän ja johtamisen moduulit valmistaa heitä uran onnistunut jäseneksi ammattitaitoinen henkilökunta. Lopussa ohjelman, valmistuneet ovat valmiita ottamaan vastuuta turvata organisaation tietoa ja teknologioita.

Moduulit

Tekninen Projektinhallinta Digitaalinen Forensicss
Hajautettujen Computing Quantum Communication ja salaus
Application Security Mobile Security
Network Security Cloud computing
Enterprise Security Architecture and Design Advanced Computer Networks
ohjelmistojen testaus Hajautetut tietokannat
Heikkous analysointi, levinneisyys testaus, tunkeutumisen havaitseminen ja Incident Handling Global Cyber ​​ominaisuudet ja trendit
Eettinen Hakkerointi ja Response Enterprise Security Case Studies
cyber sodankäynti Economics of Security
Tietoturvaohjelmat Tietoturvanhallinnan Cyber ​​Riskienhallinta
Ohjelma Johtajuus RBRichard Buckland
FT, puheenjohtaja Academic hallituksen Australian Computer Society koulutus, jäsen UNSW Academic BoardProfessori Richard Buckland on maailmanlaajuisen yleisön ulottuville rocktähti, laskee yli 2 miljoonaa näkemyksiä hänen online tietojenkäsittelytiede luentoja Mooc (Massive Online Open Courses). Hän on yhteistyössä perustaja koulutuksen käynnistys openlearning.com - avoin Mooc joka yhdistää sosiaalisen median piirteitä korkeakoulutukseen, ja hän opettaa Computer Security, tietoverkkorikollisuutta ja Cyber ​​Terror yliopistossa New South Wales rinnalla hänen tiedekunnan johtamisen Harbour .Space.

Richard tutkimusalueita ovat oppiminen ja opettaminen ja turvallisuus Engineering. Hän parhaillaan protokollia turvallisen sähköisen vaalien epäluotettavassa ympäristöissä. Hän on puheenjohtaja Academic hallituksen Australian Computer Society koulutus, jäsen UNSW Academic Board, johtaja Ensimmäinen vuosi tutkimuksen ja puheenjohtaja Skills Lukusuunnitelma ryhmän School of Computer Science and Engineering UNSW. Hänet nimettiin vuoden 2013 Australian ICT Kouluttaja Vuoden jonka iAwards - kansallisen ohjelman tunnustaa johtaminen ja koko ICT-alan. Hän on saanut yliopiston mitali tietotekniikassa ja varapuheenjohtajan Chancellors Award for Teaching Excellence, sekä lukuisia opetuksen palkintoja Australian College of Opettajat, Australasian Association of Engineering Kouluttajat ja Australian oppiminen ja opettaminen neuvoston. Richard on intohimoinen usko koulutuksen merkitystä, oppimisen ja ajattelun laajassa merkityksessä. Hän on erityisen kiinnostunut poikkeuksellisen lahjakkaille oppilaille ja opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Locations
Espanja - Barcelona, Catalonia
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Espanja - Barcelona, Catalonia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon