Master in Food Science and Technology
Lebanese International University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 - 2 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 180 / per credit *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* per luotto
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Master in Food Science and Technology
Ohjelma sisältää seuraavat kurssit:
Fysikaalis näkökohta elintarvikkeiden
Selitys fyysinen ja kemiallinen vuorovaikutus eri osatekijät jalostustoiminnoista usein johtaa fyysiseen aistien ja ravitsemukselliset muutokset elintarvikkeissa. Yhdistelmä tärkeitä tietoja käsittelyä ja ruoan laatu. Kurssi kuvataan vaikutusten käsittelyn eri teknologioiden laatu muuttuu eri suuria elintarvikkeiden integroiva tavalla
Advanced Food Engineering
Keskustele mallinnus, suunnittelu ja simulointi tärkein ruoka prosesseissa lähinnä lämmön ja massan siirto prosesseja. Tämä tapahtuu selittämällä perustavanlaatuinen tekniikan ja talouden suhteita, ja kirjallisuuden tietojen fyysisen ja kuljettavat ominaisuudet ruokaa.
OPINNÄYTETYÖ
Perusteellista tutkimusta tehdään valvonnassa opiskelijan neuvonantaja. Se sisältää koulutusta ja harjoittelua kokeellisia tekniikoita, koeasetelma, käynnissä kokeiluja, keräämällä ja analysoimalla tietoja, ja valmistelu, kirjallisesti ja toimittaa opinnäytetyön.
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Master agroekologiassa ja regeneratiivisissa ruokajärjestelmissä
- Valle de Bravo, Meksiko