Read the Official Description

AACSB Accredited

Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen

International Business Management koulutus keskittyy hallintaa ja johtavien kansainvälisten yritysten. Aiheita yhdistetään eri alojen hallintaan liiketoiminnan, joka tekee IBM todella monitieteinen ohjelma. Tutkintoon kuuluu neljä keskeistä oppimisen teemaa: teorioita ja käsitteitä kansainvälisen liikkeenjohdon, organisaation sovelluksia, johtamisen toteutus ja oma oivalluksia kansainvälisen liikkeenjohdon.

Läheinen yhteys teorian ja käytännön välillä säilyy tutkimuksessa, opetuksessa ja yrityksen projekteja. Opintojen aikana opiskelijat ovat mukana ja osallistuvat aktiivisesti toimeksiantoja sekä pieniä että suuria yrityksiä. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat välineet hallintaan, luoda ja kehittää erilaisia ​​kansainvälisten järjestöjen, myös uusiin yrityksiin.

IBM valmistuneet palkitaan maisteri pääaineenaan International Business Management mahdollisuuden jatkaa opintoja tohtorin tasolla. Valmistuneet pystyvät työskentelee erilaisia ​​ammatteja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin, tuotteen / palvelun tai yrityksen johtaminen, kansainvälinen hankinta ja logistiikka, valmistus tai palvelujen tarjoamiseen konsultointi, yrittäjyyteen tai valtion ammateissa.

International Business Management opiskelija profiilia

Vuosittain yhä useammat opiskelijat hakevat liittyä International Business-ohjelma, jossa taustalla koulutuksen Business Studies, yhteiskuntatieteiden, tai insinööri.

IBM Opiskelija henkilö, joka etsii menestyksekäs ura liiketoiminnan syvä maailmantalouden näkymät, joku, joka haluaa henkistä kasvua ja henkilökohtaista kehitystä korkealaatuisen koulutusjärjestelmän kansainvälisessä ympäristössä.

Ohjelma on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka ovat hyvin motivoituneita, ennakoiva, globaalien mielentila ja jakamiseen kykenevä ja edistää niiden kokemuksia. Johtajuus potentiaalia, itsevarma viestintä-ja analyyttisiä taitoja tarvitaan tutkia mahdollisuuksia, tuottaa lisäarvoa tarjoukset ja vaikutusvaltaa järjestöille.

Jos tavoitteena on kehittää olennaisena henkilö, päivittää ammattitaitoa ja rakentaa kansainvälinen verkosto, International Business Management-maisteriohjelma Oulun yliopisto odottaa hakemuksesi.

Miksi valita Oulu?

Oulu Business School - Rehtorinvirasto alkaen Oulu Business School on Vimeo.

Program taught in:
Englanti
University of Oulu

See 14 more programs offered by University of Oulu »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
12,000 EUR
Deadline
Contact school
Application deadline: Nov 1, 2018 – Jan 23, 2019.
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Contact school
Application deadline
Contact school
Application deadline: Nov 1, 2018 – Jan 23, 2019.

Elo 2019

Location
Application deadline
Contact school
Application deadline: Nov 1, 2018 – Jan 23, 2019.
Päättymispäivämäärä
Contact school