Master in International Business Management

University of Oulu

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Master in International Business Management

University of Oulu

Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen

International Business Management koulutus keskittyy hallintaa ja johtavien kansainvälisten yritysten. Aiheita yhdistetään eri alojen hallintaan liiketoiminnan, joka tekee IBM todella monitieteinen ohjelma. Tutkintoon kuuluu neljä keskeistä oppimisen teemaa: teorioita ja käsitteitä kansainvälisen liikkeenjohdon, organisaation sovelluksia, johtamisen toteutus ja oma oivalluksia kansainvälisen liikkeenjohdon.

Läheinen yhteys teorian ja käytännön välillä säilyy tutkimuksessa, opetuksessa ja yrityksen projekteja. Opintojen aikana opiskelijat ovat mukana ja osallistuvat aktiivisesti toimeksiantoja sekä pieniä että suuria yrityksiä. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat välineet hallintaan, luoda ja kehittää erilaisia ​​kansainvälisten järjestöjen, myös uusiin yrityksiin.

IBM valmistuneet palkitaan maisteri pääaineenaan International Business Management mahdollisuuden jatkaa opintoja tohtorin tasolla. Valmistuneet pystyvät työskentelee erilaisia ​​ammatteja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin, tuotteen / palvelun tai yrityksen johtaminen, kansainvälinen hankinta ja logistiikka, valmistus tai palvelujen tarjoamiseen konsultointi, yrittäjyyteen tai valtion ammateissa.

International Business Management opiskelija profiilia

Vuosittain yhä useammat opiskelijat hakevat liittyä International Business-ohjelma, jossa taustalla koulutuksen Business Studies, yhteiskuntatieteiden, tai insinööri.

IBM Opiskelija henkilö, joka etsii menestyksekäs ura liiketoiminnan syvä maailmantalouden näkymät, joku, joka haluaa henkistä kasvua ja henkilökohtaista kehitystä korkealaatuisen koulutusjärjestelmän kansainvälisessä ympäristössä.

Ohjelma on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka ovat hyvin motivoituneita, ennakoiva, globaalien mielentila ja jakamiseen kykenevä ja edistää niiden kokemuksia. Johtajuus potentiaalia, itsevarma viestintä-ja analyyttisiä taitoja tarvitaan tutkia mahdollisuuksia, tuottaa lisäarvoa tarjoukset ja vaikutusvaltaa järjestöille.

Jos tavoitteena on kehittää olennaisena henkilö, päivittää ammattitaitoa ja rakentaa kansainvälinen verkosto, International Business Management-maisteriohjelma Oulun yliopisto odottaa hakemuksesi.

Miksi valita Oulu?

Oulu Business School - Rehtorinvirasto alkaen Oulu Business School on Vimeo.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
University of Oulu
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Elo 2019
Duration
Kesto
2 vuotta
Kokopäiväinen
Price
Hinta
12,000 EUR
Information
Deadline
Tammi 23, 2019
Application deadline: Nov 1, 2018 – Jan 23, 2019.
Locations
Suomi - Oulu
Aloituspäivämäärä : Elo 2019
Hakemukset perillä viimeistään Tammi 23, 2019
Application deadline: Nov 1, 2018 – Jan 23, 2019.
Loppumispäivämäärä Contact school
Dates
Elo 2019
Suomi - Oulu
Hakemukset perillä viimeistään Tammi 23, 2019
Application deadline: Nov 1, 2018 – Jan 23, 2019.
Loppumispäivämäärä Contact school