Saada kilpailuetua

Meidän 10-kuukauden Master of Arts (MA) in Management-ohjelma on suunniteltu erityisesti viime taiteet, tieteet ja tekniikan opiskelijoille, jotka haluavat menestyä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti nykypäivän markkinoilla. Koska yksi innovatiivisia ohjelmia jatko kaupallisen koulutuksen, MA Ohjelma perustuu tietoja ja taitoja sai oman opinnoissa valmistelee teitä eri alojen ja uran.

Kohokohtia ovat:

  • Käytännön oppimisympäristö pieniä luokkia ja 10: 1 opiskelija: tiedekunta suhde
  • Mahdollisuuksia saada reaalimaailman kokemusta tiimipohjainen konsultointiprojekteista
  • Henkilökohtainen uran suuntaan ja valmennus henkilöstön, tiedekunnan ja ammatillinen yhteydet
  • Kaiutin sarja ja verkostoitumismahdollisuuksia että saat yhteyden innovaattoreiden ja teollisuuden ajatuksia johtajia

MA-ohjelma käynnistyy heinäkuussa viiden viikon moduuli halutaan valmistautua jatko-tason yritysten kursseja. Syksyllä ja keväällä lukukauden jaetaan neljään moduuleihin, jossa voit rakentaa perusta talouden, markkinoinnin, toiminta, liiketoiminta-analyysiin, kirjanpito, talous, tietotekniikka, etiikka, organisaatiokäyttäytymisestä ja johtajuutta.

Brian Rekuc alkaen WFU School of Business on Vimeo.

Kelpoisuus

Ollakseen hakea MA-ohjelma, sinun täytyy pitää tai olla jatkaa kandidaatin tutkinto taiteet, tieteet tai tekniikan (ei-liike suurten) MBA ja on oltava rajoitettu jatko-työkokemus, jos olet jo valmistunut.

Miten on Wake Forest MA in Management-ohjelma eri?

Paranna perusopetuksen

Laajentamalla kriittisen ajattelun ja viestinnän taitoja perustutkintoa tutkimuksia tietoon parhaiden käytäntöjen nykyaikaisen liiketoiminnan, MA ohjelma kehittää monipuolinen opiskelijoille, jotka voivat huoletta uraa useilla aloilla.

Hyötyä suora kokemus

Voit varmistaa, että saat kaiken irti tästä kiihtyi hallintaohjelma, olet upotetaan reaalimaailman liiketoiminnan konsultointihankkeissa joilla voit hakea käsitteitä oppinut luokkahuoneessa samalla vuorovaikutuksessa arvokkaita yritysten kontakteja, rakentaa ansioluettelosi ja oppia kommunikoimaan täsmällisesti.

Pääsy yritysjohtajia

MA opiskelijat ovat mahdollisuuksia saada arvokasta tietoa useista luennoitsijoiden meidän Broyhill Executive luentosarja. Viimeaikaiset kaiuttimet ovat myös Debra Lee, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja BET Networks, GE pääjohtaja Jeff Immelt, Xerox pääjohtaja Ursula Burns, ja Samin Club toimitusjohtaja Rosalind Brewer.

Houkutella johtava työnantajat

Yhdistäminen liiketoiminnan taju johtamiseen ja luonnetta, valmistuneista eivät vain saada työt-he saavat parhaita työpaikkoja. Top yritykset palkkaavat viime Wake Forest MA in Management valmistuneet kuuluvat IBM, Deloitte, PepsiCo, AT & T, Bank of America, Steelcase, Oracle ja Cigna, vain muutamia mainitakseni.

Opi oman uran valmentaja ja mentori.

Meidän Center for Market Valmius & Employment tarjoaa yhden-on-one uraohjausta ja mentorships meidän MA opiskelijoille. Sinulla on pääsy arvokasta opastusta ja näkökulma kokenut neuvonantaja, joka on yksilöllisesti sovitettu sinulle. Nämä ammattilaisille auttaa kehittämään koko opiskelija, aseistaa sinulle laajemman valikoiman työkaluja oppimisen, kasvun ja menestyksen.

Laskeutua Työ You Rakkaus

Tämän päivän työmarkkinoilla on kilpailukykyisempi kuin koskaan. Jos annat meille 10 kuukautta, voimme tarjota liiketoiminnan tietoja ja taitoja, että se kestää saada sellaista työtä ansaitsette - meillä on työtä tuloksia todistaa sen.

Koska fil.yo, sinun on pääsy seuraavat resurssit:

  • Ura valmennus tutkia vaihtoehtoja, tarkentaa tavoitteita ja parantaa haastattelu ja esiintymistaidot
  • Keskus Market Valmius & Employment auttaa kehittämään taitoja sinun täytyy käynnistää uran haluat
  • Laaja Wake Forest alumniverkostossa ja yritysten yhteyksiä voit tehdä arvokasta yhteyksiä asettaa uran nopeutetun
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Wake Forest University - School of Business

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Wake Forest University - School of Business »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
10 kuukautta
Full-time
Hinta
45,678 USD
koko lukuvuosi
Deadline
Huhti 1, 2020
Request Info
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 2020
Haun määräaika
Huhti 1, 2020
Location
Haun määräaika
Huhti 1, 2020
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 2020
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä