Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.

Koulutusohjelmaan kuuluu alan vierailevia luentoja tunnetuilta kansainvälisiltä hotellin johtajilta tunnetuista hotelliketjuista, jolloin oppilaamme voivat tutustua vieraanvaraisuuden uusimpiin suuntauksiin.

Opiskelijamme osallistuvat hotellikoulussa järjestettyihin ammatillisiin kehityshankkeisiin, joissa he työskentelevät vuorovaikutuksessa alan rekrytointiin ja valintaan vastaaviin yrityksiin.

Lopullinen projekti mahdollistaa MHM: n aikana hankittujen tietojen ja taitojen soveltamisen todellisen ja räätälöidyn liiketoimintasuunnitelman mukaisesti keskittymällä käynnistyshankkeeseen tai olemassa olevaan liiketoimintaan.

Opintosuunnitelma

Meidän maisterin tutkinto Hospitality Management koostuu 60 op (European Credit Transfer System). Yksi opintopistemäärä vastaa noin 25 tuntia opiskelutyötä (luokat, henkilökohtainen opiskelu, tehtävät, tentit, opetusohjelmat jne.)

Keskity uraan:

  • Ruoan ja juomien kustannusten hallinta
  • Ruoan ja juomien prosessien hallinta
  • Tapahtumien suunnittelu ja hallinta
  • Ruoka- ja juomamyyntihallinta
  • Ruoka & juoma Strateginen johtaminen
  • Lopullinen hanke: Ruoka & juoma tai ravintola-liiketoimintasuunnitelma
  • Harjoittelu: Teollisuusharjoittelu

Kieli

Tämä Mestari opetetaan kokonaan englanniksi.

Pääsyvaatimukset

  • Kandidaatin tutkinto.
  • Business English (testi ennen hyväksymistä ottamista varten).
  • Innostunut profiili, jolla on syvä sosiaalinen vastuu ja kiinnostus vieraanvaraisuuden alalla.
  • Henkilökohtainen haastattelu ammattiosaston edustajan kanssa.

Tunnustuksia

MHM on ammattimainen maisterin tutkinto EUHT StPOL: n ja Gironan yliopiston pätevyyden valinnasta:

• Yliopisto-yliopiston maisterin tutkinto Hospitality Management -yliopistossa Gironan yliopistossa ja yliopistokoulun Hospitality Management ja kulinaariset taiteet.

• Virallinen maisterin tutkinto matkailun johtamisessa ja suunnittelussa: keskittymiskyky Hospitality Managementissa Gironan yliopistossa ja yliopistokoulun Hospitality Management ja kulinaariset taiteet. "

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen


Päivitetty December 4, 2017
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
8 - 14 kuukautta
Kokopäiväinen
Locations
Espanja - Barcelona, Catalonia
Aloituspäivämäärä: Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Espanja - Barcelona, Catalonia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon