Tärkeimmät hyödyt päällikön kansainvälisten suhteiden ja diplomatian

  • Oppiminen dynaamisessa ympäristössä Sveitsissä monikulttuurisen ylioppilaskunnassa ja tiedekunnan työskentelevät tiedemaailman ja kansainvälisten instituutioiden,
  • Tarjoaminen tiedot ja taidot analysoida kansainvälisissä kysymyksissä, valmistella selonteot ja osallistua kansainvälisiin päätöksentekoon kautta kansainvälisissä konferensseissa ja kokouksissa;
  • Exploring Yhdistyneiden Kansakuntien järjestelmän, kansainväliset järjestelmät, alueellisten sopimusten ja teknistä yhteistyötä valtioiden;
  • Saada tietoa monenvälisen diplomatian ollessa sydämessä "International Geneve".

PROFIILI

Master kansainvälisten suhteiden ja diplomatian (MIR) vastaa kasvavaan kysyntään kouluttaa nuoria ammattilaisia ​​Genevessä päätöksenteossa uran kansainvälisissä järjestöissä, ulkoasiainhallinnon ja yksityisen sektorin. Sijaitsee samassa kaupungissa kuin Yhdistyneiden Kansakuntien päämajassa Euroopassa, ohjelma hyödyntää täysin Geneven ainutlaatuinen tilanne maailman pääkaupunki monenvälisen diplomatian. MIR tarjoaa huomattavia resursseja kansainvälisiä tiedekunnan ja ylioppilaskunnassa verkottua kansainvälisten instituutioiden (UNHCR, UNECE, UNCTAD, WTO, WHO, ILO, ITU, WIPO, WEF, ICRC) ja diplomaatti-.

MIR ohjelmatiedot

Kalenteri: Master of kansainvälisten suhteiden ja diplomatian ohjelma on neljä alkaa päivämäärät: syyskuussa, marraskuussa, maalis-ja toukokuussa.

Sisältö:

Lisäksi keskeisten kansainvälisten suhteiden kursseja, jossa keskitytään Yhdistyneiden Kansakuntien järjestelmän ja Euroopan unionin, ulkopolitiikka ja geoeconomics, maailmantalouden ja taloudellinen diplomatia, Master of kansainvälisten suhteiden ja diplomatian opetussuunnitelman kouluttaa nuoria ammattilaisia ​​päätöksenteon kantoja kursseja kauppajärjestöissä ja tilastoja, executive viestintä ja neuvottelut, multimedia- ja internet. Master of kansainvälisten suhteiden ja diplomatian koostuu 14 kurssit yli vuoden.

Tiedekunta:

Tiedekunnan IUG Sveitsissä, on kansainvälinen kokemus, käytännöllinen suuntautuminen ja keskittyi opetuksen. Tiedekunnan jäsenet ovat opiskelija-centered ja sitoutunut edistämään stimuloiva oppimisympäristö.

Opiskella Sveitsissä:

Geneve isännöi YK ja erityisjärjestöt kuten Maailman kauppajärjestössä, ja on oftern kutsutaan pääoman rauhan ja diplomatian, joten se on ihanteellinen paikka opiskella kansainvälisiä suhteita. Lisätietoja opiskelusta Genevessä.

Kansainvälinen verkosto

International University Genevessä on luonut vahvan verkoston, kehittää vaihto-ohjelmien kanssa 17 yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Oppia lisää kansainvälisen verkoston.

Urasi KANSSA MIR

MIR tutkinnon harjoittaa päätöksenteossa uran: kansainvälisten järjestöjen ja diplomaattisten palvelut; yritysten liiketoiminnan ja rahoitusalalla; tiedotusvälineiden, kansalaisjärjestöjen ja kansalaisyhteiskunnan kanssa.

Rekrytointipalveluiden: International University Genevessä säädetään neuvontaa auttaa opiskelijoita uransa päätöksissä. International University Genevessä säädetään ohjaus auttaa opiskelijaa.

MIR PÄÄSY

Hakea verkossa MIR-ohjelma: Täytä hakulomake.

MIR pääsyvaatimukset: Opiskelijat hakevat MIR ohjelma on annettava useita asiakirjoja. Katso pääsyvaatimukset.

MIR Lukukausimaksut

Opetusta on International University Genevessä, Sveitsissä, CHF 36400 Master kansainvälisten suhteiden jatko-ohjelma. Lisätietoja Lukukausimaksut. Palkkiot sisältävät opetusmateriaalit, kotelot ja oppikirjat.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta The International University in Geneva »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 vuosi
Part-time
Full-time
Hinta
36,400 CHF
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä