Master kaupunkien visio ja rakennussuunnitteluun

Domus Academy

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Master kaupunkien visio ja rakennussuunnitteluun

Domus Academy

Master in URBAN VISION JA ARKKITEHTUURINEN SUUNNITTELU - Re-visioning kaupungeissa

"Learning by Designing" on se, miten Domus Academy vahvistaa urasi. Paitsi, että huomisen suunnittelijat voivat tuottaa ihmeitä ja yllätyksiä, se on myös paikka, jossa opiskelijat voivat löytää uusia todellisuuksia ja keksiä ammatillisia reittejä, jotka vastaavat huomisen markkinoiden vaatimuksia.

Miksi Domus Academy

  • Kokemus Milano, maailman pääkaupunki muotia ja muotoilua.
  • Suunnittele Mastersi korkealla arvostetussa akatemiassa, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustetun tutkinnon.
  • Parantaa tietosi ja tietotaitoasi todellisten hankkeiden ansiosta.
  • Rakenna oma monikulttuurinen ja globaali verkosto.
  • Tehosta uraasi ainutlaatuisella ammattimaisella kokemuksellamme.

59861_59652_MUVAD2.jpg

Avoimet työpaikat

Vuosittainen Domus Academy Placement -tutkintotutkimus, jonka tarkoituksena oli tutkia alumnivaiheen ammatillista asemaa valmistumisen jälkeen. 92% Domus-Akatemian opiskelijoista hakee työtä vuoden kuluttua valmistumisesta.

Urban Vision & Architectural Designin maisterin osallistujat voivat aloittaa eri uran kansallisesti ja kansainvälisesti, kuten arkkitehdit, kaupunkisuunnittelijat, kaupunkisuunnittelijat ja projektipäälliköt. Työllistymismahdollisuuksia löytyy suunnittelusta, arkkitehtuurista ja insinööriprofiilista, alueellisista kehittämisvirastoista, kaupunkisuunnitteluosastoista, kiinteistöistä tai rakennusyhtiöistä.

Yleisö

Ohjelma on osoitettu hakijoille, joilla on ensimmäisen asteen tutkinto ja / tai ammatillinen kokemus arkkitehtuurista, kaupunkisuunnittelusta, maisemasuunnittelusta, rakennustekniikasta tai vastaavasta. Ohjelma on avoin myös hakijoille, joilla on tutkinto tai tutkintotodistus eri tieteenaloilla, jos he haluavat syventää voimakasta tutkimus kiinnostusta ohjelman aiheista ja kehittää vaikuttava salkku.

Ohjelma

59791_MUVAD01.jpg

Urban Vision & Architectural Design -ohjelman Master on workshop-pohjainen (perustuu tiedekunnan määrittelemiin tutkimuskysymyksiin yhteistyössä ulkopuolisten ammattilaisten ja teollisuuspartnereiden kanssa), joita tuetaan seminaareilla, luentoilla, opetusohjelmilla ja kenttätöillä. Teollisuuden ammattilaiset, ohjelmajohtaja ja projektipäälliköt ohjaavat opiskelijoita yksittäisten valmennusten ja projektin mentoroinnin kautta.

Ohjelma koostuu neljästä päämoduulista, mukaan lukien DNA-potkuista, kursseista ja työpajoista, jota seuraa viides moduuli, joka tarjoaa ammatillisen kokemuksen ja lopullisen salkun esityksen.

Modulaarinen rakenne on muokattavissa, jolloin joustavuus ja erilaisia ​​paremmin palvella opiskelijan tarpeisiin ja tavoitteisiin.

DNA-potkuja

DNA-potkiminen tutkii tapoja, joilla hyviä ideoita voidaan suunnitella. Luentojen ja intensiivisten työpöytien teoreetikkojen, suunnittelijoiden ja älymystöiden avulla se auttaa opiskelijoita näkemään suunnittelukäytäntöä mahdollisimman laajalti ilman, että he eivät koskaan unohda käsityön pragmaattista luonnetta.

59862_59653_MUVAD.jpg

Kurssi

  • Kurssilla opiskelija opiskelee kriittisiä tutkimusmenetelmiä, suunnitteluteoriaa, strategista ajattelua sekä historiallisia ja nykyaikaisia ​​suunnittelukäytäntöjä - kaikki laajemmassa kaupunkisuunnittelun ja arkkitehtuurin suunnittelussa.
  • Opiskelija tutkii sitten laajan valikoiman menetelmiä, työkaluja ja aiheita, jotka määrittävät nykyaikaisia ​​kaupunki- ja arkkitehtonisia hankkeita ja tutkivat suunnittelukäytäntöjen ja niiden palvelemien kulttuurien ja kontekstien välisiä suhteita.

Merkintä

Kun opiskelijat ovat suorittaneet Domus-Akatemiasta, heillä on diplomi, joka tunnustetaan kaikkialla maailmassa ja Euroopassa - akateemisen maisterin tutkinto (60 op), jotka on hyväksytty Italian opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriön (MIUR).

Tiedekunta

Opiskelijat oppivat kansainvälisiltä ja tunnustetuilta ammattilaisilta, jotka työskentelevät johtavissa brändeissä ja studiossa eri puolilla maailmaa, kuten:

  • Urban Visionin ja arkkitehtisuunnittelun päällikön kurssijohtaja on Elisa Poli.

Gianandrea Barreca, Caren O'Rourke, Massimo Randone, Matteo Ghidoni, Davide Tommaso Ferrando, Marco Quaggiotto, Elisa Cristiana Cattaneo, Federico Cassani Caterina Lunghi, Alessio Battistella, Maddalena De Ferrari, Carlo Berizzi, Roberto Maria Clemente, Mariella Zoppi, Paolo Ciuccarelli, Marco Brizzi, Alfredo Cisternino ja Andrea Balestrero.

59863_59654_MUVAD4.jpg

yritykset

Useat arvostetut yritykset ja muotoilut studiot toimivat yhdessä Urban Vision ja Architectural Design -ohjelman maisterin kanssa, osallistuen aktiivisesti osastojen järjestämiin kursseihin, työpajoihin, harjoitteluihin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Tämä suora yhteistyö helpottaa ohjausta ja antaa opiskelijoille pääsyn laaja ammatillinen yhteyksiä.

Arup, Bayer MaterialScience, Castel Monastero, CNS spa (Tecnologia per l'ambiente), Hines Italia Srl, ING Real Estate Development Italia Srl, Legnolandia, Le Fonds Belval, Milano Metropolin kehitysvirasto, MUVITA (Museo Vivo delle Tecnologie per l'Ambiente ), Peverelli (Giardini e paesaggi d'autore), Prelios, Pirelli RE.

Akateeminen ja institutionaaliset kumppanit:

California State University Firenze, i2a International Institute arkkitehtuurin, Milanon kaupunki.

Pääsy

Spaces tässä ohjelmassa ovat rajalliset. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Harkittaessa jäsenyyttä hakevien, Admissions Manager tarkastellaan hakijan koko profiilin, mukaan lukien niiden akateemista kirjaa, työkokemusta (jos on), vapaa-ajan toiminta, testin tulokset, ja suosituksista.

Kustannukset ja maksut

EU-maat ja Sveitsi 16 990 euroa

EU: n ulkopuoliset opiskelijat 28 600 euroa

Kieli

Englanti

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti


Päivitetty January 3, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
12 kuukautta
Kokopäiväinen
Price
Hinta
16,990 EUR
EU-maat ja Sveitsi; EU: n ulkopuoliset opiskelijat 28 600 euroa
Locations
Italia - Milan, Lombardy
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Syys 9, 2019
Dates
Syys 2019
Italia - Milan, Lombardy
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Syys 9, 2019