Master of Liberal Studies

Ansaita Master of Liberal Studies tutkinnon Fort Hays State University avulla näet maailman eri tavalla. Edetessäsi ohjelman, voit kehittää (tai syventää) kriittisen ajattelun taitoja sinun täytyy tulla viisaammaksi kuluttajien tietoa, tulee paremmin ymmärtämään ja arvioimaan henkistä työtä tahansa kurinalaisuutta. Tärkeintä on, kun alkaa nähdä maailmaa eri tavalla, voit löytää uusia tapoja olla positiivinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Suunniteltu työ ammattilainen mielessä, 31-luotto tunnin Master of Liberal Studies koulutusohjelman helpottaa voit tasapainottaa työn ja henkilökohtaisen sitoumukset saavuttaa kasvatustavoitteita.

Pitoisuudet ovat saatavilla:
Taide
Viestintä
Digitaalinen elokuvantuotanto
Gerontologia
Globaali hallinta
Global Studies
Terveystieteet
Kansainvälinen yritysjohtajuus
Kirjallisuuden taiteet
Johdon tietojärjestelmät
Matematiikka
musiikki
Poliittinen johtaminen ja julkinen palvelu
Valtiotiede
Julkishallinto
Maaseudun edistäminen
Tiedekasvatus

 • Personal - työskentelemään tiiviisti tiedekuntasi neuvonantajana koko teidän koulutusohjelman, kehittämästä oman koulutusohjelman ja Täyttämällä huipentui kokemus.
 • Käytännön - yli 13 MLS ohjelma pitoisuudet käytettävissä kampuksella ja 18 pitoisuudet saatavilla verkossa, löytää ohjelma, joka vastaa henkilökohtaisia ja ammatillisia tavoitteita.
 • Joustava - ansaita määrin kampuksella, verkossa tai näiden kahden yhdistelmä. Voit käydä koulua osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti.
 • Edullinen - Vaikka ansaita jatkotutkinto ei vie paljon aikaa ja vaivaa, se ei tarvitse maksaa paljon rahaa. Millä tahansa määrän FHSU online ohjelmat tunnustanut Geteducaton.com kuin paras ostaa, huomaat suuren koulutusta edulliseen hintaan.
 • Akkreditoitu - Vaikka Fort Hays State University on alueellisesti akkreditoitu Higher Learning komissio North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa, FHSU on ollut täysjäsen vuodesta 2003 liiton Graduate Liberal Studies-ohjelmat, kansainvälinen järjestö, jossa on yli 120 institutionaalista jäsentä .


Mitä "liberaalin tutkimukset" tarkoittaa?

Ansaita tutkinto liberaali tutkimuksissa tarjoaa sinulle mahdollisuuden systemaattisesti tutkia laaja valtakunta tietoa ja viisautta auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi, muita ja maailmaa ympärilläsi. Liberal tutkimukset keskittyvät henkistä, sosiaalista ja moraalista kasvua ja auttaa edistämään rakkautta oppimista.

 • IDS 801 Johdatus Graduate Liberal Studies tavoitteena on kehittää käytännön kriittistä ajattelua ja tarjoaa Koska kyse liberaalin tutkimukset
 • IDS 802 Ways of Tietäen Comparative Perspective rakentaa analyyttisiä taitoja, kriittistä ajattelua, ja moraalinen päättely taitoja käyttöön opiskelijoiden erilaisia ​​epistemologies (in "kovia" tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja humanististen), tarjoamalla selitys ja kritiikki tieteellistä menetelmää, ja ottamalla käyttöön opiskelijoiden kysymyksiä tiedon ja sen tarkoituksiin
 • IDS 803 Origins ja vaikutukset tietoyhteiskunnan auttaa opiskelijoita ymmärtämään asiayhteyttä, jossa "ihmisissä knowers" live
 • IDS 804 Informaatiolukutaito auttaa "opiskelijoiden knowers" hankkia tekniikkaa ja osaamista saada ja käyttää tietoa

Ohjelman rakenne

MLS ohjelma Tutkimus koostuu:

 • Core Kurssit
 • Keskitytty
 • huipentui Experience
 • kattava TenttiCore luokat

Riippumatta keskitytty, voit ilmoittautua sarjan neljä monitieteistä peruskurssin koko teidän koulutusohjelma liittyvän järjestelytoimikunnan teema, "Tavat Knowing A Foundation for ymmärtäminen ja tutkiminen Emerging Knowledge Society". Tämä teema on riittävän laaja keskittyä historiallisia ja nousevien "tapoja tietää", vielä määritelty tarpeeksi voit tutkia ja ymmärtää, millä tavoin eri näkökulmiin syntyy, tutkitaan, sovelletaan ja hallinnoidaan meidän informaatio-maailmaan. Ydin kurssit ovat:

 • Johdatus Graduate Liberal Studies (1 luotto tunti)
 • Tavat Tietäen in Comparative Perspective (3 luotto tuntia)
 • Origins ja vaikutukset Knowledge Society (3 luotto tuntia)
 • Informaatiolukutaito Itsenäisen oppijat (3 luotto tuntia)


Pitoisuus (18 tuntia)


Tulet työskentelemään tiiviisti oman jatko neuvonantajana kehittää keskittymistä koulutusohjelman.Huipentui Experience (3 tuntia)


Lopullinen 3 luotto tuntia oman koulutusohjelman käsittää huipentui kokemus. Vaikka huipentui kokemus voi toteuttaa eri muodoissa, jatko ehdokkaita usein valmiiksi jokin seuraavista:

 • Työharjoittelu
 • projekti
 • tutkielma


Kattava Tentit (ei luottoa)


Opiskelijan tulee ottaa kattava tutkimukset noudattaen Graduate School politiikkaa. Suosittelemme, että otat kattavia kokeita viimeisen lukukauden joita käytät säännöllisesti kursseista.


Pääsyvaatimukset

2 kirjainta suosituksen, henkilökohtaisen lausuman mukaan lukien tausta ja miksi sovellettavien MLS, ja MLS kiinnostusta inventaario. Joissakin pitoisuudet on muita lisävaatimuksia tai sovellus materiaaleja

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta Fort Hays State University Graduate School »

Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
31 tuntia
Part-time
Full-time
Hinta
4,239 USD
18 luotto tuntia, virtuaalinen korkeakoulu
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä