master n kansainvälisissä suhteissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master 's in International Relations

Koska sen avajaiset vuonna 2004, Master 's in International Relations, tarjoamia Institut Barcelonan d'Estudis Internacionals (IBEI), on vakiinnuttanut itsensä, sekä Espanjassa että ulkomailla, koska johtava jatko laitos. Se tarjoaa vahvan akateemisen valmistelu opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraansa yhdessä sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten alojen kansainvälisiä suhteita.

Kun tärkeää tukea julkisten laitosten ja aktiivista osallistumista suuri joukko akateemisen henkilöstön eri yliopistoista Barcelonassa, olemme rakentaneet houkutteleva jatko-ohjelma. Tässä yhdistyvät akateeminen huolellisuudesta käytännön lähestymistavan tärkeimpiä ongelmia kansainvälisellä tasolla. Ohjelma pyrkii myös säilyttämään henkilökohtainen lähestymistapa varmistaa tiiviissä yhteydessä kaikkien jäsenten kesken IBEI yhteisöä.

Meidän opiskelijat muistavat vuoden IBEI yksi voimakas sitoutuminen kansainvälisten suhteiden tutkimuksessa, kuten ajan elämänsä aikana oppii pohtimaan tämän päivän ongelmista 's maailman syvällisempi, monimutkainen ja tietoon perustuvalla tavalla. Lyhyesti sanottuna, kun entinen oppilas äskettäin kertoi minulle, että on mahdollista oppia "näkemään maailmaa eri tavalla". Mitä he oppivat IBEI jää niitä lopun elämäänsä, ja toivon, että se rikastuttaa heitä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Riippumatta IBEI opettajien panosta niiden oppimisprosessiin, kokemus IBEI on myös suurelta osin opiskelijan oma saavutus.Valikoima akateemisia ja maantieteellinen tausta yhdessä kaksikielisen luonteen ohjelman on osaltaan löytää monimuotoisuutta ja edistää yhteisymmärrystä kaikkien of Master 's opiskelijoita.

Meidän opetussuunnitelma on suunniteltu tarjoamaan valmiuksia ja taitoja sinun täytyy tehdä uran kansainvälisellä tasolla. Se on monitieteinen ohjelma, jossa opiskelijat saavat käsityksen politiikan, oikeustieteen ja taloustieteen, mutta kun niitä tarjotaan myös mahdollisuus erikoistua erityisesti osa-aloilla, jotka kiinnostavat heitä. Tämä tieto on erittäin hyödyllistä oman tulevaisuuden ura, olipa kyse alan julkisen diplomatian, kansainvälisten organisaatioiden tai yksityissektorin, mainitakseni vain muutamia alueita, joilla IBEI tutkinnon parhaillaan.

Kutsun sinut osaksi kansainvälistä IBEI yhteisöä hakemalla Master 's kansainvälisissä suhteissa.

Jacint Jordana
Johtaja Institut Barcelonan d'Estudis InternacionalsKohderyhmä

Master 's in International Relations on monitieteinen ohjelma tarkoitus kouluttaa tulevia ammattilaisia. Sen tavoitteena on antaa opiskelijalle syvällinen ymmärrys olennaisista analyysimenetelmiä ja osaamisen ratkaista nykyisiä ongelmia kansainvälisellä tasolla, se pyrkii myös kehittämään siirrettäviä taitoja, joita voidaan soveltaa mihin tahansa uran.

Master 's Ohjelmassa esitetään innovatiivinen ehdotus vastaamaan haasteisiin, jotka ovat syntyneet globalisaation viime vuosina.Tavoitteenamme on kouluttaa ammattilaisia, joilla on erinomaiset kyvyt, kun se tulee ymmärtää ja analysoida kansainvälisiä ilmiöitä. Nykymaailmassa on tullut paljon enemmän riippuvaisia ​​toisistaan, ja se näyttää muotoja hallitukselle, joka on organisoitu eri tasoilla nykyistä monimutkaista hallintojärjestelmää. Meidän koulutusohjelmaa ottaa nämä muutokset huomioon, integroiminen sen sisältöä ja tarjoaa monenlaisia ​​kursseja. Nämä tarjoavat nykyiset teoriat kansainvälisten suhteiden ongelmia hallintotavan kansainvälisellä tasolla, toimitusjohtaja rauhan ja turvallisuuden yhteiskunnissa konfliktien, eettisiä ongelmia politiikassa ja kansainvälisessä taloudessa, ja miten kansainväliset järjestöt toimivat.
IBEI oppilaat tulevat yli 30 maassa ympäri maailmaa. Opiskelijan "profiili on hyvin vaihteleva kannalta sekä alkuperästä ja aiemmista tutkimuksista, joskin suurin osa on tutkinto humanistisia tai yhteiskuntatieteitä.Monet heistä ovat opiskelleet tai työskennelleet ulkomailla ennen kuin Barcelonaan. On erittäin kansainvälinen ilmapiiri, jossa oppilaiden "eri näkökulmista hyväksi kulttuurien keskusteluja ja pohdintoja aikana ja sen ulkopuolella luokissa.

Kansainvälistä ulottuvuutta Master 's ohjelma näkyy myös kielten opetusta. Opiskelijat voivat valita joko kaksikielisiä vaihtoehtoa, jossa keskeisiä kursseja ovat saatavilla sekä Espanja ja Englanti, ja Englanti-kielen vaihtoehtoa, jossa oppilaat noudattavat keskeisiä kursseja Englanti vain. Valinnaiset tarjoavat pääasiassa Englanti, mutta siellä on myös laaja valikoima valittavien jotka opetetaan espanjaksi. IBEI rohkaisi kaksi suurta kansainvälistä kieltä ammattimaisesti tärkeäksi ja erottuva voimavara.Opiskelijat hyötyvät myös tarjouksen täydentäviä kielikursseja parantaa kielitaitoaan sekä niiden kulttuurienvälistä kompetenssia.

Kurssiohjelman esittelee innovatiivinen rakenne, edistää jatkuvaa oppimista, erittäin päteviä opettajia, jotka liittyvät kolmen yliopistojen yhdessä tarjoavat tutkinnon Universitat Autónoma de Barcelona, ​​Universitat de Barcelona ja Universitat Pompeu Fabra, sekä muita suuria kansainväliset korkeakoulut.

Master 's in International Relations tarjotaan kahdessa eri kielivaihtoehtoja. Kaksikielinen (espanja-Englanti) vaihtoehto, jossa opiskelija seuraa aprox. puolet pakollisista kursseista kussakin kaksi kieltä, kun he voivat valita monenlaisia ​​valittavien joko espanjaksi tai Englanti.Englanti vain vaihtoehto, jossa kaikki pakolliset kurssit opetetaan Englanti, mukaan lukien tie ydin kursseja. Tässä kielellä radalla, opiskelijat voivat myös valita valinnaisia ​​kursseja espanjaksi halutessaan. Valittavien tarjotaan suurelta Englanti, mutta jotkut ovat käytettävissä vain espanjaksi. Tarkempia tietoja kursseista löytyy sivuilta.

&nbsp

&nbsp

Lukusuunnitelma


Master 's oppimäärä (2011-2012) koostuu yhdistelmästä keskeisiä aiheita ja erilaisia ​​valinnaisia, jotka heijastavat opiskelijan "henkilökohtaisia ​​etuja. Pohjalta tietoa hankitaan ensimmäisellä puoliskolla, toisella puoliskolla opiskelijat vie polku erikoisuus, ja tällä tavoin rakentaa koulutustaan ​​mukaan omia etujaan eri kansainvälisten asioiden teemoja.

Pathway erikoistuminen on jaettu kolmeen alueeseen:

 • Hallinto ja globalisaatio
 • Rauha ja turvallisuus
 • Political Economy of Development

&nbsp

Master 's kansainvälisten suhteiden ohjelmaan kuuluu kolme eri kursseja ja viimeinen tutkimushanke:

 • Core kurssit: 24 op (riippuen tutkimuksista aiemmin suoritettu, voi olla mahdollista korvata ydin kurssin vastaava tai enemmän valinnaisia ​​opintoja op)
 • Toteutustapa ydin kurssit: 6 op (jollei mukaan valittava reitti valittuna)
 • Valinnaiset: 20 op
 • Lopullinen tutkimushanke: 10 op


Lisäksi ja ottaen huomioon näitä asioita säännöllisesti ympäri vuoden, instituutti järjestetään konferensseja ja seminaareja, jotka ovat avoinna Master 's opiskelijoiden ja lecturläheisiä. Erityisesti tulee olemaan seminaareja merkittävässä ammattilaisten ja poliitikkojen kansainvälisissä yhteyksissä, jotta he voivat välittää kokemuksiaan. On myös konferensseja, keskustelutilaisuuksia ja esityksiä viime tutkimukseen tutkijoita kansallisen ja kansainvälisen merkityksen.

&nbsp

&nbsp

Harjoittelu

Koulutuksen ehdotus Master 's kansainvälisten suhteiden aikoo tarjota vankka valmistaa opiskelijoita tekemään uransa järjestöt, yritykset ja laitokset, jotka ottavat asiantuntijoita eri aloilla kansainvälisen suhde s:

 • Kansainväliset elimet
 • Euroopan unionin toimielimet
 • Kansainvälinen osastot yrityksistä
 • Konsulttiyritysten
 • Tutkimuskeskukset
 • Julkishallinto
 • Kansainväliset yksityiset yritykset
 • Kansalaisjärjestöt käsitellään yhteistyön ja kehityksen
 • Alueelliset ja paikalliset julkiset laitokset hakevat kansainvälinen ulottuvuus

&nbsp


Professional Development Service tarjoaa opastusta ja strategioita pääsy työmarkkinoille tarjoamalla apua oppilaille, kun se tulee etsimään työkokemusta ja työpaikkoja yrityksissä ja laitoksissa. Se tarjoaa seuraavat palvelut:

 • Työharjoittelu ohjelma yrityksille ja yhteisöille.
 • Ammatillisia seminaareja.
 • Ammatillinen ohjaus.
 • Työpaikan löytäminen.

&nbsp

&nbsp

Lukukausimaksun

&nbsp

Master 's in International Relations, kokoaikainen (kaksikielinen track)

Lukukausimaksu on Master 's in International Relations on € 9900.

Hyväksyttyjen hakijoiden päälle ohjelma on maksettava talletus 1000 €, joka ei palauteta missään tapauksessa. Määräaika maksaa Takuumaksua ilmoitettava hyväksymiskirjettä.

Loput lukukausimaksua € 8900, on maksettava ennen 30. syyskuuta 2012.Master 's in International Relations, kokoaikainen (Englanti track)

Lukukausimaksu on Master 's in International Relations on € 9900.

Hyväksyttyjen hakijoiden päälle ohjelma on maksettava talletus 1000 €, joka ei palauteta missään tapauksessa. Määräaika maksaa Takuumaksua ilmoitettava hyväksymiskirjettä.

Loput lukukausimaksua € 8900, on maksettava ennen 30. syyskuuta 2012.

&nbsp

&nbsp

Master 's in International Relations, osa-aikainen (kaksikielinen)


Lukukausimaksu on Master 's International suhde s osa-aikaisesti on € 10.400.

Hyväksyttyjen hakijoiden päälle ohjelma on maksettava talletus 1000 euroa, joka ei palauteta missään tapauksessa. Määräaika maksaa Takuumaksua ilmoitettava hyväksymiskirjettä.

Ensimmäinen erä tution maksun, 5.700 euroa, on maksettava ennen alkua Master 's ennen 30. syyskuuta 2012 ja loput 3700 euroa ennen 30. syyskuuta 2013.

Viimeksi päivitetty Maalis 2012

Oppilaitoksesta

IBEI is an inter-university institute created in 2004 as a joint initiative between five public universities in the Barcelona metropolitan area to promote postgraduate training and research in politic ... Lue lisää

IBEI is an inter-university institute created in 2004 as a joint initiative between five public universities in the Barcelona metropolitan area to promote postgraduate training and research in politics and international relations. Five institutions joined subsequently who also believed in the mission and in the importance of promoting scientific knowledge in order to encourage understanding of global challenges to governance in our world. IBEI is now consolidated and obtains a high level of recognition in academic research at a European and international level. Näytä vähemmän