Read the Official Description

Ohjelma Kuvaus

Webster yliopiston Master of Arts (MA) ohjauksessa Psykologia on kehittynyt kansainvälinen ohjelma Englanti, joka on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään ammattilaisia ​​auttamaan kuin ahdistusta nykypäivän monikulttuurisen yhteiskunnan. MA psykologian korostetaan Neuvonta Psykologia antaa valmiuksia monenlaisten jännittävien uran. Asiaa ammatillinen alueita ovat mielenterveys virastot, sosiaalipalvelut, yksityinen käytäntöjä, henkilöstöosasto, henkilöstöhallinto sekä erilaisten koulutus-ja organisaatiojärjestelyt.

&nbsp

Ohjelma Opetussuunnitelma

Tutkintoon vaaditaan loppuun 48 luotto tuntia kursseista, joita tarjotaan yli 2 vuoden ajan.

Opintojaksokuvaukset

Perustaa Neuvonta psykologia
Tämä kurssi perehdyttää alan neuvonta psykologian. Osallistujat oppivat kehitystä ammatin eettiset ja ammatilliset kysymykset ja roolia tutkimuksen ja tieteen alalla. Ensisijainen tavoite tietysti on luoda enemmän tietoa ohjausprosessin ja merkitys hoitosuhteen yhdessä käyttää erityisiä tekniikoita.

Lähestymistapoja Neuvonta ja hoito
Tämä kurssi on katsaus seuraavat tärkeät lähestymistavat neuvontaa ja psykoterapiaa: psykoanalyyttinen-psykodynaaminen, käyttäytymiseen, kognitiivinen käyttäytymisterapia, ja perhe järjestelmien neuvonta ja hoito. Tietenkin tarkastellaan taustalla teorioita, periaatteita, menetelmiä ja sovellusaloilla näistä tärkeimmistä lähestymistavoista neuvontaa ja psykoterapiaa.

Advanced Kehityspsykologia
Kurssi kattaa tutkimus-ja teoriaa psykologisten
kehittäminen erääntyvien ihmisen. Tämä kurssi painottaa tutkimuksen perusteella kehityspsykologia ja rooli kehityspsykologia neuvonnan ja hoidon.

Psykopatologiaan
Tämä kurssi keskittyy ymmärtämistä ja tunnistamista suurten psyykkisiä häiriöitä kuin yksityiskohtaisesti ajankohtaisista asioista DSM (Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders antama KHT) ja ICD (kansainvälinen tilasto tautiluokituksen ja liittyviä terveysongelmia, antama WHO). Käyttäytymiseen ilmenemismuodot ja psykologista dynamiikkaa mielenterveysongelmien tutkitaan, keskittyen terapeuttinen arviointiin liittyvissä kysymyksissä ja asian hahmottaminen. Kurssiin sisältyy myös keskustellaan käytännön käsitellä Mielenterveyshäiriöiden on avohoidon ja sairaalahoidon asetukset.

Tutkimuksen suunnittelu
Tämä kurssi sekä tarkastellaan tieteen asemaa ja menetelmiä tutkimuksen Neuvonta psykologian ja psykoterapian on teoreettinen ja filosofinen taso. Yleinen ja pitkälle näkökohdista tutkimuksen Neuvonta psykologia sekä monipuolinen tutkimus suunnittelee prosessin tutkimus, arviointi ja dokumentointi tutkitaan, mukaan lukien samanaikainen määrällisiä ja laadullisia menetelmiä.

Arviointi
Kurssilla käsitellään aiheita merkitystä arvioinnin ohjauksen psykologia, mukaan lukien menettelyt diagnostinen haastattelu, raporttien kirjoittamista, tulkkaus persoonallisuus ja suorituskyvyn arviointi ja eettiset kysymykset testaukseen. Kurssi tutustuttaa opiskelijat tärkeimpien psykometristen käsitteet ja useita yleisesti käytettyjä arviointivälineitä ohjauksen psykologia, mukaan lukien tavoite persoonallisuus ja älykkyys varastot. Siinä keskitytään yksittäisiin näkökohtiin arviointivirhe terapeuttista asetukset ja eri kouluissa hoito.

Konsernin prosessit ja ryhmäterapiaa
Tällä kurssilla esitellään osallistujia teorian joitakin tärkeimpiä prosesseja ja ilmiöitä ryhmissä. Siinä tarkastellaan eri ryhmien rooli ryhmänjohtaja tai avustaja, ja ryhmän prosessiin. Ryhmä ilmiöitä, joista keskustellaan ja kokenut, koskevat eri aloja ja ryhmä muodostaa. Mukana näkökohdat ovat sosiaaliset vaikutukset yksilöiden ryhmissä, uskomuksia ja asenteita, sosiaalista helpottamisen ryhmän normeihin ja poikkeavuus, vähemmistö vaikuttaa auttamalla ryhmien helpottaminen ryhmien vallan ja kontrollin dynamiikkaa, kehittäminen, malleja tiimityöskentelyä, ryhmän suorituskykyä, ja konflikti ryhmissä.

Psychopharmacology
Kurssi tutkii suhdetta neuvonta
Psykologia, psykoterapia ja psyykenlääkkeiden. Aivot
Neuroanatomia, erilaisia ​​psychopharmacological tekijöistä ja niiden mekanismit keskustellaan. Nykytilasta psychopharmacology tutkimuksen ja modernin sovelluksen mukana.

Eettiset ja oikeudellinen perusta
Tämä kurssi keskittyy tunnistamaan ja ratkaisemaan eettisiä ongelmia, suhde henkilökohtaisten arvojen kanssa eettisiä ja filosofisia perusteita eettisiä. Lisäksi tutkitaan eettisen perustan, tietysti myös tutkii ympäröivistä olosuhteista ja sääntelyjärjestelmän merkitystä käytännön neuvonta psykologian ja psykoterapian. Kansainvälisiä ja kansallisia oikeudellisia määräyksiä erilaisista oikeuden aloilla tutkitaan.

Soveltava Tilastot ja tutkimusmenetelmät
Kurssi perustuu ylempää tietämystä tilastoja ja tutkimusmenetelmiä. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka harjoittavat tai piakkoin harjoittaa omaa empiiristä tutkimusta (pro gradu). Kurssi (1) säädetään käytännönläheistä katsaus valittujen tilastollisia menetelmiä sekä kvantitatiivisen että kvalitatiivisen tutkimuksen menetelmiä ja (2) säädetään mahdollisuudesta kehittää ideoita ja taitoja suorittaa oman tutkimuksen ja analysoida omaa tietoa.

Diplomityö
Diplomityö koostuu henkilökohtainen tutkimusprojekti suunnitellut opiskelija ja suoritti keston aikana ainakin yhden lukukauden johdolla tutkielman tiedekunnan neuvonantajana. Opinnäytetyö antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua alan tutkimuksen ja saada merkittävää tutkimusta kokemusta tarvitaan sisäänmenon tohtoriohjelmia.

Käytäntö ja valvonta
Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella ja kehittää oppilaanohjauksessa muiden kanssa, ja se antaa opettajan mahdollisuus seurata, arvioida ja kehittää opiskelijoiden taitoja ohjauksen vuorovaikutuksen. Perusteella luokan vetoaa toimintaa ja harjoituksia neuvonta Lab, jota modernit tekniset laitteet ja ryhmävalvonnan.

Työharjoittelu
Työharjoittelu, kenttätyön kokemusta, tarjoaa valvottu siirtymistä oppimista luokkahuoneessa ammattialaan ohjaukseen antaa opiskelijalle käytännön neuvontaa tietoja ja taitoja. Se koostuu 480 tunnin kokemus pätevien toimielinten sosiaali-ja / tai terveydenhuollon järjestelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa erilaisia ​​toimintoja ohjaukseen liittyviä psykologia ja hoito.

&nbsp

Lisätietoja: http://www.webster.ac. klo / psykologia

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
2 - 2.5 vuotta
Full-time
Hinta
35,280 EUR
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä