Master of Arts (MA) pankki-ja rahoitusalan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleinen kuvaus


Master of Arts (MA) pankki-ja rahoitusalan tarjoaa edistyksellisiä taloustieteen koulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden nojalla, toteuttaa itsenäistä taloudellista, hankekeskeinen tehtäviä. Tutkinto täyttää opiskelijoiden miehittää asemaa taloudellisesti suuntautunut uran ja päästä jatko-opintoihin on tohtori tasolla.

Opintojen rakenne (CP = opintopistettä): neljä koulutusalaa ovat erilaisia suhteessa erityisiä vaatimuksia. Pankki-ja rahoitusalalla, 33 CP hankitaan pakollisia kenttiä sekä vähintään 27 CP aloilla corporate finance, rahoitus, määrällisiä rahoitus-ja rahoituspalvelut. Vähintään 6 CP hankitaan kunkin alan poliittisten Economics and Business Administration. Opiskelijoilla on myös valita keskitytään yksittäisten aiheista. Lisäksi pro gradu-tutkielman osuus on edelleen 30 CP.

Tärkeimmät ominaisuudet

Maailmanluokan tiedekunta: MA pankki-ja rahoitusalalla on etuoikeus hyödyntää vielä tiedekunnan taloustieteen, liiketalouden ja empiirisiä menetelmiä. Zürichin yliopiston kansantalousosaston laitos on ensimmäisellä sijalla saksankielisillä alueilla ja on kärjessä maailmanlaajuisesti

Innovatiivinen, laatu-odotuksiin ohjelma: Olemme tutkimuksellista laitos, joka yhdistää teorian ja keskitytään voimakkaasti kärjessä empiirisiä menetelmiä. Ainutlaatuinen, monitieteinen ohjelma täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja antaa valmiuksia monenlaisia uramahdollisuuksia monikansallisten järjestöjen, taloudellisten instituutioiden ja korkeakoulujen, mm.

Kansainväliset näkymät: Master of Arts Management and Economics vastataan kasvavaan liiketoimintaan tarvitaan kansainvälisesti huoliteltu lahjakkuuden ja antaa opiskelijoille työkalut käsittelemään monimutkaisia vaatimuksia globaalistuvassa taloudessa. Meidän professorit tuovat luokkahuoneeseen runsaasti kansainvälistä kokemusta. Opiskelijat myös kotoisin eri maista. Jotkut kurssit Master progam opetetaan Englanti. Saksan kielen osaaminen on edellytys.

Kilpailukykyinen Palkkiot: ei ole olemassa erillisiä maksuja maisteriohjelman. Opiskelijat maksavat ainoastaan kahden vuoden lukukausimaksu on 700CHF että kaikki opiskelijaa Zürichin yliopiston sovelletaan.

Sisäänpääsy: Sisäänpääsy MA perustuu onnistuneesti päätökseen kandidaatti Business tai Economics.

Zürichin kaupungin: Vuosia Zürich on rankattu kaupungeista maailmassa korkein elämänlaatu. Kaupunki tarjoaa runsaasti erilaisia kulttuuri-ja virkistystoimintaa sekä erinomaisista julkisen liikenteen. Zürich on kansainvälinen kaupunki, jossa miellyttävä koko (väkiluku 340.000) ja helppo tutustua. Zürich on miellyttävä paikka saada Master. Sen suuri yliopistoyhteisön ja erikoistumisen taloudellista tutkimusta ovat tehneet suuren eurooppalaisen osaamisen keskus.

Viimeksi päivitetty Helmi 2011

Oppilaitoksesta

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Facultie ... Lue lisää

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Faculties in Europe. Näytä vähemmän