Read the Official Description

Master of Arts in Education

Opetusviraston vahvistaa mission, vision ja koulutus filosofia AIU sen sitoutuminen stipendin, tutkimus, opetus, uskollisuutta evankelinen uskon ja perinteet, ja sen halu tuottaa miehiä ja naisia, jotka voivat muuttaa maisemaa koulutuksen Afrikassa ja muualla sisällä Christian puitteissa. Nopeasti laajeneva opiskelijoiden olisi voitava asianmukaisella tasolla, ymmärtää ja kritiikki laajemmissa ja politiikkojen tiedottaa ja vaikuttaa koulutustutkimusta, suunnitteluun ja toteutukseen eri yhteyksissä kanssa näkymä muuttamassa niitä yhteyksissä mukaan missionaalinen asialistalla Jumala. Departmnet vahvistaa, että visio, missio, sitoutuminen ja tavoitteet School of Professional Studies (SPS) on pyrkimys tuoda Christian vaikutusvaltaansa koulutuksen ammatti. Jotta nämä, osasto: 1. Valmistelee ammattilaisia ​​ja toimijoita eri tasoilla fof johtotehtävissä koulutukseen kehittämällä ja toteuttamalla erinomainen, dynaaminen ja asiaan liittyvien ohjelmien moninaisissa yhteyksissä 2. Pyrkii understandand ilmoittaa koulutuskäytäntöihin parantamalla edellytyksiä oppimisen ja opetuksen läpi elämänkaaren ja harjoittamalla kokonaisvaltaisen, tiukkaa tutkimusta, joka käsittelee tarpeet ja ongelmat käytännön koulutuksen 3. Pyrkii edistämään ja tarjota rajat osastojen ja rajat yliopisto vuoropuhelua tutkimusta, opetusta ja oppimista, joka johtaa parantaa opetuksen AIU ja yli 4. Pyrkii yhdistää teorian ja käytännön yhteistyötä muiden koulujen ja yhteisöä yleensä kautta harjoittaa eri koulutus- laitosten kirkon ja yhteiskunnan 5. Tarjoaa tutkimusyhteisöä opiskelijoille, tiedekunnan ja henkilökunnan jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen Laitos tarjoaa jatko erikoisaloista neljällä alueella: Opetussuunnitelma ja opetus; Johtaminen ja hallinto; Child Development ja Family Studies; ja Church Education.

Tavoitteet

Pohjalta ohjelman filosofian jatko-ohjelma koulutuksessa pyritään a. Auta oppilaita integroida uskoa ja oppimista.

b. Ohjata opiskelijoita ymmärtämiseen teologinen, filosofisia ja sosiologisia perustan koulutuksen ja integroimaan tällaiset ymmärrystä tekemään muokkaava ja Kristus-keskeinen opetus päätöksiä erilaisissa oppimisympäristöissä c. Jotta opiskelijat voivat kehittää moraalisen ja eettisen johtamistapoja sisällä juutalaiskristillisen puitteissa.

d. Kannustaa opiskelijoita tekemään jatkuva sitoutuminen jatkuvaan ammatilliseen kehitykseen ja tutkimuksen e. Kehitetään opiskelijoiden Kristukseen keskittyvän maailmankuva joka ravitsee taidot ja asenteet tarvitaan jatkamaan ja käyttää tietoa asiaan ja muokkaava tavalla f. Mentor opiskelijat mukaan 2 Timothy 2: 2.

g. Kehittää kriittistä ja heijastava harjoittajat eri erikoisalojen kanssa näkymä innovatiivisia käytäntöjä ja ajatuksia h. Auta oppilaita todisteisiin kasvun Christian luonteeltaan uskollinen palvelu kirkon, yhteiskunnan kautta eri erikoisalojen

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Africa International University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Toukokuu 2019
Elo 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Toukokuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Toukokuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Diversity and Learning