Lue virallinen kuvaus

Master of Arts (MA) in International Management on 4 lukukauden ohjelma on suunniteltu perustua olemassa olevaan opinnoissa jolloin voit jatkaa laajempaa uran liiketoimintaa. Koostuvat kurssit rahoitus, kansainvälinen markkinointi, johdon laskentatoimen, toimintaa, etiikka, organisaatiokäyttäytymisestä ja henkilöresursseja, ohjelma valmistaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvän ja kansainvälisen työpaikalla.

Kaikki kurssit opetetaan Englanti, Joiden valikoima opetusmenetelmien jotka muistuttavat perustutkintoa opetuksen, kuten esityksiä ja ryhmä hankkeita yhdistettynä reaalimaailman esimerkkejä ja tapaustutkimuksia. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia suurempaa erikoistumista, jossa tarkka akateeminen ja teoreettinen viitekehys on suunniteltu auttamaan sinua tulla asiantuntija kansainvälisen liikkeenjohdon. Näin voit hakea enemmän erikoistuneita rooleja ja tarjoaa paremmat valmiudet PhD-ohjelman tulevaisuudessa.

Talousjohtajat ovat mestareita hyödyntämisen ja rahavirtojen ja ovat vastuussa kaikista tarvittavat taloudelliset toimintaa yrityksen. Varainhoito vastuut vaikuttaa kaikkiin osa liiketoimintaa ja varmistettava kaukonäköisyys vakuuttaa terveyden liiketoimintaa.

Yrityksille, rahoitus ja kirjanpito merkitsee nousua ja kohdentamisessa varojen välttämätöntä vastata yritysten velvollisuudet. Ne ovat avain-päätöksentekijät yritykselle ymmärrystä odotettujen kustannusten ja tuottojen toiminnan yritys vaatii. Kasvavien tuomiin haasteisiin nykyisestä taantumien talouksien, rahoituksen ammattilaisten on löytää enemmän kekseliäitä lähestymistapoja ja ratkaisuja täyttämään taloudelliset tavoitteet.

Erikoistunut muotoilu & avulla:

  • ymmärtää syvyyttä ja monimutkaisuutta maailman talouden
<li>saada k&auml;sitys kansainv&auml;listen accouting standardien ja prosessien<br></li>
<li>suunnitella ja vaikutusvaltaa yritys decisons perusteella taloudellisen riskin ja tuoton<br></li>
<li>perehty&auml; nopeasti kehittyv&auml; ja siirt&auml;m&auml;ll&auml; maisema kansainv&auml;lisen rahoituksen tunnistaa ja hy&ouml;dynt&auml;&auml; finacial mahdollisuuksia oman yrityksen</li>

Edistetään kurssit:

  • Advanced Corporate Finance
  • Investment Analysis & Portfolio Management
  • Advanced Management Accounting ja ohjaus
  • Ajankohtaista Laskentatoimen
  • Ajankohtaista Rahoitus
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
New European College

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta New European College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Helmi 2020
Duration
4 lukukautta
Full-time
Hinta
7,185 EUR
per lukukausi
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Helmi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä